Το διάσημο sushi restaurant και sake bar στο εμβληματικό ξενοδοχείο Raffles του Λονδίνου, φέρνει στο μοναδικό αυτό takeover event επιλεγμένα πιάτα από το Standing Sushi μενού του Endo Kazutoshi, τρίτης γενιάς sushi master και δημιουργoύ του Kioku by Endo και Kioku Sake Bar. Μαζί και τρία signature cocktails για να συνοδεύσουν τα πιάτα.
Για μια μόνο βραδιά ο Executive Chef και ο Head Sushi Chef του Kioku θα βρίσκονται στο Birdman φέρνοντας τα διάσημα nigiri του Endo που θα σερβίρονται μεταξύ 8-10μμ. Από την μπάρα τα cocktails θα ξεδιπλώνουν τη μαγεία του Ιαπωνικού gin Roku και τη φινέτσα των ιαπωνικών αποσταγμάτων.


Ο Θάνος Τζανετόπουλος, Bar Manager, και ο Head Sake Sommelier Anthony Yukio, φέρνουν τη δημιουργικότητά, τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους και έναν ιδιαίτερο συνδυασμό σύγχρονων και παραδοσιακών τεχνικών. Οι δυο τους θα βρίσκονται στο Birdman ετοιμάζοντας cocktails με βάση το Roku Gin, και μοιράζοντας tips για την απόλαυση του Ιαπωνικού gin και sake.

Όπως στο Kioku, έτσι και στο Birdman, η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας - όχι απλώς υπόκρουση αλλά ρυθμός και ατμόσφαιρα, με τα βινύλια να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Το Kioku, που στα ιαπωνικά σημαίνει "μνήμη", είναι η προσωπική αφήγηση του Endo — μια συλλογή στιγμών, ανθρώπων και τόπων που τον διαμόρφωσαν.


Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.
