Nespresso Professional σημαίνει δέσμευση για βιωσιμότητα

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση κορυφαίας γεύσης, η Nespresso είναι περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τις πιστοποιημένες φάρμες της Rainforest Alliance, αλλά και την κυκλική ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει.

Nespresso Freddo

Υλοποιόντας την υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, και μένοντας πιστή στα αυστηρά πρωτόκολλα αειφόρου βιολογικής καλλιέργειας, η Nespresso Professional συνεχίζει να μας ταξιδεύει στα πιο ξεχωριστά καφετόπια του πλανήτη, με οδηγό τις υπεύθυνες πρακτικές και τις συνεργασίες με επιλεγμένους καλλιεργητές.

Nespresso Colombia Organic

Περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Rainforest Alliance, η Nespresso εξασφαλίζει ότι πάνω από το 80% του καφέ της προέρχεται από πιστοποιημένες φάρμες, αφού η Rainforest Alliance συνεργάζεται με πάνω από 120.000 καλλιεργητές σε 15 χώρες μέσω του προγράμματος "AAA Sustainable Quality™ Program", με σκοπό την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών στις καλλιέργειες και στις γύρω περιοχές.

Παράλληλα, όλες οι κάψουλες καφέ Nespresso είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ένα υλικό αέναα ανακυκλώσιμο, το οποίο είναι και άριστο για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της ποιότητας και της γεύσης του καφέ, ενώ η κυκλική διαδικασία για την ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει η εταιρεία, κάνει τη βιωσιμότητα κτήμα όλων μας. Επιπλέον, η Nespresso Professional δεσμεύεται να κάνει αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή και βολική για όλους τους συνεργάτες της. Oι επιχειρήσεις ανακυκλώνουν δωρεάν τις χρησιμοποιημένες κάψουλές τους, καθώς η εταιρία παρέχει δωρεάν ανακύκλωση για όλους τους συνεργάτες της.

Nespresso ανακύκλωση

`Έτσι, κάθε φλυτζάνι καφέ από τη Nespresso Professional κλείνει μέσα στη μεστή του γεύση το πάθος της Nespresso για τη φροντίδα των καλεσμένων σας, αλλά και του πλανήτη. Γίνετε κι εσείς κομμάτι της, κάνοντας μια βιώσιμη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!