Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Το off-Broadway εστιατόριο της Δάφνης και ο Χάρης Νικολούζος φιλοξενούν εκλεκτά κελάρια και φιάλες που έχουν "κάτι να πουν".

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár

Ο Χάρης Νικολούζος είχε -μεταξύ άλλων- μια ιδέα στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το πολύ αξιόλογο Jerár, στη Δάφνη. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για το κρασί, όπως και ο σημαντικός ρόλος του οίνου στο εν λόγω εστιατόριο. Έτσι λοιπόν τώρα, έφτιαξε το Somm’s Table | La Cave.

Το νέο project θέλει το off-Broadway εστιατόριο να φιλοξενεί κελάρια. Όχι μόνο εκείνα των εστιατορίων ή των καταστημάτων, αλλά και τα κελάρια ανθρώπων (συλλέκτες, οινόφιλοι, επαγγελματίες, γενικότερα όσοι έχουν "κάτι να πουν" μέσα από τις φιάλες που κρατούν και από πίσω κρύβουν και μια ιστορία).

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár 2

Somm’s Table | La Cave: Ένα νέο, νόστιμο project στο Jerár 1

Το Somm’s Table: La Cave είναι ενα concept λοιπόν όπου το Jerár ανοίγει τον χώρο του ώστε κάθε προσκεκλημένο κελάρι να παρουσιαστεί όπως του αξίζει: Με τις επιλογές του, το αφήγημά του και τη γεύση του εστιατορίου.

Το La Cave εγκαινιάζεται με το Warehouse, ένα κελάρι που έχει καταφέρει να διαμορφώσει ολόκληρη κουλτούρα γύρω από το κρασί και την καθημερινή απόλαυση. Από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου, το Warehouse θα βρίσκεται στο Jerár, φέρνοντας μαζί του μέρος της ταυτότητάς του.

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár' 3

Το οινοποιείο Gut Oggau για μία ημέρα στο 'Jerár'

Κάθε φιλοξενία θα ολοκληρώνεται με ένα Closing Party, την τελευταία Κυριακή της παρουσίασης του κελαριού, σαν ένα αποχαιρετιστήριο event για να ευχαριστήσουν το κάθε κελάρι που τους τίμησε με την παρουσία τους στο χώρο.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Jerár

Aγίας Βαρβάρας 55, Δάφνη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Πεσκέσι": Η οικειότητα του τσίπουρου και των μεζέδων στην Κοζάνη

Ζεστό, τίμιο και αθεράπευτα μερακλίδικο, το "Πεσκέσι", στο κέντρο της Κοζάνης, είναι από εκείνα τα μεζεδοπωλεία που μυρίζουν τσίπουρο πριν καν σερβιριστεί.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.