Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus

Πετάς χαρταετό στο λόφο του Λυκαβηττού και μετά απολαμβάνεις μία εξαιρετική εμπειρία.

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus

Αν έχετε αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαρά Δευτέρα (03/03) να παραμείνετε στην πόλη και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef, Στέφανος Παπανικολάου σας έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Με θέα που κόβει την ανάσα και εκτείνεται από τον λόφο του Λυκαβηττού έως τον Σαρωνικό, ελάτε να γιορτάσουμε παραδοσιακά, απολαμβάνοντας εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις και μοναδικά εδέσματα, ειδικά σχεδιασμένα για την ημέρα.

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus 1

Το πλούσιο Σαρακοστιανό buffet περιλαμβάνει: Λαγάνα χειροποίητη, σκορδαλιά γλυκοπατάτας, χταπόδι στιφάδο με μακαρονάκι κοφτό και βότανα, σουπιές με άγρια χόρτα, μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και μαραθόριζα, μπακαλιάρος tempura, γαρίδες με κριθαράκι, ούζο & βασιλικό και άλλα πολλά.

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus 2

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus 3

Θέα και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge & Le Grand Balcon όπου "μετράμε τους χαρταετούς της πόλης" στον λόφο του Λυκαβηττού, στου Φιλοπάππου και μέχρι τον Σαρωνικό ατενίζοντας την πόλη από ψηλά.

Για τους μικρούς φίλους, το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει μια μοναδική εμπειρία: Οι παιδαγωγοί-animateurs θα βρίσκονται εκεί για να τους διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και εργαστήρια κατασκευής χαρταετών, προσφέροντας ατελείωτη χαρά και διασκέδαση.


Info

Καθαρά Δευτέρα - Μπουφές 12:00 – 16:00

48€/άτομο – παιδιά μέχρι 12 ετών -50%

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/12/2025

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Η Ιρλανδία του σεφ Angelo Vagiotis

Ο μεγαλωμένος στη Λιβαδειά αλλά ξενιτεμένος στην Ιρλανδία σεφ του "The Pullman Restaurant", που στεγάζεται σε δύο βαγόνια του Orient Express στο "Glenlo Abbey Hotel & Estate" του Galway, μας ξεναγεί στη θετή πατρίδα του.

La Pasteria & Make-A-Wish: Η ιταλική γεύση συναντά τη δύναμη της ευχής

Μια από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα συνεχίζει τη συνεργασία της με το Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος) συνδυάζοντας την απόλαυση μιας απλής εξόδου για φαγητό με την προσφορά.

"Ydoron": τι γεύση έχει το μοναδικό steak house ψαριού της Αθήνας;

Μια διαφορετική πρόταση κάνει ο ταλαντούχος σεφ Νίκος Αποστολάκης, στεγάζοντας την κουλτούρα της ωρίμανσης των ψαριών σε ένα ατμοσφαιρικό οίκημα επί της Ερμού στο Μοναστηράκι.

Εορταστικά μενού, απογευματινό τσάι και βραδιές όπερας με την υπογραφή της Μεγάλης Βρεταννίας

Με μια παλέτα εμπειριών που συνδυάζουν υψηλή γαστρονομία, μουσική και διαχρονική πολυτέλεια, η Μεγάλη Βρεταννία μετατρέπει τις γιορτές σε μια εμπειρία που μένει αξέχαστη.

Λαμπερές γιορτές στο εστιατόριο "Colonial"

Ο πιο λαμπερός μήνας της χρονιάς μάς οδηγεί προς τα νότια, για να γιορτάσουμε μοναδικά τις φωτεινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον στολισμένο χώρο του εστιατορίου στο Golf Γλυφάδας.