Ο Μιχάλης Μερζένης σαλπάρει για Πάρο

Ο σεφ του «Άσωτου» θα αναλάβει το επαναλανσάρισμα των γεύσεων του «Isola» στην Αλυκή, φέρνοντας τη signature πειραγμένη ελληνική γεύση του στο νησί.

σεφ Μιχάλης Μερζένης

Με πιάτα εμπνευσμένα από τα classics του ελληνικού καλοκαιριού, πρώτη ύλη εν πολλοίς από το ίδιο το νησί και feeling θερινής ανεμελιάς διάσπαρτο στα τραπεζάκια με φόντο τη θάλασσα, ο Μιχάλης Μερζένης πιάνει πόστο στην Πάρο και συγκεκριμένα την Αλυκή, παρέα με συνεταίρους του από το αθηναϊκό σουξέ του "Άσωτου".

Έδρα του θα είναι το "Isola", που συστήθηκε στο νησί αρχικά ως all day spot με έμφαση στην ιταλική κουζίνα, φέτος όμως επαναλανσάρεται με ολική γευστική ανανέωση και focus στις πειραγμένες ελληνικές γεύσεις. Μεγάλα φρέσκα ψάρια από τις θάλασσες του νησιού και καλά κρέατα από τις στάνες του θα είναι ο κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο θα κινηθεί η γεύση του νέου "Isola", μαγειρευτά με δημιουργικό twist θα δίνουν αέρα οικειότητας, ενώ τα μποστάνια της Πάρου θα έχουν κεντρική θέση τόσο στα πιάτα, όσο και στην κουζίνα του εστιατορίου, που θα λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι, με ελληνόστροφα αυγομαγειρέματα να κάνουν lead in στο κύριο μενού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Υποδεχθείτε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge

Μια μοναδική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου περιμένει τους επισκέπτες της Αθήνας με θέα που κόβει την ανάσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/09/2025

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.