Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται το residency του αθηναϊκού εστιατορίου Gallina στο Domes Zeen Chania, του ομίλου της Domes, έπειτα από την ανταπόκριση και τις κριτικές που απέσπασε το προηγούμενο καλοκαίρι.  

Το Gallina εστιάζει στην αυθεντική πρώτη ύλη και την απόλυτη μαεστρία στην προετοιμασία των πιάτων που σερβίρει. Signature πιάτα, όπως το Ταρτάρ Wagyu και Γαρίδας, το κοτόπουλό του (που κλείνει το μάτι στην Κρήτη) και το Χριστόψαρο "α λα Πολίτα” επιστρέφουν και αυτό το καλοκαίρι. 

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 1

Στο μενού έχουν προστεθεί νέα πιάτα, αναβαθμίζοντας τη συνολική γευστική εμπειρία, η οποία συμπληρώνεται ιδανικά από οινικές επιλογές διεθνούς επιπέδου. Η εντυπωσιακή συλλογή περιλαμβάνει ετικέτες από τον ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα, πολλές εκ των οποίων διατίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Στο χώρο του Domes Zeen Chania όπου φιλοξενείται το Gallina, έχει ενορχηστρωθεί μια συμφωνία γεύσεων που ισορροπεί ανάμεσα στο γνώριμο και το ανατρεπτικό. Εδώ, σε ένα τοπίο που ενώνει τη φυσική γαλήνη της κρητικής γης με την κομψότητα, το minimal design και τη διακριτική πολυτέλεια του Domes Zeen Chania, που έχει χαρακτηριστεί από το Wallpaper ως "πρότυπο βιώσιμης αρχιτεκτονικής και φιλοξενίας”, οι καλεσμένοι θα απολαύσουν εκλεπτυσμένες γεύσεις, κοσμοπολίτικες και ταυτόχρονα γεμάτες συναίσθημα. 

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 2

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 3

Στον ένα χρόνο λειτουργίας του το Gallina εντάχθηκε στη λίστα των προτεινόμενων εστιατορίων για την Αθήνα από τον οδηγό Michelin ενώ πρόσφατα το 50 Best Discovery το κατέταξε στις επιλογές του, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή του πορεία προς την κορυφή της σύγχρονης γαστρονομίας. 

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 6

Η συνεργασία σηματοδοτεί μια νέα εποχή γαστρονομικής έκφρασης για το Domes Zeen Chania, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως σημαντικός γαστρονομικός προορισμός στην Κρήτη, προσφέροντας μια εμπειρία που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια της φιλοξενίας.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania 4

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.

Sunday Table: Στο The Dolli's Rooftop Restaurant στρώνουν κυριακάτικο τραπέζι

Οι Κυριακές γίνονται νόστιμα εκλεπτυσμένες, σε μια από τις ομορφότερες ταράτσες της Αθήνας.

Πού τρώμε νόστιμη ελληνική κουζίνα τώρα

Από μοντέρνα γαστρονομικά εστιατόρια μέχρι new age ταβέρνες, μεζεδοπωλεία και καφενεία, ξεχωρίζουμε 39 σημεία της Αθήνας, που έχουν κάτι να πουν.