'Ora' για 4-Hands Dinner με Έκτορα Μποτρίνι και Γιώργο Παπαζαχαρία

Μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο One&Only Aesthesis.

'Ora' για 4-Hands Dinner με Έκτορα Μποτρίνι και Γιώργο Παπαζαχαρία

Στις 27 Μαΐου, το εστιατόριο ORA by Ettore Botrini στο One&Only Aesthesis φιλοξενεί το 4-Hands Dinner, μια μοναδική γαστρονομική εκδήλωση, που ενώνει δύο από τους σημαντικότερους Έλληνες σεφ της εποχής μας. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin οικοδεσπότης Έκτορας Μποτρίνι καλωσορίζει τον Γιώργο Παπαζαχαρία, τον ταλαντούχο σεφ του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin εστιατορίου Delta, για μια αξέχαστη βραδιά δημιουργικής σύμπραξης.

Σε ένα αποκλειστικό event περιορισμένων θέσεων, οι δύο σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν ένα ειδικά επιμελημένο μενού, που συνδυάζει τις μαγειρικές τους ταυτότητες και τις πολυδιάστατες επιρροές τους, για μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία με φόντο τον Σαρωνικό.

Ora

Από την ιδιόμορφη "Carbonara" του Έκτορα Μποτρίνι με κοιλιά ξιφία και καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης, μέχρι τις εμπνευσμένες δημιουργίες του Γιώργου Παπαζαχαρία, όπως η γαρίδα κοιλάδας με περγαμόντο σε ζύμωση, κεφίρ μοσχολέμονου και άνθη κερασιάς, κάθε πιάτο υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης και αισθήσεων. Το μενού κορυφώνεται με πιάτα όπως η γλώσσα αρωματισμένη με μαστίχα και σάλτσα από μούσμουλο, τα μοσχαρίσια μάγουλα "σοφρίτο" και το γλυκό φινάλε "Η δική μας κερήθρα", υπογράφοντας μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.


Info

Για κρατήσεις εδώ ή στο 216 6861310.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Ora by Ettore Botrini

Λ. Ποσειδώνος Αστέρια Γλυφάδας (Ξεν. One & Only Aesthesis)
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και opera nights με την μεγαλοπρεπή υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.

Ξενοδοχείο "King George": Γιορτάζουμε σαν βασιλιάδες

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο στο rooftop του King George ενισχύει τον γιορτινό του χαρακτήρα με εορταστικά μενού και ένα λαμπερό σκηνικό στο νέο George, The Lobby Bar.