Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται το residency του αθηναϊκού εστιατορίου Gallina στο Domes Zeen Chania, του ομίλου της Domes, έπειτα από την ανταπόκριση και τις κριτικές που απέσπασε το προηγούμενο καλοκαίρι.  

Το Gallina εστιάζει στην αυθεντική πρώτη ύλη και την απόλυτη μαεστρία στην προετοιμασία των πιάτων που σερβίρει. Signature πιάτα, όπως το Ταρτάρ Wagyu και Γαρίδας, το κοτόπουλό του (που κλείνει το μάτι στην Κρήτη) και το Χριστόψαρο "α λα Πολίτα” επιστρέφουν και αυτό το καλοκαίρι. 

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 1

Στο μενού έχουν προστεθεί νέα πιάτα, αναβαθμίζοντας τη συνολική γευστική εμπειρία, η οποία συμπληρώνεται ιδανικά από οινικές επιλογές διεθνούς επιπέδου. Η εντυπωσιακή συλλογή περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, πολλές εκ των οποίων διατίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Στο χώρο του Domes Zeen Chania όπου φιλοξενείται το Gallina, έχει ενορχηστρωθεί μια συμφωνία γεύσεων που ισορροπεί ανάμεσα στο γνώριμο και το ανατρεπτικό. Εδώ, σε ένα τοπίο που ενώνει τη φυσική γαλήνη της κρητικής γης με την κομψότητα, το minimal design και τη διακριτική πολυτέλεια του Domes Zeen Chania, που έχει χαρακτηριστεί από το Wallpaper ως "πρότυπο βιώσιμης αρχιτεκτονικής και φιλοξενίας”, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν εκλεπτυσμένες γεύσεις, κοσμοπολίτικες και ταυτόχρονα γεμάτες συναίσθημα. 

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 2

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 3

Στον ένα χρόνο λειτουργίας του το Gallina εντάχθηκε στη λίστα των προτεινόμενων εστιατορίων για την Αθήνα από τον οδηγό Michelin ενώ πρόσφατα το 50 Best Discovery το κατέταξε στις επιλογές του, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή του πορεία προς την κορυφή της σύγχρονης γαστρονομίας. 

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 6

Η συνεργασία σηματοδοτεί μια νέα εποχή γαστρονομικής έκφρασης για το Domes Zeen Chania, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως σημαντικός γαστρονομικός προορισμός στην Κρήτη, προσφέροντας μια εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια της φιλοξενίας.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 4

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.