Ο Μιχάλης Μερζένης σαλπάρει για Πάρο

Ο σεφ του «Άσωτου» θα αναλάβει το επαναλανσάρισμα των γεύσεων του «Isola» στην Αλυκή, φέρνοντας τη signature πειραγμένη ελληνική γεύση του στο νησί.

σεφ Μιχάλης Μερζένης

Με πιάτα εμπνευσμένα από τα classics του ελληνικού καλοκαιριού, πρώτη ύλη εν πολλοίς από το ίδιο το νησί και feeling θερινής ανεμελιάς διάσπαρτο στα τραπεζάκια με φόντο τη θάλασσα, ο Μιχάλης Μερζένης πιάνει πόστο στην Πάρο και συγκεκριμένα την Αλυκή, παρέα με συνεταίρους του από το αθηναϊκό σουξέ του "Άσωτου".

Έδρα του θα είναι το "Isola", που συστήθηκε στο νησί αρχικά ως all day spot με έμφαση στην ιταλική κουζίνα, φέτος όμως επαναλανσάρεται με ολική γευστική ανανέωση και focus στις πειραγμένες ελληνικές γεύσεις. Μεγάλα φρέσκα ψάρια από τις θάλασσες του νησιού και καλά κρέατα από τις στάνες του θα είναι ο κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο θα κινηθεί η γεύση του νέου "Isola", μαγειρευτά με δημιουργικό twist θα δίνουν αέρα οικειότητας, ενώ τα μποστάνια της Πάρου θα έχουν κεντρική θέση τόσο στα πιάτα, όσο και στην κουζίνα του εστιατορίου, που θα λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι, με ελληνόστροφα αυγομαγειρέματα να κάνουν lead in στο κύριο μενού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/12/2025

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.

Τα κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας που αξίζει να δοκιμάσεις

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.