To "Dionysos" υποδέχεται τα φημισμένα κρασιά του Isole e Olena

Μια ξεχωριστή όσο και νόστιμη βραδιά στο βραβευμένο εστιατόριο του Elounda Beach, την Παρασκευή 29 Αυγούστου.

Δείπνο με τα Κρασιά του Isole e Olena στο Elounda Beach

Αν αγαπάς το καλό κρασί και το εκλεπτυσμένο φαγητό, τότε σημείωσε την ημερομηνία: Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025. Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Dionysos, στο ατμοσφαιρικό Elounda Beach Hotel & Villas, σου ετοιμάζει μια βραδιά αφιερωμένη στο φημισμένο ιταλικό οινοποιείο Isole e Olena, από την καρδιά του Chianti Classico στην Τοσκάνη.

Θα απολαύσεις ένα μενού έξι πιάτων, σχεδιασμένο ειδικά για τη βραδιά από τους σεφ Alber Hazma και Mauro Peressini, με μεσογειακές γεύσεις που δένουν απόλυτα με τα εκλεκτά κρασιά του οινοποιείου. Από την πρώτη μπουκιά μέχρι την τελευταία γουλιά, όλα έχουν φτιαχτεί για να σου προσφέρουν μια αυθεντική εμπειρία γευσιγνωσίας.

ALBERT HAZMA

Δείπνο με τα Κρασιά του Isole e Olena στο Elounda Beach 2

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τον Simone Mannelli, εκπρόσωπο του Isole e Olena, που θα σου μιλήσει για τη φιλοσοφία του Paolo de Marchi – του ανθρώπου πίσω από τα κρασιά, που εδώ και δεκαετίες φροντίζει να εκφράζει μέσα από το Sangiovese όλη τη μαγεία της τοσκανέζικης γης.

Το Isole e Olena αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της οινικής ιστορίας της Τοσκάνης. Ο Paolo de Marchi, με εμπειρία άνω των 40 ετών, παραμένει πιστός στην καθαρότητα και τη φρεσκάδα του Sangiovese, αποφεύγοντας τις μόδες και με βαθιά προσήλωση στην ποιότητα.

Δείπνο με τα Κρασιά του Isole e Olena στο Elounda Beach 3

Αν δεν έχεις δοκιμάσει το Cepparello, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Πρόκειται για ένα από τα πιο χαρακτηριστικά Super Tuscans, φτιαγμένο αποκλειστικά από Sangiovese, με πρώτη ύλη από τα καλύτερα αμπέλια του κτήματος. Είναι ένα κρασί με βάθος, ένταση και την ικανότητα να εξελίσσεται όμορφα στον χρόνο.


Info

Εστιατόριο Dionysos, Elounda Beach Hotel & Villas

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Περιορισμένος αριθμός θέσεων – απαιτείται κράτηση
28410 63000 | concierge@eloundabeach.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2025

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.