To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον Pastry Chef Νίκο Τσόλη

Με τη δύναμη της γλυκιάς δημιουργίας, το NJV Athens Plaza υποδέχεται τον κορυφαίο Pastry Chef, ενισχύοντας την γαστρονομική του ταυτότητα και προσφέροντας γλυκές γεύσεις που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες του.

NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis

Το ξενοδοχείο "NJV Athens Plaza", μέλος της Preferred Hotels and Resorts, καλωσορίζει τον Pastry Chef Νίκο Τσόλη, ενισχύοντας την γαστρονομική του ταυτότητα με νέες, πρωτότυπες γλυκές δημιουργίες.

Η πορεία του Νίκου Τσόλη στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής ξεκίνησε το 2012, όταν άρχισε την εκπαίδευσή του στο εστιατόριο "Σπονδή", το οποίο υπήρξε το εφαλτήριο της καριέρας του. Μέσα από τη συνεργασία του με σεφ με αστέρια Michelin και τις σπουδές του στη Γαλλία, ο Τσόλης ανακάλυψε την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και τον ενθουσιασμό του για τη δημιουργία γλυκών.

NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Tiramisu Pistachio

Με επιστροφή στην Αθήνα, ο Νίκος Τσόλης άρχισε να πειραματίζεται και να δημιουργεί τα γλυκά του στο προσωπικό του εργαστήριο. Η αγάπη του για τη σοκολάτα και το αλεύρι ήταν τα θεμέλια της καλλιτεχνικής του αναζήτησης. Η καριέρα του συνεχίστηκε σε αναγνωρίσιμα ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία και εστιατόρια της Ελλάδας, όπως το "Lycabettus restaurant" στη Σαντορίνη, το ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρεταννία" στην Αθήνα και το "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" στη Βουλιαγμένη.

NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Éclair Caramel
NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Basque Cheesecake

Η πρόσφατη συνεργασία του με το "NJV Athens Plaza" έχει ήδη αποδώσει καρπούς, με νέες γλυκές γεύσεις. Ο Τσόλης έχει δημιουργήσει γλυκά που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και την καινοτομία τους:

  • Éclair Caramel: Εκλερ με κρέμα καραμέλας, καραμέλα βουτύρου βουτηγμένο σε magnum καραμελωμένης λευκής σοκολάτας.
  • Tiramisu Pistachio: Savoiardi σιροπιασμένα με εσπρέσο και λικέρ καφέ, κρέμα φιστίκι και μους μασκαρπόνε με πάστα από φιστίκι Αιγίνης.
  • Basque Cheesecake: Βανίλια-Μαρμελάδα Μύρτιλο και μοσχολέμονο.
  • Soft Cookies Pistachio: Λευκή και καραμελωμένη σοκολάτα, πραλίνα φιστίκι.
  • Mousse Vanille Μαδαγασκάρης: Τραγανή βάση καρύδας, μαρμελάδα από κόκκινο ροδάκινο, πραλίνα αμυγδάλου και ροδάκινα περασμένα στη σχάρα.
NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Mousse Vanille Μαδαγασκάρης
NJV Athens Plaza / Nikos Tsolis
Soft Cookies pistachio

Ο Νίκος Τσόλης εκφράζει την ικανοποίησή του για τη νέα του θέση, δηλώνοντας: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ξενοδοχείο 'NJV Athens Plaza'. Θέλω να δημιουργήσουμε γλυκά που θα σου προκαλούν συναισθήματα και θα ξυπνούν γλυκές αναμνήσεις. Μαζί με τον Executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου, θα χτίσουμε μια ομάδα που αγαπάει να δημιουργεί, να παίζει με τις ύλες και οι φιλοξενούμενοι και οι εκλεκτοί πελάτες μας να μας επιλέγουν διότι γεύονται ξεχωριστές γεύσεις και υφές, δημιουργίες ζαχαροπλαστικής φτιαγμένες με ιδιαίτερη φροντίδα και με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.