Φίλινγκς & Μονόκερος στο Sunday Brunch του Ιστιοπλοϊκού

Την Κυριακή 13 Απριλίου ο Ιστιοπλοϊκός υποδέχεται σε ένα ακόμη Sunday Brunch ένα ξεχωριστό δίδυμο του κόσμου της ζαχαροπλαστικής με το collaboration δύο κορυφαίων bakeries.

Φίλινγκς & Μονόκερος στο Sunday Brunch του Ιστιοπλοϊκού

Απο τη μια ενα bakery γεμάτο συναισθήματα που αναφέρεται στις διαφορετικές γεμίσεις (fillings) που χαρακτηρίζουν κάθε γλυκό, και απο την άλλη ένας φούρνος νέας γενιάς που κοιτάει προς την παράδοση για ιδέες και έμπνευση.

Μαζί, σερβίρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει την καινοτομία με την ποιότητα. Από τα αφράτα Pecan Rolls και τα γεμάτα φουντούκι Hazelnut-Gianduja Cruffins, μέχρι το απολαυστικό Tsoureki French Toast με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα και το Metsovone Croissant με τηγανητό αυγό και πολλά ακόμη.


Info

13/4/2025 / στις 11:00
Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς
Κρατήσεις & πληροφορίες εδώ και στο τηλ. 210 4134084

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.