Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

ner

H αρτοπλαστική σκηνή της Αθήνας (και τα παράγωγά της) έχουν σίγουρα ανέβει επίπεδο, με τα new age bakeries να κερδίζουν τις εντυπώσεις των νέων καταναλωτών και τάσεις όπως το ζύμες και spritz να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Στις έξοχες δουλειές του κλάδου λοιπόν κατέφθασε πριν έναν περίπου χρόνο το  'Neropistolo', ανοίγοντας τις πόρτες του σε μία από τις πιο foodie γειτονιές της πρωτεύουσας και στήνοντας τραπεζάκια και προθήκες στην οδό Βουλής.

Χώρος φωτεινός, ψηλοτάβανος και ανοιχτόκαρδος, με αμέτρητα νεροπίστολα να συνυπάρχουν μαζί με προϊόντα viennoiserie και αφράτες φοκάτσιες στις προθήκες. Προκύπτει έτσι ένα συνολικό προϊόν νόστιμο και ωραίο που απευθύνεται στους πάντες, ανεξαρτήτως πόσο μακριά φτάνει η γνώση και το ενδιαφέρον τους για οποιαδήποτε ζύμη. Εδώ θα βρεις πολλές γλυκές επιλογές, από babkas και cinnamon rolls μέχρι λαχταριστά κέικ και κρουασάν, ενώ για τους φίλους του αλμυρού η λίστα είναι εξίσου μεγάλη, με πλούσια σάντουιτς σε ξεχωριστές γεύσεις.

Έχοντας συμπληρώσει μία πετυχημένη πρώτη σεζόν, το Neropistolo επιστρέφει με ένα street party την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, ‘παντρεύοντας’ το bakery στοιχείο με την χορευτική μουσική.

Στα decks θα βρίσκεται ο DJ  Chris Child, ενώ το team του Neropistolo θα έχει ‘φουρνίσει’ όλα τα pastries που βρίσκονται στον κατάλογο για να τα απολαύσουν οι καλεσμένοι.

Υπακούοντας στην τάση που θέλει τα νέα hot parties της πόλης να γίνονται νωρίς, το event θα ξεκινήσει στις τέσσερις και θα τελειώσει στις εννιά. Τα λέμε εκεί!


Info:

Βουλής 35, Αθήνα 105 57

21 0331 5859

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
22/10/2025

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.