Ο Μιχάλης Μερζένης σαλπάρει για Πάρο

Ο σεφ του «Άσωτου» θα αναλάβει το επαναλανσάρισμα των γεύσεων του «Isola» στην Αλυκή, φέρνοντας τη signature πειραγμένη ελληνική γεύση του στο νησί.

σεφ Μιχάλης Μερζένης

Με πιάτα εμπνευσμένα από τα classics του ελληνικού καλοκαιριού, πρώτη ύλη εν πολλοίς από το ίδιο το νησί και feeling θερινής ανεμελιάς διάσπαρτο στα τραπεζάκια με φόντο τη θάλασσα, ο Μιχάλης Μερζένης πιάνει πόστο στην Πάρο και συγκεκριμένα την Αλυκή, παρέα με συνεταίρους του από το αθηναϊκό σουξέ του "Άσωτου".

Έδρα του θα είναι το "Isola", που συστήθηκε στο νησί αρχικά ως all day spot με έμφαση στην ιταλική κουζίνα, φέτος όμως επαναλανσάρεται με ολική γευστική ανανέωση και focus στις πειραγμένες ελληνικές γεύσεις. Μεγάλα φρέσκα ψάρια από τις θάλασσες του νησιού και καλά κρέατα από τις στάνες του θα είναι ο κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο θα κινηθεί η γεύση του νέου "Isola", μαγειρευτά με δημιουργικό twist θα δίνουν αέρα οικειότητας, ενώ τα μποστάνια της Πάρου θα έχουν κεντρική θέση τόσο στα πιάτα, όσο και στην κουζίνα του εστιατορίου, που θα λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι, με ελληνόστροφα αυγομαγειρέματα να κάνουν lead in στο κύριο μενού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.