Γνώριζες ποιο είναι το πιο γαλαζοαίματο σουβλατζίδικο της Αθήνας;

Σουβλάκι-προβατίνα κανείς;

Γνώριζες ποιο είναι το πιο γαλαζοαίματο σουβλατζίδικο της Αθήνας;

Eδώ πρίγκιπας είναι "όποιος έρχεται να φάει, να πιει και να διασκεδάσει" δηλώνει το κρεατοφαγικό σουξέ των Εξαρχείων, που τιμά το εθνικό street food, αλλά όχι μόνο αυτό. Επιμένοντας ποιοτικά και αυθεντικά, ο Πρίγκιπας προμηθεύεται τα κρέατά του από μικρές ελληνικές φάρμες, επενδύει σε αγνά υλικά και φέρνει στην πρωτεύουσα γεύσεις της Βόρειας Ελλάδας σε ψαγμένες εκδοχές.

Πρίγκιπας

Πρίγκιπας Εξάρχεια 1

Μαύρος χοίρος, προβατίνα και μοσχάρι σερβίρονται σε καλαμάκι ή σουβλάκι, τα βουβαλίσια μπιφτέκια σημειώνονται στα άχαστα, ενώ τα κεμπάπ δε λείπουν από κανένα τραπέζι στον φροντισμένο και χαρούμενο χώρο του.

Πρίγκιπας Εξάρχεια

Πρίγκιπας Εξάρχεια 4

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από μια μεγάλη ποικιλία σε σάλτσες και αλοιφές, αλλά και από μια υπερπλήρη λίστα φυσικών κρασιών.

Tip: Αν η παρέα περιλαμβάνει και μη κρεατοφάγους, το φιλέτο καπνιστής πέστροφας ή το χέλι σε πίτα καλαμποκιού σώζουν πεντανόστιμα την κατάσταση.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Πρίγκιπας

Χαρ. Τρικούπη 23, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι Έλληνες σεφ που βρίσκονται ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου για το 2025

Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/10/2025

Ο Rasmus Munk είναι -και πάλι- ο καλύτερος σεφ του κόσμου

Ο Σκανδιναβός γευσιπλάστης βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κορυφή των The Best Chef Awards.

Fine Mess

Το σοφιστικέ smokehouse του Κολωνακίου διευρύνει τους μαγειρικούς ορίζοντές του, εντάσσοντας ένα δημιουργικό μενού γευσιγνωσίας στη βεντάλια των επιλογών του, όμως κλου της γευστικής του πρότασης παραμένουν οι σημαιοφόροι της επιτυχίας του, ήτοι τα low & slow μαγειρέματα "δύσκολων" κοπών.

Στο ιστορικό κτήριο 'Κωστής Παλαμάς' του ΕΚΠΑ, υπάρχει πια ένα εστιατόριο ελληνικής κουζίνας

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κασσιώτικα ντολμαδάκια και αρνί φρικασέ σε ακαδημαϊκό περιβάλλον;

'Pino': Σπιρτάδα ρωμαϊκής τρατορίας και ωραία πίτσα στη Γλυφάδα

Πήραμε μια πρώτη γεύση από το τι ακριβώς μαγειρεύει ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi στο νέο εστιατόριό του, στα ΝΠ.

Στη Νέα Πεντέλη για το νέο burger spot 'Both Burgers and Buns'

Xειροποίητα ψωμάκια και ζουμερά μπιφτέκια, signature cocktails και hot-dogs, λουκουμάδες και feelgood vibes στα ΒΠ.

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Sea Satin Athens

Το σημαντικό brand της Μυκόνου γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.