Ο Χάρης Νικολούζος είχε -μεταξύ άλλων- μια ιδέα στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το πολύ αξιόλογο Jerár, στη Δάφνη. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για το κρασί, όπως και ο σημαντικός ρόλος του οίνου στο εν λόγω εστιατόριο. Έτσι λοιπόν τώρα, έφτιαξε το Somm’s Table | La Cave.
Το νέο project θέλει το off-Broadway εστιατόριο να φιλοξενεί κελάρια. Όχι μόνο εκείνα των εστιατορίων ή των καταστημάτων, αλλά και τα κελάρια ανθρώπων (συλλέκτες, οινόφιλοι, επαγγελματίες, γενικότερα όσοι έχουν "κάτι να πουν" μέσα από τις φιάλες που κρατούν και από πίσω κρύβουν και μια ιστορία).


Το Somm’s Table: La Cave είναι ενα concept λοιπόν όπου το Jerár ανοίγει τον χώρο του ώστε κάθε προσκεκλημένο κελάρι να παρουσιαστεί όπως του αξίζει: Με τις επιλογές του, το αφήγημά του και τη γεύση του εστιατορίου.
Το La Cave εγκαινιάζεται με το Warehouse, ένα κελάρι που έχει καταφέρει να διαμορφώσει ολόκληρη κουλτούρα γύρω από το κρασί και την καθημερινή απόλαυση. Από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου, το Warehouse θα βρίσκεται στο Jerár, φέρνοντας μαζί του μέρος της ταυτότητάς του.


Κάθε φιλοξενία θα ολοκληρώνεται με ένα Closing Party, την τελευταία Κυριακή της παρουσίασης του κελαριού, σαν ένα αποχαιρετιστήριο event για να ευχαριστήσουν το κάθε κελάρι που τους τίμησε με την παρουσία τους στο χώρο.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.