Nespresso Professional σημαίνει δέσμευση για βιωσιμότητα

Αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση κορυφαίας γεύσης, η Nespresso είναι περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τις πιστοποιημένες φάρμες της Rainforest Alliance, αλλά και την κυκλική ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει.

Nespresso Freddo

Υλοποιόντας την υπόσχεσή της για βιώσιμη απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, και μένοντας πιστή στα αυστηρά πρωτόκολλα αειφόρου βιολογικής καλλιέργειας, η Nespresso Professional συνεχίζει να μας ταξιδεύει στα πιο ξεχωριστά καφετόπια του πλανήτη, με οδηγό τις υπεύθυνες πρακτικές και τις συνεργασίες με επιλεγμένους καλλιεργητές.

Nespresso Colombia Organic

Περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με την Rainforest Alliance, η Nespresso εξασφαλίζει ότι πάνω από το 80% του καφέ της προέρχεται από πιστοποιημένες φάρμες, αφού η Rainforest Alliance συνεργάζεται με πάνω από 120.000 καλλιεργητές σε 15 χώρες μέσω του προγράμματος "AAA Sustainable Quality™ Program", με σκοπό την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών στις καλλιέργειες και στις γύρω περιοχές.

Παράλληλα, όλες οι κάψουλες καφέ Nespresso είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, ένα υλικό αέναα ανακυκλώσιμο, το οποίο είναι και άριστο για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της ποιότητας και της γεύσης του καφέ, ενώ η κυκλική διαδικασία για την ανακύκλωση κάθε κάψουλας καφέ που παράγει η εταιρεία, κάνει τη βιωσιμότητα κτήμα όλων μας. Επιπλέον, η Nespresso Professional δεσμεύεται να κάνει αυτή τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο απλή και βολική για όλους τους συνεργάτες της. Oι επιχειρήσεις ανακυκλώνουν δωρεάν τις χρησιμοποιημένες κάψουλές τους, καθώς η εταιρία παρέχει δωρεάν ανακύκλωση για όλους τους συνεργάτες της.

Nespresso ανακύκλωση

`Έτσι, κάθε φλυτζάνι καφέ από τη Nespresso Professional κλείνει μέσα στη μεστή του γεύση το πάθος της Nespresso για τη φροντίδα των καλεσμένων σας, αλλά και του πλανήτη. Γίνετε κι εσείς κομμάτι της, κάνοντας μια βιώσιμη επιλογή για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.