Η 'Φάμπρικα του Ευφρόσυνου' αποκτά 'More Φίλινγκς'

Το πρωί microbakery, το βράδυ μπιστρό. Σύντομα στο γνωστό σημείο, στο Κουκάκι.

Η 'Φάμπρικα του Ευφρόσυνου' αποκτά 'More Φίλινγκς'

Ένα πολύ ιδιαίτερο φρέσκο κόνσεπτ θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στο Κουκάκι και εκεί όπου κάποτε συναντούσες τη 'Φάμπρικα του Ευφρόσυνου'. 

Οι Βάιος Κορομηλάς, Αλέξανδρος Κόνιαρης και Γιώργος Ζαχείλας ανοίγουν -περίπου στα μέσα Οκτωβρίου- το 'More Φίλινγκς', ένα πρωτότυπο, φωτεινό και 'open' σε κάθε έκφανσή του bakery-restaurant που θα θυμίζει Κοπεγχάγη. 

Θα ξεκινά από το πρωί, σερβίροντας ζύμες και κρουασάν, δικά τους ψωμιά και γλυκά (προφανώς από τον γευσιπλάστη Κόνιαρη), συν μια μικρή κάρτα brunch  που θα τρέχει έως τις 17.00. 

Από τις 18.00 και έπειτα θα ενεργοποιείται το κομμάτι του εστιατορίου, με comfort προτάσεις αλλά και εδέσματα από τον  josper, που θα υπογράφει ο σεφ Ζαχείλας. Θα βρίσκει κανείς επίσης περίπου 40 ετικέτες σε κρασί, με πρωταγωνιστή τον ελληνικό αμπελώνα και φροντισμένα cocktails. 

Περισσότερα προσεχώς.
 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
17/11/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Κάποια από τα πιο δυνατά κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Moo Casa: Κυριακές με αστακό και μπριζόλα στο Νέο Ηράκλειο

Το brunch του ιδιαίτερου εστιατορίου συγκινεί με το δημοφιλές Egg Experience, τα comfort πιάτα και φυσικά το άχαστο δίπολο του Steak & Lobster.