Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

ner

H αρτοπλαστική σκηνή της Αθήνας (και τα παράγωγά της) έχουν σίγουρα ανέβει επίπεδο, με τα new age bakeries να κερδίζουν τις εντυπώσεις των νέων καταναλωτών και τάσεις όπως το ζύμες και spritz να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Στις έξοχες δουλειές του κλάδου λοιπόν κατέφθασε πριν έναν περίπου χρόνο το  'Neropistolo', ανοίγοντας τις πόρτες του σε μία από τις πιο foodie γειτονιές της πρωτεύουσας και στήνοντας τραπεζάκια και προθήκες στην οδό Βουλής.

Χώρος φωτεινός, ψηλοτάβανος και ανοιχτόκαρδος, με αμέτρητα νεροπίστολα να συνυπάρχουν μαζί με προϊόντα viennoiserie και αφράτες φοκάτσιες στις προθήκες. Προκύπτει έτσι ένα συνολικό προϊόν νόστιμο και ωραίο που απευθύνεται στους πάντες, ανεξαρτήτως πόσο μακριά φτάνει η γνώση και το ενδιαφέρον τους για οποιαδήποτε ζύμη. Εδώ θα βρεις πολλές γλυκές επιλογές, από babkas και cinnamon rolls μέχρι λαχταριστά κέικ και κρουασάν, ενώ για τους φίλους του αλμυρού η λίστα είναι εξίσου μεγάλη, με πλούσια σάντουιτς σε ξεχωριστές γεύσεις.

Έχοντας συμπληρώσει μία πετυχημένη πρώτη σεζόν, το Neropistolo επιστρέφει με ένα street party την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, ‘παντρεύοντας’ το bakery στοιχείο με την χορευτική μουσική.

Στα decks θα βρίσκεται ο DJ  Chris Child, ενώ το team του Neropistolo θα έχει ‘φουρνίσει’ όλα τα pastries που βρίσκονται στον κατάλογο για να τα απολαύσουν οι καλεσμένοι.

Υπακούοντας στην τάση που θέλει τα νέα hot parties της πόλης να γίνονται νωρίς, το event θα ξεκινήσει στις τέσσερις και θα τελειώσει στις εννιά. Τα λέμε εκεί!


Info:

Βουλής 35, Αθήνα 105 57

21 0331 5859

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.