Μια μουσικοθεατρική εμπειρία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο Brasserie Lorraine

Από τις 12 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη για 4 μοναδικές παραστάσεις, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Μάκης Δράκος σε προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι.

Μια μουσικοθεατρική εμπειρία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο Brasserie Lorraine

Το Brasserie Lorraine, το γαλλικό στέκι στο Κολωνάκι, μεταμορφώνεται σε μια σκηνή γεμάτη συναίσθημα, θεατρικότητα και μελωδία. 

Από τις 12 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη για 4 μοναδικές παραστάσεις, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Μάκης Δράκος σε προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, όπου η αφήγηση και η μουσική γίνονται ένα.

Μια μουσικοθεατρική εμπειρία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο Brasserie Lorraine 1

Ένα μουσικό τρένο ξεκινά τη διαδρομή του, με σταθμούς το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Μαδρίτη, το Ρίο ντε Τζανέιρο και την Αθήνα. Κάθε τραγούδι, μια ιστορία. Κάθε μελωδία, μια μνήμη. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με τη μοναδική θεατρική του παρουσία, ξετυλίγει τις αφηγήσεις πίσω από τις νότες, αναμειγνύοντας τη μουσική με το συναίσθημα και τις προσωπικές του στιγμές. Δίπλα του, ο δεξιοτέχνης Μάκης Δράκος δημιουργεί ένα μουσικό τοπίο που γεφυρώνει εποχές και σύνορα.

Μια διαφορετική εμπειρία εντός ενός αγαπημένου εστιατορίου.

Μια μουσικοθεατρική εμπειρία με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο Brasserie Lorraine 2

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Brasserie Lorraine

Σπευσίππου 1A, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.