Το Da Bruno, το ιταλικό εστιατόριο–σταθμός της Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια ζωής και τα γιορτάζει με τον πιο γαστρονομικό τρόπο: ένα μοναδικό επετειακό δείπνο την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, αφιερωμένο στη μνήμη, στη γεύση και στη χαρά της παρέας.
Στην κουζίνα, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Luke Ahearne θα ενώσει τις δυνάμεις του με την ομάδα του Da Bruno, δημιουργώντας ένα μενού που συνδυάζει την ιταλική παράδοση με τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Δίπλα του, το Κτήμα Γεροβασιλείου, με την παρουσία της Βασιλικής Γεροβασιλείου, θα καθοδηγήσει τους καλεσμένους σε ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι συνδυασμών φαγητού και κρασιού.
40 χρόνια – 40 κουβέρ.
Με family style τραπέζια, όπως προστάζει η ιταλική φιλοσοφία του μοιράζεσθαι, οι καλεσμένοι θα ζήσουν μια βραδιά που θα τιμήσει το παρελθόν και θα
προλογίσει τη νέα εποχή του Da Bruno.
"Το Da Bruno δεν είναι απλώς ένα εστιατόριο. Είναι ένα κομμάτι της πόλης, ένα τραπέζι
γεμάτο ιστορίες. Στα 40 χρόνια μας συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη για την ιταλική κουζίνα και
τους ανθρώπους μας", δηλώνει ο Δημήτρης Τσούκαρης, ιδιοκτήτης.
Το Μενού της Βραδιάς
Flatbread με άγρια μανιτάρια και σκόρδο • Crudo τσιπούρας • Στρατσιατέλα με κολοκυθάκια• Vitello tonnato • Λινγκουίνι με όστρακα και αυγοτάραχο • Agnolotti "carbonara” • Λαβράκι
με καπονάτα • Μοσχαρίσιο οσομπούκο με ριζότο Μιλανέζε & μεδούλι • Τιραμισού.
Το Wine Pairing από το Κτήμα Γεροβασιλείου
Λευκό Κτήμα Γεροβασιλείου, Ξινόμαυρο Ροζέ, Viognier, Chardonnay, Avaton.
Το φινάλε με το τιραμισού θα συνοδευτεί από ένα signature Negroni cocktail.
Info:
Κόστος συμμετοχής: 60€ / άτομο
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 9818959