Psarlou: Εκλεκτή ψαροφαγία σε festive κλίμα

psarlou

Ψηλοτάβανος χώρος που αποπνέει αστική κομψότητα, φιλόξενη ατμόσφαιρα και γευστική φινέτσα που ακροβατεί ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία για τους λάτρεις της θάλασσας. Αρκεί να φτάσεις μέχρι το Κεφαλάρι στο εστιατόριο "Psarlou", εδώ όπου η πρώτη ύλη έχει τον πρώτο λόγο. Με απόλυτη προσήλωση στη φρεσκάδα και τη γεύση, το Psarlou πλέει σε πελάγη σύγχρονης ψαροφαγίας, διανθισμένης με γκουρμέ μυστικά και το καλύτερο ψάρι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

psarlou

Στο τιμόνι της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Ντούζος, γνωστός για την πολυετή εμπειρία του και επιτυχία του στο εστιατόριο psaromezedes στο Μοσχάτο. Το πάθος του για την ποιότητα αποτυπώνεται σε κάθε πιάτο, ενώ η ομάδα που έχει δημιουργήσει, με executive chef τον Γιάννη Γκιάτα και head chef τον  Βασίλη Βασιλείου, μοιράζεται το ίδιο όραμα: να προσφέρει στους επισκέπτες οικείες γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις, φέρνοντας την παράδοση στο σήμερα. Ισορροπώντας στη λεπτή γραμμή όπου η γαστριμαργική φινέτσα συναντά τη γευστική αγνότητα της πρώτης ύλης, το "Psarlou" υπόσχεται το "Creative Seafood Experience": μια γευστική εμπειρία που σέβεται τις ρίζες της, αλλά δεν φοβάται να αναζητήσει νέους ορίζοντες.

psarlou

Ειδικά για τις γιορτές, οι πινελιές της εκλεκτής ψαροφαγίας συναντούν ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό με το μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων να επιφυλάσσει μια βελουτέ πράσου με καπνιστό χέλι και μπισκότο παρμεζάνας, ένα σεβίτσε μπαρμπούνι με αχλάδι ποσέ, αλλά και ένα φιλέτο σφυρίδας με άγριες αγκινάρες, αυγολέμονο και ζωμό από πετρόψαρα.

psarlou

Κι όσο για το όνομα; Λένε, ότι η Ψαρλού ήταν κόρη ενός ψαρά σε ένα μακρινό νησί του Αιγαίου. Από μικρή, είχε το χάρισμα να "διαβάζει" τα κύματα που της αποκάλυπταν κρυφούς κόλπους με τα πιο νόστιμα ψάρια. Μάλιστα, οι ψαράδες βασίζονταν στις προβλέψεις της για να γεμίσουν τα δίχτυα τους. Από αυτόν τον μύθο εμπνευστήκαν το όνομα του εστιατορίου, καθώς συμβολίζει τη γνώση, την αφθονία, αλλά και την αγνή αγάπη προς τη θάλασσα και τους θησαυρούς της.

psarlou

Δηλιγιάννη 56, Κηφισιά, 21 0444 8090, psarlou.gr, FB: Psarlou, IG: psarlou

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
08/10/2025

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Οινικά ταξίδια και μουσικές βραδιές στα ViBo τον Οκτώβριο

Το πρόγραμμα των ViBo Bistrot υπόσχεται έναν μήνα γεμάτο με οινικές γευσιγνωσίες και ζωντανή μουσική.

Το κυριακάτικο brunch με θέα επιστρέφει στο New Hotel

Πιάτα που φέρνουν στο προσκήνιο την ελληνική παράδοση αλλά και τον διεθνή χαρακτήρα του New Hotel επιστρέφουν για να τα απολαύσεις.

Γιατί φέτος το καλοκαίρι όλοι στην Πάρο μιλούσαν για την "Πεζούλα"

Το καινούργιο καφενείο στο χωριό Μάρμαρα δείχνει το δρόμο για την τίμια μαγειρική που έχει ανάγκη το νησί.

Γιατί τώρα έχεις την καλύτερη ευκαιρία να δοκιμάσεις τα κορυφαία εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Αν ετοιμάζετε απόδραση για τη Θεσσαλονίκη, αυτή η λίστα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να απολαύσετε τις καλύτερες γεύσεις της σε μοναδικές τιμές, χάρη στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό happening της χρονιάς. Αν, πάλι, δεν ετοιμάζετε, αυτή η λίστα ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε…

Στην Ηλιούπολη, για το ολοκαίνουριο 'Son Athens'

Το νέο εστιατόριο στη ζωηρή γειτονιά των ΝΠ έκανε μόλις ντεμπούτο, με τολμηρό φαγητό, αγάπη για το κρασί και ψαγμένες μουσικές.