Da Bruno: Επετειακό δείπνο με Michelin σεφ για τα 40 χρόνια λειτουργίας

Το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο.

bruno

Το Da Bruno, το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο: ένα μοναδικό επετειακό δείπνο την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, αφιερωμένο στη μνήμη, στη γεύση και στη χαρά της παρέας.

Στην κουζίνα, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Luke Ahearne θα ενώσει τις δυνάμεις του με την ομάδα του Da Bruno, δημιουργώντας ένα μενού που συνδυάζει την ιταλική παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Δίπλα του, το Κτήμα Γεροβασιλείου, με την παρουσία της Βασιλικής Γεροβασιλείου, θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι συνδυασμών φαγητού και κρασιού.


40 χρόνια – 40 κουβέρ.


Με family style τραπέζια, όπως προστάζει η ιταλική φιλοσοφία του μοιράζεσθαι, οι καλεσμένοι θα ζήσουν μια βραδιά που θα τιμήσει το παρελθόν και θα
προλογίσει τη νέα εποχή του Da Bruno.
"Το Da Bruno δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο. Είναι ένα κομμάτι της πόλης, ένα τραπέζι
γεμάτο ιστορίες. Στα 40 χρόνια μας συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη για την ιταλική κουζίνα και
τους ανθρώπους μας
", δηλώνει ο Δημήτρης Τσούκαρης, ιδιοκτήτης.


Το Μενού της Βραδιάς


Flatbread με άγρια μανιτάρια και σκόρδο • Crudo τσιπούρας • Στρατσιατέλα με κολοκυθάκια• Vitello tonnato • Λινγκουίνι με όστρακα και αυγοτάραχο • Agnolotti "carbonara” • Λαβράκι
με καπονάτα • Μοσχαρίσιο οσομπούκο με ριζότο Μιλανέζε & μεδούλι • Τιραμισού.

Το Wine Pairing από το Κτήμα Γεροβασιλείου


Λευκό Κτήμα Γεροβασιλείου, Ξινόμαυρο Ροζέ, Viognier, Chardonnay, Avaton.
Το φινάλε με το τιραμισού θα συνοδευτεί από ένα signature Negroni cocktail.


Info:

Κόστος συμμετοχής: 60€ / άτομο
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 9818959

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.