H σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη στα "17 Χωριά"

Μία φιλόξενη εμπειρία υποδοχής στη Νεμέα, με αφορμή τις «Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2025», το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Σεπτεμβρίου.

H σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη στα '17 Χωριά'

Στην καρδιά των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2025, το εστιατόριο 17 Χωριά υποδέχεται τους επισκέπτες του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Η σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη έχει ετοιμάσει ένα νέο, εμπνευσμένο μενού που συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις της Πελοποννήσου με μια σύγχρονη ματιά, προσφέροντας πιάτα που αναδεικνύουν την τοπική γαστρονομία.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν:

  • Μια μεγάλη λίστα κρασιών της Νεμέας και όλης της Πελοποννήσου
  • Νέες δημιουργίες της σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη, που παντρεύουν τοπικά προϊόντα με έμπνευση και φαντασία.

H σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη στα

Μια ζέστη εμπειρία υποδοχής, καθώς η ίδια η σεφ θα περιμένει να γνωρίσει τους επισκέπτες, να συστηθεί και να μοιραστεί το πάθος της για τη γαστρονομία και το κρασί της Νεμέας. Μην χάσετε το πιάτο αφιερωμένο στο Αγιωργίτικο -πάντοτε από τη σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη- αποκλειστικά για το εν λόγω ΣΚ.

H σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη στα

H σεφ Κωνσταντίνα Φάκλαρη στα

Το εστιατόριο 17 Χωριά αποτελεί ένα σημείο συνάντησης όπου η παράδοση συναντά τη δημιουργία και τον πολιτισμό του κρασιού, όντας μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές φαγητού στην ευρύτερη περιοχή. 


Info

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 27460-23778
Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο 12:00-23:00 & Κυριακή 12:00-20:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
03/12/2025

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.

Καλησπέρα σας, έχετε κάνει "κάποια" κράτηση;

Συνήθως έτσι ξεκινάει η επικοινωνία με το service σε ένα "κάποιο" εστιατόριο της πόλης μας. Μετά ακολουθούν διάφορα. Και καλά, και – δυστυχώς – στραβά…

Τα 1000 κορυφαία εστιατόρια του κόσμου σύμφωνα με τη La Liste

Ο έγκριτος γαλλικός εστιατορικός θεσμός ξεχωρίζει τους γαστρονομικούς ναούς του τώρα. Ποια ελληνικά σποτ συναντάμε στη φετινή λίστα.

Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής των γαστρονομικών βραβείων Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2025

Ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, από το "αθηνόραμα" και τον "Φιλελεύθερο", ανέδειξε για πέμπτη χρονιά τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού με μια λαμπερή τελετή απονομής την Τετάρτη 26/11 στο "Four Seasons" της Λεμεσού.