
Μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου, το Odori θα παρουσιάσει το φρέσκο πρόσωπό του στο κοινό. Κι αυτό, γιατί το δημοφιλές σημείο στην ανανεωμένη τα τελευταία χρόνια πλατεία Αγίων Θεοδώρων ενώνει τις δυνάμεις του με έναν από τους σημαντικότερους σεφ της γενιάς του, τον Παύλο Κυριάκη.
Η προσθήκη του πολλάκις βραβευμένου γευσιπλάστη θα επηρεάσει ελαφρώς το κόνσεπτ, που θα παίζει πια περισσότερο "εστιατορικά", διατηρώντας παράλληλα το κόνσεπτ της βερμουτερίας και τα high class ποτά της, κάνοντας ωστόσο skip το κομμάτι του καφέ (θα ανοίγει καθημερινά από 13.00).
Το φαγητό θα τοποθετηθεί στο επίκεντρο, με τον σεφ Κυριάκη να κρατά κάποια από τα ατού του Odori (λέγε με πίτσα, cacio e pepe και σαλάτα του Καίσαρα) αλλά να μεριμνά για ένα πιο elevated και φροντισμένο μενού, με επίκεντρο τη γείτονα. Μεταξύ άλλων εδώ θα δοκιμάζεις μια σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, ροδάκινο και ξηρούς καρπούς, ένα vitello tonnato με καπνιστό φιλέτο τόνου, αραντσίνι που θα παραπέμπουν σε ριζότο και φρέσκα ζυμαρικά, ενώ μπιστέκα και λίγες κοπές θα έχουν επίσης παρουσία. Στα επιδόρπια δε γίνεται να απουσιάζει κλασικό τιραμισού ενώ η ζύμη θα σερβίρεται και σε κάτι γλυκό.
Αισθητή θα είναι και η αναβάθμιση στο πεδίο του κρασιού, με επένδυση στον ιταλικό και τον ελληνικό αμπελώνα, με μπόλικες προτάσεις σε οίνους ήπιας παρέμβασης.
Περισσότερα, προφανώς, προσεχώς.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.