Η νέα εποχή του brunch στο "St. George Lycabettus"

Ανακαλύψτε το Friends & Family Wellness Brunch, εκεί όπου η υγεία και η απόλαυση συναντιούνται.

Η νέα εποχή του brunch στο 'St. George Lycabettus'

Όπως κάθε χρόνο, το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel παραμένει πρωτοπόρο στις νέες τάσεις και καινοτόμες ιδέες στον τομέα της γαστρονομίας, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην υγεία και την ευεξία. Φέτος, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε έναν μοναδικό κόσμο γεύσεων, με έμπνευση από διάφορες γωνιές του πλανήτη. Ο executive chef Στέφανος Παπανικολάου, παρουσιάζει τα "Brunch in a Bowl" — μια συλλογή από χορταστικά και υγιεινά μπολ, που αποπνέουν παγκόσμιες γεύσεις και συνδυάζουν άριστες πρώτες ύλες και τοπικά προϊόντα.

Επιλέξτε μεταξύ του Sweet Potato Burrito Bowl, το αρωματικό Chia & Cardamom Bowl, το φυτικό και χορτοφαγικό Vegan Sushi Bowl, το δυναμωτικό California Quinoa Bow και το παραδοσιακό αλλά μοντέρνο Greek-Style Egg Bowl.

Η νέα εποχή του brunch στο

Συμπληρώστε το brunch σας με τα Wellness Shots, που έχουν ως σκοπό να αναζωογονήσουν το σώμα και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Επιλέξτε από το Pineapple & Turmeric Elixir, το αναζωογονητικό Skin Glow Green Apple, το τονωτικό Lemon & Ginger Immune Booster, ή το γεμάτο αντιοξειδωτικά Mixed Berry Antioxidant. Αν αναζητάτε ενέργεια, μην παραλείψετε τα υπέροχα Energy Smoothies: το πλούσιο Chocolate Peanut Butter Banana Smoothie, το ανανεωτικό Green Detox Smoothie, ή το φρουτώδες Strawberry Protein Energy Smoothie.

Η νέα εποχή του brunch στο

Στον μπουφέ και στο à la carte μενού θα βρείτε και πάλι τα αγαπημένα κλασικά πιάτα όπως Eggs Benedict, Crushed Avocado Toast, French Toast με Blueberries & Maple Syrup, chocolate pancakes και πολλές ακόμη εκλεκτές επιλογές. Και για όσους δεν μπορούν να αντισταθούν στη γλυκιά απόλαυση, το Sweet Corner  περιμένει με μια πλούσια ποικιλία γλυκών που καλύπτουν κάθε γούστο.

Το ταξίδι ευεξίας όμως δεν τελειώνει με το φαγητό. Όλοι οι επισκέπτες του Wellness Brunch μπορούν να συνεχίσουν την εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο πολυτελές Aegeo Spa του ξενοδοχείου. Με κάθε γεύμα Wellness Brunch, προσφέρεται 20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες και θεραπείες του spa, για να απολαύσετε την απόλυτη ανανέωση και χαλάρωση.

Η νέα εποχή του brunch στο

Extra tip, το Art Brunch, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, εκεί όπου η αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια συνδυάζεται με την τέχνη. Επισκεφτείτε την SG Art Gallery του ξενοδοχείου για ένα private viewing της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας "Η Φωνή της Καρυάτιδας". Μέσα από εντυπωσιακά έργα σύγχρονων καλλιτεχνών: Αμαλία Σωτηροπούλου , Ελισάβετ Κατσαμάκι, Σπύρο Σοφιανό, η έκθεση αναδεικνύει την ιστορία και το συμβολισμό της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. (Private Viewing Κυριακή 10 Νοεμβρίου 14:00 – 16:00).


Info

Sunday Brunch 
Κάθε Κυριακή 12.00 – 16.00
Τιμή Buffet  38€  - Παιδιά έως 10 ετών 15€
Παιδική Γωνιά με Nannuka.gr
Κρατήσεις  210 741 6191

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.