Μπουφές την Κυριακή: Ταρατσάτο brunch με θέα Ακρόπολη στο Rodopou & Beyond

Το εστιατόριο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue μας συστήνει τη δική του εκδοχή brunch, σε συνδυασμό με φανταστική θέα.

brunch

Στον τελευταίο όροφο του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue, το brunch παύει να είναι μια απλή γευστική συνήθεια και μετατρέπεται σε πρωτότυπη εμπειρία. Με φόντο την πανέμορφη θέα της πόλης και ατμόσφαιρα που αντιστοιχεί με τη χαλαρότητα της ημέρας, οι Κυριακές εδώ μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ξεχωριστές, προσθέτοντας μία νέα νόστιμη ‘ιεροτελεστεία’.

Το εστιατόριο Rodopou & Beyond λοιπόν προσδοκά να ξαναγράψει τους κανόνες του brunch, χωρίς ala carte menu, αλλά με έναν πλούσιο μπουφέ που υπόσχεται ότι ανταποκρίνεται σε όλα τα γούστα.  Από τις 11.30 έως τις 15.30 οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων, από αλμυρές δημιουργίες μέχρι ευπαρουσίαστα γλυκά που σε προκαλούν να τα φας. Στον μπουφέ θα βρείς πιάτα όπως το hot dog με αυγό, χειροποίητες πίτες και και τα signature κέικ, όπως carrot cake και red velvet.

Πρόκειται για έναν μπουφέ με την υπογραφή του σεφ Δημήτρη Γεωργιάδη, το οποίο συνδυάζει την παράδοση με τις πιο φρέσκες γαστρονομικές τάσεις, δημιουργώντας έναν καμβά που έχει σκοπό να ικανοποιήσει τόσο τους κλασικούς λάτρεις της κουζίνας όσο και τους foodies που αναζητούν πάντα κάτι καινούργιο και συναρπαστικό.

Από την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, το brunch στο rooftop του Hilton Garden Inn Athens Syggrou Avenue γίνεται λοιπόν ένα όμορφο ραντεβού, πάντα με θέα την Ακρόπολη.  Η κράτηση συνιστάται!


Info:

Τιμή εισόδου: 25 ευρώ

Κρατήσεις εδώ

Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 234, Καλλιθέα

21 6003 0343

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/10/2025

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.