
"Τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι", σημειώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης και το αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας προσπάθειας θα έχει τη δυνατότητα κανείς να δοκιμάσει την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου στο εστιατόριο "Βασίλαινας". Και αν πράγματι τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι, ο ιδανικός τους συνδυασμός με τις γευστικές προτάσεις θα αναδείξει πλήρως αυτή τους τη διάσταση.
'Ενα μοναδικό οινικό ταξίδι, με τη γαστρονομία να αναδεικνύει τα αρώματα και τη δομή των εξαιρετικών κρασιών του Κτήματος, σε μια πραγματικά ιδιαίτερη βραδιά με το κορυφαίο οινοποιείο.


Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προτάσεις σαν τη λαδένια Κιμώλου, το ταρτάρ φαγκρί, τον τόνο χουνκιάρ μπεγιεντί, το αρνάκι με γλυκοπατάτα, πλιγούρι και harissa, το μοσχάρι Νάξου με μανέστρα και αρσενικό Νάξου καθώς και μηλόπιτα, πλαισιώνοντας με Scaperdas Frères Hommage Brut, Blanc De Noirs, Ασύρτικο Single Block Ταρσανά, Αγκαθωτό Single Block, Ράμνιστα Single Vineyard, Καλή Ρίζα Vieilles Vignes και Χρυσογέρακα, αντίστοιχα.

Info
Τιμή: 70€/άτομο
Κρατήσεις στο 210 7210501 ή εδώ
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.