Φίλινγκς & Μονόκερος στο Sunday Brunch του Ιστιοπλοϊκού

Την Κυριακή 13 Απριλίου ο Ιστιοπλοϊκός υποδέχεται σε ένα ακόμη Sunday Brunch ένα ξεχωριστό δίδυμο του κόσμου της ζαχαροπλαστικής με το collaboration δύο κορυφαίων bakeries.

Φίλινγκς & Μονόκερος στο Sunday Brunch του Ιστιοπλοϊκού

Απο τη μια ενα bakery γεμάτο συναισθήματα που αναφέρεται στις διαφορετικές γεμίσεις (fillings) που χαρακτηρίζουν κάθε γλυκό, και απο την άλλη ένας φούρνος νέας γενιάς που κοιτάει προς την παράδοση για ιδέες και έμπνευση.

Μαζί, σερβίρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει την καινοτομία με την ποιότητα. Από τα αφράτα Pecan Rolls και τα γεμάτα φουντούκι Hazelnut-Gianduja Cruffins, μέχρι το απολαυστικό Tsoureki French Toast με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα και το Metsovone Croissant με τηγανητό αυγό και πολλά ακόμη.


Info

13/4/2025 / στις 11:00
Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς
Κρατήσεις & πληροφορίες εδώ και στο τηλ. 210 4134084

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα κεράκι στην τούρτα για το Bagatelle Athens

Το διάσημο global spot γιορτάζει 1 χρόνο παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τo Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
18/11/2025

Ολόφρεσκο μενού στο πιο προνομιούχο "Balcony" με θέα την Ακρόπολη

Κομψό μπαλκόνι στο Κουκάκι "μαγειρεύει" καινούργιες προτάσεις μοντέρνας ελληνικής κουζίνας.

Η νοσταλγία της παλιάς Αθήνας μαγειρεύεται στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Φλοράλ ταπετσαρίες, βίντατζ έπιπλα, παλιά πορσελάνινα πιάτα και εκείνη η θαλπωρή που θυμίζει σπιτική κουζίνα.

Ο Λευτέρης Τσούγκας "καταλαμβάνει" το "Brera" για brunch

Ο σεφ με τη βραβευμένη με δυο αστέρια Michelin ομάδα του κάνει ένα pop-up takeover και υπογράφει ένα brunch menu, για τρεις ακόμα Κυριακές.

Στο Μαρούσι, για μια αστική νότα ελληνικής κουζίνας

Ο ιδιόκτητος λαχανόκηπος στην Παιανία προσφέρει εκλεκτή πρώτη ύλη, που συναντά κι άλλα εξαίρετα υλικά, τα οποία μεταμορφώνεται σε πιάτα με οικειότητα και νοστιμιά.

Το πιάτο της εβδομάδας: Αρνίσιος σβέρκος Βόνιτσας με χόρτα φρικασέ στο 'Vezené'

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης ανανεώνει το ενδιαφέρον μας για το "Φίτα"

Η sui generis ταβέρνα του Νέου Κόσμου δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας στη δεύτερη ζωή της, με γεύσεις που μιλούν ελληνικά με τη δύναμη της παράδοσης και της κατσαρόλας.