
Απο τη μια ενα bakery γεμάτο συναισθήματα που αναφέρεται στις διαφορετικές γεμίσεις (fillings) που χαρακτηρίζουν κάθε γλυκό, και απο την άλλη ένας φούρνος νέας γενιάς που κοιτάει προς την παράδοση για ιδέες και έμπνευση.
Μαζί, σερβίρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει την καινοτομία με την ποιότητα. Από τα αφράτα Pecan Rolls και τα γεμάτα φουντούκι Hazelnut-Gianduja Cruffins, μέχρι το απολαυστικό Tsoureki French Toast με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα και το Metsovone Croissant με τηγανητό αυγό και πολλά ακόμη.
Info
13/4/2025 / στις 11:00
Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς
Κρατήσεις & πληροφορίες εδώ και στο τηλ. 210 4134084
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.