Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Tην Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

"Τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι", σημειώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης και το αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας προσπάθειας θα έχει τη δυνατότητα κανείς να δοκιμάσει την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου στο εστιατόριο "Βασίλαινας". Και αν πράγματι τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι, ο ιδανικός τους συνδυασμός με τις γευστικές προτάσεις θα αναδείξει πλήρως αυτή τους τη διάσταση.

'Ενα μοναδικό οινικό ταξίδι, με τη γαστρονομία να αναδεικνύει τα αρώματα και τη δομή των εξαιρετικών κρασιών του Κτήματος, σε μια πραγματικά ιδιαίτερη βραδιά με το κορυφαίο οινοποιείο.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη 1

Βασίλαινας ελληνική κουζίνα

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προτάσεις σαν τη λαδένια Κιμώλου, το ταρτάρ φαγκρί, τον τόνο χουνκιάρ μπεγιεντί, το αρνάκι με γλυκοπατάτα, πλιγούρι και harissa, το μοσχάρι Νάξου με μανέστρα και αρσενικό Νάξου καθώς και μηλόπιτα, πλαισιώνοντας με Scaperdas Frères Hommage Brut, Blanc De Noirs, Ασύρτικο Single Block Ταρσανά,  Αγκαθωτό Single Block, Ράμνιστα Single Vineyard, Καλή Ρίζα Vieilles Vignes και Χρυσογέρακα, αντίστοιχα.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη 2


Info

Τιμή: 70€/άτομο
Κρατήσεις στο 210 7210501 ή εδώ

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.