Aπό την Αμφιλοχία με αγάπη: Το κρεμώδες παγωτό που θυμίζει την παιδική μας ηλικία

Αγνά υλικά, ποιότητα και ένας συνδυασμός παγωτού και προφιτερόλ που κάνει τη διαφορά, στο Παγκράτι.

Aπό την Αμφιλοχία με αγάπη: Το κρεμώδες παγωτό που θυμίζει την παιδική μας ηλικία

Καλοκαίρι σημαίνει ζέστη, βόλτες και μία ανάγκη που επιστρέφει κάθε χρόνο: κάτι δροσιστικό, αυθεντικό και απολαυστικό. Μία από τις αγαπημένες μας επιλογές που πληροί όλα τα κριτήρια είναι το παγωτό "Τζίφρης": η πρώτη ύλη, το φρέσκο γάλα από την Αμφιλοχία, είναι η βάση πίσω από την πλούσια υφή και τη βαθιά γεύση. Κάθε ένα από τα παγωτά φτιάχνεται με φροντίδα και αγνά υλικά και φτάνει από τον παραγωγό, κατευθείαν στο χωνάκι μας, χωρίς καμία ενδιάμεση αλλοίωση.

Πίσω από το όνομα βρίσκεται ο Κώστας Δασκαλάκης, γνωστός στην περιοχή ως "Τζίφρης", ο οποίος ξεκίνησε από την παραγωγή γιαουρτιού στον Στάνο και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να χτίσει μία μικρή, σύγχρονη ομάδα γαλακτοκομικών. Το γάλα συλλέγεται καθημερινά από κτηνοτρόφους από την Αμφιλοχία και την Πρέβεζα και φτάνει στο εργαστήριο, όπου μετατρέπεται άμεσα σε παγωτό, κρέμα ή γιαούρτι, χωρίς μεσάζοντες και μαζική επεξεργασία. 

Τζίφρης

Στον "Τζίφρη" βρίσκουμε τις αγαπημένες γεύσεις κρεμώδους παγωτού που αγαπήσαμε από την παιδική μας ηλικία: σοκολάτα, βανίλια, φράουλα, φυστίκι και καϊμάκι - και, ευτυχώς για εμάς, μπορούμε να τις συνδυάσουμε και σε μεγάλη συσκευασία για το σπίτι. Αλλά, εκτός από παγωτό, βρίσκουμε κρέμα σε ποικιλία γεύσεων (δοκιμάστε την τιραμισού και το μπισκότο και θα μας θυμηθείτε), γιαούρτι, αγελαδινό και πρόβειο, που συνδυάζει διατροφική αξία και νοστιμιά, και τυριά που θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.

Φέτος, το νέο λανσάρισμα του παγωτοπροφιτερόλ έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς θαυμαστές: φρέσκα σου, γεμισμένα επιτόπου με κρέμα Τζίφρης και συνοδευόμενα από παγωτό της επιλογής μας. Δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερο!

Τζίφρης

Αν αναζητά κανείς ένα παγωτό που να θυμίζει τις παιδικές διακοπές μας, όταν μετρούσαμε τα παγωτά μας και τα μπάνια μας στη θάλασσα, με φρεσκάδα, χαρακτήρα και γεύση που "γράφει", το "Τζίφρης" είναι μία από τις πιο αξιόλογες και απολαυστικές προτάσεις του φετινού καλοκαιριού. 


Info

Υμηττού 60, Παγκράτι, Τηλ: 210 7231625

www.galaktokomika-tzifris.gr

Facebook, Instagram

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 'Βερσαλλίες' έφεραν τη γεύση της μεσσηνιακής γης στην Αθήνα

Ο δεινός τροφοσυλλέκτης και μάστορας στην ανάδειξη της ατόφιας γεύσης με εύστοχους συνδυασμούς, ψησίματα στις φωτιές και τσουκάλια στον ξυλόφουρνο, Γιάννης Κούμανης, ήρθε με τα μπαγκάζια του γεμάτα στο Symposio at Ark.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
11/11/2025

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.

Η μικρή -και νόστιμη- Σικελία του Παλαιού Φαλήρου

Σε έναν κομψό και φωτεινό χώρο με αίσθηση χαλαρής πολυτέλειας, δοκιμάζεις ιταλιάνικες σπεσιαλιτέ από τον σεφ Λευτέρη Ρούτση.

Το πιάτο της εβδομάδας: Το κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι στο 'Travolta'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Μαμαλούκα: Γιορτάζει εφτά χρόνια με pop up menu και ένα διήμερο γεύσεων που αξίζει να δοκιμάσεις

Το δημοφιλές εστιατόριο της Θεσσαλονίκης μας προσκαλεί σε μία γιορτή γεύσεων με επίκεντρο την Ελλάδα. Ιδού όλα όσα μπορούμε να περιμένουμε.

Η Ταβέρνα της Ερμού

Στα χαμηλά της Ερμού, στην καρδιά της ίσως πιο παρατημένης στην υπερτουριστική της μοίρα περιοχή της Αθήνας, ένα ολοκαίνουριο ταβερνάκι - εστιατορικό "παιδί" της Ergon - υψώνει ανάστημα, κρατώντας τη γευστική του πρόταση νόστιμη, τίμια, καθαρή και περήφανα ελληνική.

Ιταλική κουζίνα και αγάπη για το κρασί στο Πασαλιμάνι

Στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον του Flavino, το μενού ισορροπεί ανάμεσα σε αγαπημένα ιταλικά πιάτα και πιο ψαγμένες προτάσεις