Ανδρέας Λαγός και Κωνσταντίνος Βασιλείου μαγειρεύουν με τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου

Δύο ημέρες εξερεύνησης στα άγνωστα μονοπάτια των γεύσεων της Ρόδου και ολόκληρης της Δωδεκανήσου στο Il Parco του 'Rodos Park'.

Ανδρέας Λαγός και Κωνσταντίνος Βασιλείου μαγειρεύουν με τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου

Δύο ημέρες εξερεύνησης στα άγνωστα μονοπάτια των γεύσεων της Ρόδου και ολόκληρης της Δωδεκανήσου με τη μαγειρική καθοδήγηση των σεφ Ανδρέα Λαγού και Κωνσταντίνου Βασιλείου και ένα menu degustation 5 σταδίων. Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το Rodos Park υποδέχεται τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού σεφ Ανδρέα Λαγό σε μία συνεργασία με τον Executive Chef του Κωνσταντίνο Βασιλείου. Οι σεφ έχουν σχεδιάσει δύο ξεχωριστές ημέρες στο εστιατόριο Il Parco του ξενοδοχείου με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Με την αγάπη για τη Ρόδο στο κέντρο της φιλοσοφίας του και με γνώμονα την προσφορά μοναδικών εμπειριών, το Rodos Park προσκαλεί επισκέπτες και Ροδίτες σε δύο ημέρες αφιερωμένες στη γαστρονομία της Ρόδου και της Δωδεκανήσου.

Ανδρέας Λαγός και Κωνσταντίνος Βασιλείου μαγειρεύουν με τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου 1

Ο Ανδρέας Λαγός μεγάλωσε στο νησί της Σάμου με αγαπημένη ασχολία την καλλιέργεια λαχανικών από μικρή ηλικία. Η αγάπη του για την ελληνική γη και τα προϊόντα της τον ωθούν να ψάχνει διαρκώς δημιουργικούς τρόπους προβολής τους όπως τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική που παρουσιάζει.

Ανδρέας Λαγός και Κωνσταντίνος Βασιλείου μαγειρεύουν με τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου 3

Ο Executive Chef του Rodos Park Κωνσταντίνος Βασιλείου μεγάλωσε στην Εύβοια. Επηρεασμένος από τη φυσική ομορφιά και την ποικιλία των ελληνικών προϊόντων, ο σεφ επικεντρώνεται στην ανάδειξη τους σε κάθε πιάτο. Μεταξύ των πολυάριθμων διακρίσεων του έχει βραβευτεί με μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής του ΙΚΑ/ 2008, έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής τέχνης στον κόσμο.

Τον Σεπτέμβριο, το Rodos Park προσκαλεί τους λάτρεις των γαστρονομικών εμπειριών σε ένα ταξίδι εξερεύνησης της Ρόδου και της Δωδεκανήσου μέσα από την τοπική παραγωγή και με την καθοδήγηση δύο χαρισματικών σεφ. 

Ανδρέας Λαγός και Κωνσταντίνος Βασιλείου μαγειρεύουν με τοπικά προϊόντα της Ρόδου και της Δωδεκανήσου 2

Στο Rodos Park, η φιλοξενία αποκτά άλλη διάσταση με τον επισκέπτη να περιηγείται σε ένα ιδιαίτερο, κομψό και καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο αρώματα λουλουδιών με στοιχεία που προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία, μακριά -αλλά και τόσο κοντά- από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο, έμβλημα της Ρόδου, έχει αφήσει το στίγμα του στη ροδιακή φιλοξενία και φέτος επικεντρώνεται στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της συνεργασίας του με τοπικούς παραγωγούς στο πλαίσιο της υπόσχεσης πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα μαγαζιά της Αθήνας που είναι viral στο TikTok (και γιατί συμβαίνει αυτό)

Αναφορές στην ποπ κουλτούρα, πρωτότυπη αισθητική ή πιάτα που σε προκαλούν να τα βγάλεις φωτογραφία. Ποια είναι τα μαγαζιά της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλά likes και γιατί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
14/10/2025

Το Ex Machina γίνεται 2 ετών και το γιορτάζει με έναν εκλεκτό καλεσμένο

Δύο κεράκια στην τούρτα για το sui generis εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά, με ένα ξεχωριστό dinner στις 25 Οκτωβρίου.

Στο 'Dopios Glyfada' για μεζεδοφαγία με φαντασία κι εντοπιότητα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια

Δεύτερη έδρα για το δημοφιλές new style μεζεδοπωλείο που συνεχίζει το ταξίδι του στα νότια προάστια της πόλης.

Ένα μικρό εστιατόριο με μεγάλα κότσια στη Νέα Ερυθραία

Δίπλα ακριβώς στο οικογενειακό ιχθυοπωλείο, ο σεφ Μιχάλης Κεχαγιόγλου μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Για λίγες ακόμη ημέρες, μπορείς να δοκιμάσεις τα καλύτερα εστιατόρια σε σπέσιαλ τιμές

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς ολοκληρώνεται στις 15/10. Προλαβαίνετε να δοκιμάσετε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές.

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.