
Ψηλοτάβανος χώρος που αποπνέει αστική κομψότητα, φιλόξενη ατμόσφαιρα και γευστική φινέτσα που ακροβατεί ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία για τους λάτρεις της θάλασσας. Αρκεί να φτάσεις μέχρι το Κεφαλάρι στο εστιατόριο "Psarlou", εδώ όπου η πρώτη ύλη έχει τον πρώτο λόγο. Με απόλυτη προσήλωση στη φρεσκάδα και τη γεύση, το Psarlou πλέει σε πελάγη σύγχρονης ψαροφαγίας, διανθισμένης με γκουρμέ μυστικά και το καλύτερο ψάρι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο τιμόνι της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Ντούζος, γνωστός για την πολυετή εμπειρία του και επιτυχία του στο εστιατόριο psaromezedes στο Μοσχάτο. Το πάθος του για την ποιότητα αποτυπώνεται σε κάθε πιάτο, ενώ η ομάδα που έχει δημιουργήσει, με executive chef τον Γιάννη Γκιάτα και head chef τον Βασίλη Βασιλείου, μοιράζεται το ίδιο όραμα: να προσφέρει στους επισκέπτες οικείες γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις, φέρνοντας την παράδοση στο σήμερα. Ισορροπώντας στη λεπτή γραμμή όπου η γαστριμαργική φινέτσα συναντά τη γευστική αγνότητα της πρώτης ύλης, το "Psarlou" υπόσχεται το "Creative Seafood Experience": μια γευστική εμπειρία που σέβεται τις ρίζες της, αλλά δεν φοβάται να αναζητήσει νέους ορίζοντες.

Ειδικά για τις γιορτές, οι πινελιές της εκλεκτής ψαροφαγίας συναντούν ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό με το μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων να επιφυλάσσει μια βελουτέ πράσου με καπνιστό χέλι και μπισκότο παρμεζάνας, ένα σεβίτσε μπαρμπούνι με αχλάδι ποσέ, αλλά και ένα φιλέτο σφυρίδας με άγριες αγκινάρες, αυγολέμονο και ζωμό από πετρόψαρα.

Κι όσο για το όνομα; Λένε, ότι η Ψαρλού ήταν κόρη ενός ψαρά σε ένα μακρινό νησί του Αιγαίου. Από μικρή, είχε το χάρισμα να "διαβάζει" τα κύματα που της αποκάλυπταν κρυφούς κόλπους με τα πιο νόστιμα ψάρια. Μάλιστα, οι ψαράδες βασίζονταν στις προβλέψεις της για να γεμίσουν τα δίχτυα τους. Από αυτόν τον μύθο εμπνευστήκαν το όνομα του εστιατορίου, καθώς συμβολίζει τη γνώση, την αφθονία, αλλά και την αγνή αγάπη προς τη θάλασσα και τους θησαυρούς της.

Δηλιγιάννη 56, Κηφισιά, 21 0444 8090, psarlou.gr, FB: Psarlou, IG: psarlou