Γνώριζες ποιο είναι το πιο γαλαζοαίματο σουβλατζίδικο της Αθήνας;

Σουβλάκι-προβατίνα κανείς;

Γνώριζες ποιο είναι το πιο γαλαζοαίματο σουβλατζίδικο της Αθήνας;

Eδώ πρίγκιπας είναι "όποιος έρχεται να φάει, να πιει και να διασκεδάσει" δηλώνει το κρεατοφαγικό σουξέ των Εξαρχείων, που τιμά το εθνικό street food, αλλά όχι μόνο αυτό. Επιμένοντας ποιοτικά και αυθεντικά, ο Πρίγκιπας προμηθεύεται τα κρέατά του από μικρές ελληνικές φάρμες, επενδύει σε αγνά υλικά και φέρνει στην πρωτεύουσα γεύσεις της Βόρειας Ελλάδας σε ψαγμένες εκδοχές.

Πρίγκιπας

Πρίγκιπας Εξάρχεια 1

Μαύρος χοίρος, προβατίνα και μοσχάρι σερβίρονται σε καλαμάκι ή σουβλάκι, τα βουβαλίσια μπιφτέκια σημειώνονται στα άχαστα, ενώ τα κεμπάπ δε λείπουν από κανένα τραπέζι στον φροντισμένο και χαρούμενο χώρο του.

Πρίγκιπας Εξάρχεια

Πρίγκιπας Εξάρχεια 4

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από μια μεγάλη ποικιλία σε σάλτσες και αλοιφές, αλλά και από μια υπερπλήρη λίστα φυσικών κρασιών.

Tip: Αν η παρέα περιλαμβάνει και μη κρεατοφάγους, το φιλέτο καπνιστής πέστροφας ή το χέλι σε πίτα καλαμποκιού σώζουν πεντανόστιμα την κατάσταση.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Πρίγκιπας

Χαρ. Τρικούπη 23, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Ελ. Βενιζέλος, για ένα εστιατόριο-έκπληξη

Γνώριζες πώς μπορείς να απολαύσεις πιάτα που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση, μέσα από μια σύγχρονη, εκλεπτυσμένη ματιά, παρατηρώντας αεροπλάνα να πηγαινοέρχονται;

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
19/11/2025

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.