
Στον τελευταίο όροφο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue, το brunch παύει να είναι μια απλή γευστική συνήθεια και μετατρέπεται σε πρωτότυπη εμπειρία. Με φόντο την πανέμορφη θέα της πόλης και ατμόσφαιρα που αντιστοιχεί με τη χαλαρότητα της ημέρας, οι Κυριακές εδώ μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ξεχωριστές, προσθέτοντας μία νέα νόστιμη ‘ιεροτελεστεία’.
Το εστιατόριο Rodopou & Beyond λοιπόν προσδοκά να ξαναγράψει τους κανόνες του brunch, χωρίς ala carte menu, αλλά με έναν πλούσιο μπουφέ που υπόσχεται ότι ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα. Από τις 11.30 έως τις 15.30 οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων, από αλμυρές δημιουργίες μέχρι ευπαρουσίαστα γλυκά που σε προκαλούν να τα φας. Στον μπουφέ θα βρείς πιάτα όπως το hot dog με αυγό, χειροποίητες πίτες και και τα signature κέικ, όπως carrot cake και red velvet.
Πρόκειται για έναν μπουφέ με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Γεωργιάδη, το οποίο συνδυάζει την παράδοση με τις πιο φρέσκες γαστρονομικές τάσεις, δημιουργώντας έναν καμβά που έχει σκοπό να ικανοποιήσει τόσο τους κλασικούς λάτρεις της κουζίνας όσο και τους foodies που αναζητούν πάντα κάτι καινούργιο και συναρπαστικό.
Από την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, το brunch στο rooftop του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue γίνεται λοιπόν ένα όμορφο ραντεβού, πάντα με θέα την Ακρόπολη. Η κράτηση συνιστάται!
Info:
Τιμή εισόδου: 25 ευρώ
Κρατήσεις εδώ
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 234, Καλλιθέα
21 6003 0343