Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

Tην Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, το εμβληματικό εστιατόριο υποδέχεται το επίσης εμβληματικό κτήμα.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη

"Τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι", σημειώνει ο Στέλλιος Μπουτάρης και το αποτέλεσμα αυτής της τεράστιας προσπάθειας θα έχει τη δυνατότητα κανείς να δοκιμάσει την Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου στο εστιατόριο "Βασίλαινας". Και αν πράγματι τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι, ο ιδανικός τους συνδυασμός με τις γευστικές προτάσεις θα αναδείξει πλήρως αυτή τους τη διάσταση.

'Ενα μοναδικό οινικό ταξίδι, με τη γαστρονομία να αναδεικνύει τα αρώματα και τη δομή των εξαιρετικών κρασιών του Κτήματος, σε μια πραγματικά ιδιαίτερη βραδιά με το κορυφαίο οινοποιείο.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη 1

Βασίλαινας ελληνική κουζίνα

Μεταξύ άλλων οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προτάσεις σαν τη λαδένια Κιμώλου, το ταρτάρ φαγκρί, τον τόνο χουνκιάρ μπεγιεντί, το αρνάκι με γλυκοπατάτα, πλιγούρι και harissa, το μοσχάρι Νάξου με μανέστρα και αρσενικό Νάξου καθώς και μηλόπιτα, πλαισιώνοντας με Scaperdas Frères Hommage Brut, Blanc De Noirs, Ασύρτικο Single Block Ταρσανά,  Αγκαθωτό Single Block, Ράμνιστα Single Vineyard, Καλή Ρίζα Vieilles Vignes και Χρυσογέρακα, αντίστοιχα.

Ο Βασίλαινας υποδέχεται το Κτήμα Κυρ-Γιάννη 2


Info

Τιμή: 70€/άτομο
Κρατήσεις στο 210 7210501 ή εδώ

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα αγαπημένα εστιατόρια και μπαρ του George Calombaris στην Αθήνα

Ένας από τους διασημότερους Αυστραλούς σεφ έχει κυπριακές ρίζες και μεγάλη αγάπη για την πόλη. Ας δούμε τα μέρη που προτείνει στους followers του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
24/10/2025

Στο Ovio για την World Pasta Day

Το δημοφιλές εστιατόριο προσκαλεί τους λάτρεις των ζυμαρικών σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ατμόσφαιρας.

Ιταλική κουζίνα με ανατρεπτική ματιά στο νέο εστιατόριο της πλατείας Αγίας Ειρήνης

Στην πλέον δημοφιλή πλατεία του ιστορικού κέντρου, το 'Brera' έχει μιλανέζικο αέρα και πολυπρόσωπη νοστιμιά.

Deos Athens

Με γαστρονομική κατεύθυνση εστιασμένη στην ελληνική κουζίνα με μοντέρνες comfort πινελιές και επιλεγμένα τοπικά υλικά, το ατμοσφαιρικό εστιατόριο στα ψηλά του Πύργου Απόλλων κρατά στο προσκήνιο όχι μόνο την πανοραμική θέα, αλλά και τη γεύση.

Το Sister τη βλέπει λαϊκά και πάλι, κάθε Κυριακή

Τα μεσημέρια της πιο ανέμελης ημέρας της εβδομάδας παίρνουν ξανά απροσδόκητα διασκεδαστική τροπή στο thai bar restaurant του Ψυχικού.

Το Hafu του Σωτήρη Κοντιζά ανοίγει πλέον και το μεσημέρι

Σε περίπτωση που αναζητούσες μια ακόμη επιλογή για lunch στο αθηναϊκό κέντρο, μόλις τη βρήκες.

Το τέλος του πράσινου αστεριού της Michelin ίσως να μην αφορά τελικά κανέναν

Ο περίφημος γαστρονομικός οδηγός αφαιρεί αθόρυβα τα Green Stars και δε δίνει λογαριασμό πουθενά. Ήταν όμως ποτέ το πράσινο αστέρι κάτι περισσότερο από ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα;