
Το 5-star resort "Kivotos Mykonos" σε συνεργασία με εκλεκτά ελληνικά οινοποιεία διοργανώνει δύο Κυριακές γευσιγνωσίας με "Wine Pairing Menus" στο à la carte εστιατόριο "Namah", σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Θέλοντας να μας ταξιδέψει σε μια νέα δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια, το "Kivotos Mykonos" υποδέχθηκε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, το Κτήμα Τσέλεπου, ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει το οινοποιείο La Tour Melas.

Οι επισκέπτες του "Namah" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ειδικά σχεδιασμένα degustation menus 5 σταδίων, που δημιουργήθηκαν από τον διάσημο chef Χρήστο Πεδές και την ομάδα του. Κάθε βραδιά συνοδεύεται από την παρουσία των sommeliers των οινοποιείων, οι οποίοι μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις για την καλλιέργεια των σταφυλιών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κρασιών που συνοδεύουν τα πιάτα.

Το Κτήμα Τσέλεπου, με την πλούσια ιστορία και τις εξαιρετικές του ετικέτες, παρουσίασε τις δημιουργίες του στην πρώτη βραδιά της γευσιγνωσίας, ενώ το οινοποιείο La Tour Melas, γνωστό για τη μοναδική του προσέγγιση στην παραγωγή κρασιών, θα μαγέψει τους καλεσμένους με τις ξεχωριστές του ετικέτες στη δεύτερη βραδιά.

Ώρες εστιατορίου: Από τις 7 Μ.Μ. με τελευταίο seating στις 10 Μ.Μ.
reservations@namahmykonos.com, +30 22890 24094