Pre-Xmas Parties στο "Mexha", με την τεκίλα Rooster Rojo και την παραγωγό του Best 92,6 Εύη Σιδηροπούλου

Tacos, τεκίλα και καλή μουσική για να μπείτε σε γιορτινό mood. Μη χάσετε τα απολαυστικά πάρτι του bar-restaurant "Mexha" στο Μαρούσι, κάθε Τετάρτη, με την δημοφιλή ραδιοφωνική παραγωγό του Best 92,6 στα decks και την Rooster Rojo στα ποτήρια σας. Το πρώτο event θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου από τις 8 μ.μ. και μετά.

Mexha

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Εύη Σιδηροπούλου, που μας κρατά καθημερινά συντροφιά από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., από τη συχνότητα του Best 92,6, θα δημιουργήσει την πιο ωραία, μοντέρνα γιορτινή ατμόσφαιρα της φετινής γιορτινής περιόδου, με μια σειρά από pre-Xmas parties κάθε Τετάρτη στο εστιατόριο "Mexha" στο Μαρούσι, με πρώτο ένα μουσικό-γαστρονομικό event στις 13 Δεκεμβρίου.

Από τις 8 μ.μ. το βράδυ το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο των βορείων προαστίων θα υποδεχθεί το κοινό με μουσική που θα σας φτιάξει το κέφι και θα σας βάλει σε γιορτινό mood, με mexican inspired νοστιμιές, αλλά και με απολαυστικά gourmet cocktails με την τεκίλα Rooster Rojo.

Η Rooster Rojo παράγεται στην καρδιά του Jalisco, την πατρίδα της τεκίλας, στη βάση του Volćan de Tequila στο Μεξικό. Παρασκευάζεται από 100% μπλε αγαύη Weber και συνδυάζει τις καλύτερες παραδοσιακές τεχνικές παρασκευής τεκίλας με το πάθος, την επιδίωξη για τελειότητα και την εμπειρία 45 ετών απόσταξης του Master Distiller, Arturo Fuentes Cortes. Το σύμβολο της Rooster Rojo, ο Κόκκινος Κόκορας αντιπροσωπεύει κάτι πολύ ιδιαίτερο στο Μεξικό: είναι το σύμβολο του ήλιου και σηματοδοτεί την τύχη, το θάρρος και τον ηρωισμό. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τη Rooster Rojo καθώς επικεντρώνεται στο να ανακάλυψει κανείς το αληθινό του πάθος, την επιθυμία να ζήσει κανείς τη ζωή στο έπακρο - με το να είναι τολμηρός, καινοτόμος και ελεύθερος.

Το "Mexha" έχει γίνει ένας από τους πιο ζωηρούς και απολαυστικούς προορισμούς των Βορείων Προαστίων, καθώς το προνομιακό του location στην καρδιά του αθηναϊκού City, στη συμβολή της Αγίου Κωνσταντίνου με την Κηφισίας, λίγα μέτρα από το Δαχτυλίδι, τον κόμβο με την Αττική Οδό, το καθιστά εύκολα προσβάσιμο από παντού. Σε έναν μοντέρνο χώρο με τροπική minimal διακόσμηση, με έναν αιωρούμενο εξωτικό κήπο με φυτά στην οροφή και ωραίο design, χωρίς σομπρέρο και latin γραφικά κλισέ, το εστιατόριο έχει ξεχωρίσει προσφέροντας μια νόστιμη και light εκδοχή της μεξικάνικης κουζίνας που είναι προσιτή σε όλους. Εδώ θα απολαύσετε τα ωραιότερα κοκτέιλς με την εξαιρετική τεκίλα Roster Rojo, και νόστιμα tacos, το ιδανικό finger food για κάθε πάρτι, αλλά και διάσημα signature μεξικάνικα πιάτα όπως burritos, nacho bowls, ακαταμάχητο γουακαμόλε, chilli con carne, beef chimichanga, fajitas, όλα με έναν ανάλαφρο, υγιεινό χαρακτήρα που δεν βαραίνει τον οργανισμό.

Infο: Αγίου Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι, τηλ. 21 60017188, MexhaRestaurantmexharestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.