
Πάνω από τρεις δεκαετίες στον αφρό της θαλασσοφαγίας μετράει η γαστρονομική φρεγάτα που ακούει στο όνομα "Varoulko Seaside" και, με τον σεφ-ιδιοκτήτη Λευτέρη Λαζάρου σταθερά στο τιμόνι, χαράσσει συνεχώς καινούργιες διαδρομές στα πελάγη της θαλασσινής απόλαυσης.

Λάμψη στην όμορφη, ατμοσφαιρική του σάλα χαρίζουν τα κορυφαία γαστρονομικά βραβεία που διατηρεί επί σειρά ετών, με 1 Χρυσό Σκούφο και 1* Michelin σταθερά στο παλμαρέ του, αλλά από φέτος και μία θέση στην επιδραστική La Liste, ανάμεσα στα 1.000 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2025. Παράλληλα, άστρο-οδηγός του παραμένει η κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία η βραβευμένη κουζίνα μετατρέπει σε φινετσάτα πιάτα, προικισμένα με το άγγιγμα ενός από τους επιδραστικότερους σεφ της χώρας.

Για τις ξεχωριστές βραδιές των παραμονών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το "Varoulko Seaside" θα γίνει ο γιορτινός μας κάβος, με δύο ειδικά σχεδιασμένα μενού, όπου η μαγειρική κομψότητα θα συναντήσει πολυτελή υλικά όπως ο αστακός, το χαβιάρι ή η κόκκινη γαρίδα, ενώ ξεχωριστό γευστικό κεφάλαιο αποτελούν τα κορυφαίας κλάσης επιδόρπια του chef-pâtissier Θεόδωρου Μωυσίδη.

Φυσικά, η όμορφη σάλα με τη μαγευτική θέα προς το Μικρολίμανο και τα κατάρτια από τα αραγμένα γιοτ θα παραμείνει το φιλόξενο γαστρονομικό λιμάνι μας για όλο το χειμώνα, με εμβληματικά signature πιάτα, όπως η σούπα με πεσκανδρίτσα και το καλαμάρι pesto, να εναλλάσσονται με νέες, κομψές δημιουργίες.

Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Μικρολίμανο, 2105228400, www.varoulko.gr, Ig:@varoulkoseaside