
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας στην πόλη, το βραβευμένο "Sense" συντονίζει τα δημιουργικά πιάτα του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου με ξεχωριστές ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, μέσα από τέσσερις ειδικές θεματικές βραδιές, αφιερωμένες στο wine pairing. Τέσσερα εκλεκτά οινοποιεία από τη Βουργουνδία, τη Δράμα, τη Λήμνο και το Αμύνταιο, έρχονται στην Αθήνα, φέρνοντας μαζί τις πιο ενδιαφέρουσες ετικέτες τους.

Εστιάζοντας στην έννοια της μύησης και την επιθυμία του, μέσα από την εμπειρία του "Sense", να μυήσει τους επισκέπτες του εστιατορίου στην ελληνική γαστρονομία και την κουλτούρα του fine dining, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος έχει σχεδιάσει το φετινό degustation μενού του με οδηγό την κονσεπτική ομπρέλα των Ελευσίνιων Μυστηρίων και συντονίζει τα στάδιά του με τις ημέρες της πιο μυστηριώδους και ιερής γιορτής της αρχαιότητας. Από την Ατραπό στην Αγέλαστη Πέτρα κι από τον χαρμόσυνο Αγυρμό στους Όρκους Σιωπής, τον Κυκεώνα και τις Πλημοχόες, οι όροι – κλειδιά των ελευσίνιων μυστηρίων γίνονται τίτλοι πιάτων, και η ομάδα του σέρβις αναλαμβάνει ρόλο ξεναγού σε μια γαστρονομική διαδρομή με ιντριγκαδόρικη αφηγηματική ροή.
Παράλληλα, στις ειδικές αυτές βραδιές, κάθε οινοποιείο παρουσιάζει τα εκλεκτά κρασιά του σε απόλυτη αρμονία με τις δημιουργίες της κουζίνας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη οινική και γευστική εμπειρία.

Πρόγραμμα Θεματικών Βραδιών:
• Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου – Οινοποιείο DAVID MORET (Βουργουνδία) σε συνεργασία με την BRIX WINES
• Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου – Οινοποιείο OENOPS WINES (Δράμα) σε συνεργασία με την DEALS WINES
• Παρασκευή 7 Μαρτίου – Οινοποιεία Λήμνου - LEMNOS PHILEMA
• Πέμπτη 27 Μαρτίου – Οινοποιείο ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ (Αμύνταιο)
Με φόντο την πιο εμβληματική θέα της Αθήνας, που ξεκινά απ’ την θεατρικά φωτισμένη Ακρόπολη κι απλώνεται περιμετρικά ως την Πύλη του Αδριανού, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα δύο degustation μενού "ΜΥΗΣΙΣ" και "ΕΠΟΠΤΕΙΑ" στις ειδικές τιμές των 80€ και 70€ αντίστοιχα.