
Αν αγαπάς το καλό κρασί και το εκλεπτυσμένο φαγητό, τότε σημείωσε την ημερομηνία: Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025. Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Dionysos, στο ατμοσφαιρικό Elounda Beach Hotel & Villas, σου ετοιμάζει μια βραδιά αφιερωμένη στο φημισμένο ιταλικό οινοποιείο Isole e Olena, από την καρδιά του Chianti Classico στην Τοσκάνη.
Θα απολαύσεις ένα μενού έξι πιάτων, σχεδιασμένο ειδικά για τη βραδιά από τους σεφ Alber Hazma και Mauro Peressini, με μεσογειακές γεύσεις που δένουν απόλυτα με τα εκλεκτά κρασιά του οινοποιείου. Από την πρώτη μπουκιά μέχρι την τελευταία γουλιά, όλα έχουν φτιαχτεί για να σου προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία γευσιγνωσίας.


Κατά τη διάρκεια του δείπνου, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τον Simone Mannelli, εκπρόσωπο του Isole e Olena, που θα σου μιλήσει για τη φιλοσοφία του Paolo de Marchi – του ανθρώπου πίσω από τα κρασιά, που εδώ και δεκαετίες φροντίζει να εκφράζει μέσα από το Sangiovese όλη τη μαγεία της τοσκανέζικης γης.
Το Isole e Olena αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της οινικής ιστορίας της Τοσκάνης. Ο Paolo de Marchi, με εμπειρία άνω των 40 ετών, παραμένει πιστός στην καθαρότητα και τη φρεσκάδα του Sangiovese, αποφεύγοντας τις μόδες και με βαθιά προσήλωση στην ποιότητα.

Αν δεν έχεις δοκιμάσει το Cepparello, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά Super Tuscans, φτιαγμένο αποκλειστικά από Sangiovese, με πρώτη ύλη από τα καλύτερα αμπέλια του κτήματος. Είναι ένα κρασί με βάθος, ένταση και την ικανότητα να εξελίσσεται όμορφα στον χρόνο.
Info
Εστιατόριο Dionysos, Elounda Beach Hotel & Villas
Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Περιορισμένος αριθμός θέσεων – απαιτείται κράτηση
28410 63000 | concierge@eloundabeach.gr