O Ed Sheeran θα ανοίξει ιρλανδική παμπ για μόνο δύο ημέρες

Και γιατί όχι άλλωστε;

ed

Είναι σχεδόν αδύνατον να μη γνωρίζεις πως ο Ed Sheeran είναι από τους πιο διάσημους καλλιτέχνες της εποχής του, παρόλα αυτά ίσως δεν ήξερες ότι στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται και με άλλα πρότζεκτ και επιχειρήσεις.

Η τελευταία του ιδέα μάλιστα είναι αρκετά ιδιαίτερη, καθώς έχει σκοπό να ανοίξει μία ιρλανδική παμπ για μόνο ένα σαββατοκύριακο.

Διαβάστε Επίσης

Η παμπ θα ονομάζεται Old Phone, θα κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Μασαχουσέτη και θα κλείσει διά παντός τις πόρτες της την Κυριακή της ίδιας εβδομάδας.

H διαδικασία για να μπορέσεις να καθίσεις και να παραγγείλεις θα είναι συγκεκριμένη: πρέπει να στείλεις ένα παλιό μήνυμα από αγαπημένο σου πρόσωπο ή ένα παλιό βίντεο που σημαίνει πολλά για εσένα στον τηλέφωνο της παμπ. Στην συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο Ed στην εκπομπή του Jimmy Fallon την προηγούμενη Τετάρτη, όλα τα μηνύματα θα προβληθούν με προτζέκτορα στους τοίχους και το αποτέλεσμα θα είναι "πολύ κουλ”.
Αυτή η pop-up παμπ είναι ένας έξυπνος τρόπος για τον Sheeran να προμοτάρει το νέο του single με τίτλο Old Phone, ένα κάπως μελαγχολικό τραγούδι από τον καινούργιο δίσκο του Play

Το βίντεο κλιπ του κομματιού θα δείχνει πώς το Old Phone χτίστηκε και αν λάβουμε υπόψη τις προηγούμενες δουλειές του Ed Sheeran, μάλλον θα μας συγκινήσει.  

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.