Η 'Φάμπρικα του Ευφρόσυνου' αποκτά 'More Φίλινγκς'

Το πρωί microbakery, το βράδυ μπιστρό. Σύντομα στο γνωστό σημείο, στο Κουκάκι.

Η 'Φάμπρικα του Ευφρόσυνου' αποκτά 'More Φίλινγκς'

Ένα πολύ ιδιαίτερο φρέσκο κόνσεπτ θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στο Κουκάκι και εκεί όπου κάποτε συναντούσες τη 'Φάμπρικα του Ευφρόσυνου'. 

Οι Βάιος Κορομηλάς, Αλέξανδρος Κόνιαρης και Γιώργος Ζαχείλας ανοίγουν -περίπου στα μέσα Οκτωβρίου- το 'More Φίλινγκς', ένα πρωτότυπο, φωτεινό και 'open' σε κάθε έκφανσή του bakery-restaurant που θα θυμίζει Κοπεγχάγη. 

Θα ξεκινά από το πρωί, σερβίροντας ζύμες και κρουασάν, δικά τους ψωμιά και γλυκά (προφανώς από τον γευσιπλάστη Κόνιαρη), συν μια μικρή κάρτα brunch  που θα τρέχει έως τις 17.00. 

Από τις 18.00 και έπειτα θα ενεργοποιείται το κομμάτι του εστιατορίου, με comfort προτάσεις αλλά και εδέσματα από τον  josper, που θα υπογράφει ο σεφ Ζαχείλας. Θα βρίσκει κανείς επίσης περίπου 40 ετικέτες σε κρασί, με πρωταγωνιστή τον ελληνικό αμπελώνα και φροντισμένα cocktails. 

Περισσότερα προσεχώς.
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στη μικρή Ιταλία του Παγκρατίου θα φας τοπ πίτσα και φίνο τιραμισού

Για lunch breaks, ρομαντικά δείπνα ή χαλαρά γεύματα με φίλους, αυτή η δημοφιλής τρατορία έχει δημιουργήσει φανατικό κοινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
24/09/2025

Τι γυρεύει μια καμηλοπάρδαλη (που ξέρει από κρασί) στα Εξάρχεια;

Το ολοκαίνουργιο "Ζιράφ", το cool wine bar των Εξαρχείων μιλάει τη γλώσσα της πόλης: street και comfort, αλλά με τεχνογνωσία που κερδίζει με ειλικρινείς και σημερινούς όρους.

Τα πιο συναρπαστικά απομακρυσμένα εστιατόρια της Ελλάδας

Απ’ τη Φλώρινα ως τη Μάνη κι απ’ την Ηρακλειά ως τη Ρόδο, αυτά τα εστιατόρια είναι ιδανικά για road trips και φθινοπωρινές εξορμήσεις που συνδυάζουν γαστρονομική πανδαισία και ανακουφιστική απομόνωση, στις εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς.

Τι γεύση μας αφήνει μια από τις νοστιμότερες ταβέρνες των βορείων προαστίων

Πλούσιο μενού στη λογική του μεζέ και γεύσεις που παντρεύουν το παραδοσιακό στοιχείο με διακριτικές μοντέρνες πινελιές.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Τα καλύτερα rooftop εστιατόρια της Αθήνας σε σπέσιαλ τιμές

Ραντεβού για δείπνο σε πέντε αγαπημένα καλοφαγικά spots της Αθήνας, που συνδυάζουν κορυφαία γαστρονομία, ρομαντική ατμόσφαιρα και μοναδική θέα, στις εξαιρετικές τιμές που εξασφαλίζει το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς.

Στο Alouatou, τον φούρνο που γίνεται μπιστρό στα Εξάρχεια

Πίτες, φοκάτσιες και κάθε είδους ζύμωση στο νέο hot spot της Ασκληπιού, με το φρέσκο microbakery να αλλάζει πρόσωπο όταν τα φώτα χαμηλώσουν, με ένα προσεγμένο βραδινό μενού.