"Varoulko Seaside": Χριστούγεννα με βραβευμένη λάμψη

Varoulko Seaside

Πάνω από τρεις δεκαετίες στον αφρό της θαλασσοφαγίας μετράει η γαστρονομική φρεγάτα που ακούει στο όνομα "Varoulko Seaside" και, με τον σεφ-ιδιοκτήτη Λευτέρη Λαζάρου σταθερά στο τιμόνι, χαράσσει συνεχώς καινούργιες διαδρομές στα πελάγη της θαλασσινής απόλαυσης.

Varoulko Seaside

Λάμψη στην όμορφη, ατμοσφαιρική του σάλα χαρίζουν τα κορυφαία γαστρονομικά βραβεία που διατηρεί επί σειρά ετών, με 1 Χρυσό Σκούφο και 1* Michelin σταθερά στο παλμαρέ του, αλλά από φέτος και μία θέση στην επιδραστική La Liste, ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2025. Παράλληλα, άστρο-οδηγός του παραμένει η κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία η βραβευμένη κουζίνα μετατρέπει σε φινετσάτα πιάτα, προικισμένα με το άγγιγμα ενός από τους επιδραστικότερους σεφ της χώρας.

Varoulko Seaside

Για τις ξεχωριστές βραδιές των παραμονών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το "Varoulko Seaside" θα γίνει ο γιορτινός μας κάβος, με δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού, όπου η μαγειρική κομψότητα θα συναντήσει πολυτελή υλικά όπως ο αστακός, το χαβιάρι ή η κόκκινη γαρίδα, ενώ ξεχωριστό γευστικό κεφάλαιο αποτελούν τα κορυφαίας κλάσης επιδόρπια του chef-pâtissier Θεόδωρου Μωυσίδη.

Varoulko Seaside

Φυσικά, η όμορφη σάλα με τη μαγευτική θέα προς το Μικρολίμανο και τα κατάρτια από τα αραγμένα γιοτ θα παραμείνει το φιλόξενο γαστρονομικό λιμάνι μας για όλο το χειμώνα, με εμβληματικά signature πιάτα, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα και το καλαμάρι pesto, να εναλλάσσονται με νέες, κομψές δημιουργίες.

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο, 2105228400, www.varoulko.gr, Ig:@varoulkoseaside

Περισσότερες πληροφορίες

Varoulko Seaside

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.