Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 με ένα λαμπερό party στον νέο χώρο της πόλης, στην Αίγλη Ζαππείου.

Αλέξανδρος Χριστόπουλος

Ο νέος χώρος της πόλης, το Zappa στην Αίγλη Ζαππείου, μας καλεί σε ένα New Year’s Eve party την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς αποχαιρετούμε την τελευταία νύχτα της χρονιάς στην Αίγλη Ζαππείου με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

  • NYE Set Menu: Χρύσανθος Καραμολέγκος
  • State of the art Sound System
  • Valet Parking Available

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος είναι βραβευμένος DJ με συνεργάτες premium brands και εμπνευστής exclusive events στα καλύτερα hotels & resorts. Τα τελευταία χρόνια έχει διοργανώσει αμέτρητα sold out events σe top Club/Bar/Restaurant συνδυάζοντας υψηλή γαστρονομία με custom made DJ set, δημιουργώντας το απόλυτο dinner party.

Έχει επιμεληθεί περισσότερα από 50 compilations με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 250.000 αντίτυπα (συμπεριλαμβάνοντας 2 gold records), ενώ όσον αφορά την εκπομπή του καθημερινά 21:00-23:00 στο Best Radio 92.6, βρίσκεται στην Νο. 1 θέση μεταξύ όλων των ραδιοφωνικών σταθμών στις ηλικίες 15 με 54.

Κρατήσεις:+306978068775, reservations@zapparestaurant.gr, events@alexandroschristopoulos.com

Ticket (on door): 30€

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Zappa

Κήπος Ζαππείου
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/12/2025

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.