Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus

Πετάς χαρταετό στο λόφο του Λυκαβηττού και μετά απολαμβάνεις μία εξαιρετική εμπειρία.

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus

Αν έχετε αποφασίσει το μεσημέρι της Καθαρά Δευτέρα (03/03) να παραμείνετε στην πόλη και να πετάξετε τον χαρταετό σας στον λόφο του Λυκαβηττού, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus και ο βραβευμένος executive chef, Στέφανος Παπανικολάου σας έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Με θέα που κόβει την ανάσα και εκτείνεται από τον λόφο του Λυκαβηττού έως τον Σαρωνικό, ελάτε να γιορτάσουμε παραδοσιακά, απολαμβάνοντας εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις και μοναδικά εδέσματα, ειδικά σχεδιασμένα για την ημέρα.

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus 1

Το πλούσιο Σαρακοστιανό buffet περιλαμβάνει: Λαγάνα χειροποίητη, σκορδαλιά γλυκοπατάτας, χταπόδι στιφάδο με μακαρονάκι κοφτό και βότανα, σουπιές με άγρια χόρτα, μύδια αχνιστά με λευκό κρασί και μαραθόριζα, μπακαλιάρος tempura, γαρίδες με κριθαράκι, ούζο & βασιλικό και άλλα πολλά.

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus 2

Καθαρά Δευτέρα στο St. George Lycabettus 3

Θέα και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια από τα μπαλκόνια του La Suite Lounge & Le Grand Balcon όπου "μετράμε τους χαρταετούς της πόλης" στον λόφο του Λυκαβηττού, στου Φιλοπάππου και μέχρι τον Σαρωνικό ατενίζοντας την πόλη από ψηλά.

Για τους μικρούς φίλους, το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει μια μοναδική εμπειρία: Οι παιδαγωγοί-animateurs θα βρίσκονται εκεί για να τους διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες, παιχνίδια και εργαστήρια κατασκευής χαρταετών, προσφέροντας ατελείωτη χαρά και διασκέδαση.


Info

Καθαρά Δευτέρα - Μπουφές 12:00 – 16:00

48€/άτομο – παιδιά μέχρι 12 ετών -50%

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2025

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Το Cupola γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Αν πιστεύεις ότι η ευτυχία κρύβεται σε ένα πιάτο με φρεσκομαγειρεμένα ζυμαρικά, το Cupola στο Παγκράτι σε καταλαβαίνει απόλυτα.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.