Pre-Xmas Parties στο "Mexha", με την τεκίλα Rooster Rojo και την παραγωγό του Best 92,6 Εύη Σιδηροπούλου

Tacos, τεκίλα και καλή μουσική για να μπείτε σε γιορτινό mood. Μη χάσετε τα απολαυστικά πάρτι του bar-restaurant "Mexha" στο Μαρούσι, κάθε Τετάρτη, με την δημοφιλή ραδιοφωνική παραγωγό του Best 92,6 στα decks και την Rooster Rojo στα ποτήρια σας. Το πρώτο event θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου από τις 8 μ.μ. και μετά.

Mexha

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Εύη Σιδηροπούλου, που μας κρατά καθημερινά συντροφιά από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., από τη συχνότητα του Best 92,6, θα δημιουργήσει την πιο ωραία, μοντέρνα γιορτινή ατμόσφαιρα της φετινής γιορτινής περιόδου, με μια σειρά από pre-Xmas parties κάθε Τετάρτη στο εστιατόριο "Mexha" στο Μαρούσι, με πρώτο ένα μουσικό-γαστρονομικό event στις 13 Δεκεμβρίου.

Από τις 8 μ.μ. το βράδυ το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο των βορείων προαστίων θα υποδεχθεί το κοινό με μουσική που θα σας φτιάξει το κέφι και θα σας βάλει σε γιορτινό mood, με mexican inspired νοστιμιές, αλλά και με απολαυστικά gourmet cocktails με την τεκίλα Rooster Rojo.

Η Rooster Rojo παράγεται στην καρδιά του Jalisco, την πατρίδα της τεκίλας, στη βάση του Volćan de Tequila στο Μεξικό. Παρασκευάζεται από 100% μπλε αγαύη Weber και συνδυάζει τις καλύτερες παραδοσιακές τεχνικές παρασκευής τεκίλας με το πάθος, την επιδίωξη για τελειότητα και την εμπειρία 45 ετών απόσταξης του Master Distiller, Arturo Fuentes Cortes. Το σύμβολο της Rooster Rojo, ο Κόκκινος Κόκορας αντιπροσωπεύει κάτι πολύ ιδιαίτερο στο Μεξικό: είναι το σύμβολο του ήλιου και σηματοδοτεί την τύχη, το θάρρος και τον ηρωισμό. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τη Rooster Rojo καθώς επικεντρώνεται στο να ανακάλυψει κανείς το αληθινό του πάθος, την επιθυμία να ζήσει κανείς τη ζωή στο έπακρο - με το να είναι τολμηρός, καινοτόμος και ελεύθερος.

Το "Mexha" έχει γίνει ένας από τους πιο ζωηρούς και απολαυστικούς προορισμούς των Βορείων Προαστίων, καθώς το προνομιακό του location στην καρδιά του αθηναϊκού City, στη συμβολή της Αγίου Κωνσταντίνου με την Κηφισίας, λίγα μέτρα από το Δαχτυλίδι, τον κόμβο με την Αττική Οδό, το καθιστά εύκολα προσβάσιμο από παντού. Σε έναν μοντέρνο χώρο με τροπική minimal διακόσμηση, με έναν αιωρούμενο εξωτικό κήπο με φυτά στην οροφή και ωραίο design, χωρίς σομπρέρο και latin γραφικά κλισέ, το εστιατόριο έχει ξεχωρίσει προσφέροντας μια νόστιμη και light εκδοχή της μεξικάνικης κουζίνας που είναι προσιτή σε όλους. Εδώ θα απολαύσετε τα ωραιότερα κοκτέιλς με την εξαιρετική τεκίλα Roster Rojo, και νόστιμα tacos, το ιδανικό finger food για κάθε πάρτι, αλλά και διάσημα signature μεξικάνικα πιάτα όπως burritos, nacho bowls, ακαταμάχητο γουακαμόλε, chilli con carne, beef chimichanga, fajitas, όλα με έναν ανάλαφρο, υγιεινό χαρακτήρα που δεν βαραίνει τον οργανισμό.

Infο: Αγίου Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι, τηλ. 21 60017188, MexhaRestaurantmexharestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
09/12/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.

"Κοντοσώρος": Συνεχίζει επάξια την ελληνική γευστική κληρονομιά στο Ξινό Νερό

Το Ξινό Νερό, το απομακρυσμένο χωριουδάκι της Φλώρινας, μετατράπηκε σε προορισμό για φίλους της καλοφαγίας χάρη στη γευστική μοναδικότητα αυτού του μαγαζιού-διαμάντι.