Γευσιγνωσία στο "Kivotos Mykonos": Απόλαυση με Κτήμα Τσέλεπου και La Tour Melas

Το πολυτελές θέρετρο διοργανώνει ξεχωριστές Κυριακές γευσιγνωσίας με εξαιρετικά "Wine Pairing Menus" στο à la carte εστιατόριο "Namah", σε συνεργασία με δύο κορυφαία ελληνικά οινοποιεία.

Namah Μυκονος

Το 5-star resort "Kivotos Mykonos" σε συνεργασία με εκλεκτά ελληνικά οινοποιεία διοργανώνει δύο Κυριακές γευσιγνωσίας με "Wine Pairing Menus" στο à la carte εστιατόριο "Namah", σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Θέλοντας να μας ταξιδέψει σε μια νέα δημιουργική γαστρονομική περιπέτεια, το "Kivotos Mykonos" υποδέχθηκε την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, το Κτήμα Τσέλεπου, ενώ την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει το οινοποιείο La Tour Melas.

Χρήστος Πεδές

Οι επισκέπτες του "Namah" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ειδικά σχεδιασμένα degustation menus 5 σταδίων, που δημιουργήθηκαν από τον διάσημο chef Χρήστο Πεδές και την ομάδα του. Κάθε βραδιά συνοδεύεται από την παρουσία των sommeliers των οινοποιείων, οι οποίοι μοιράστηκαν πολύτιμες γνώσεις για την καλλιέργεια των σταφυλιών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κρασιών που συνοδεύουν τα πιάτα.

Κτήμα Τσέλεπου
Κτήμα Τσέλεπου

Το Κτήμα Τσέλεπου, με την πλούσια ιστορία και τις εξαιρετικές του ετικέτες, παρουσίασε τις δημιουργίες του στην πρώτη βραδιά της γευσιγνωσίας, ενώ το οινοποιείο La Tour Melas, γνωστό για τη μοναδική του προσέγγιση στην παραγωγή κρασιών, θα μαγέψει τους καλεσμένους με τις ξεχωριστές του ετικέτες στη δεύτερη βραδιά.

La Tour Melas
La Tour Melas

Ώρες εστιατορίου: Από τις 7 Μ.Μ. με τελευταίο seating στις 10 Μ.Μ.
reservations@namahmykonos.com, +30 22890 24094

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα αγαπημένα εστιατόρια του Βαγγέλη Περρή

Κάθε εβδομάδα, ένας αναγνωρίσιμος κάτοικος της πρωτεύουσας μας μιλά για τα αγαπημένα του στέκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΡΕΓΓΙΝΑ ΦΙΛΟΓΛΟΥ
30/04/2025

Τα καυτά openings της Γλυφάδας

Διεθνή κι εγχώρια brands, αλλά και νέα ανεξάρτητα openings έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τη Γλυφάδα και τη γειτονιά της έναν από τους πιο ζωηρούς γαστρονομικούς προορισμούς του λεκανοπεδίου, κι αυτή εδώ είναι η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για να συντονιστείς με τις εξελίξεις της αθηναϊκής κόστας.

"Ήταν ένα μικρό καράβι" και δένει στη Γλυφάδα

Ο Αντώνης Ψάλτης και ένα από τα σημαντικότερα εστιατόρια της Τήνου σερβίρουν για ένα βράδυ στην Αθήνα και το "Ark".

Η ιστορία της street food αυτοκρατορίας Taco Bell, που ανοίγει κατάστημα και στην Αθήνα

Η pop κουλτούρα των tacos καταφθάνει προσεχώς και στην ελληνική πρωτεύουσα. Και αυτά είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα Taco Bell.

Μια Τύπου Ταβέρνα μόλις άνοιξε στο Παγκράτι

Σε έναν μοντέρνας αισθητικής χώρο και σε ένα... κλασικό εστιατορικό σημείο, θα φας κατσικάκι κλέφτικο, παϊδάκια και κοκορέτσι.

Πώς και γιατί βρέθηκε στην Τήνο ένας από τους κορυφαίους σεφ του πλανήτη

Μία εμπειρία ζωής βίωσε στο κυκλαδίτικο νησί ο κορυφαίος Daniel Humm. Ο πολυβραβευμένος διεθνούς φήμης σεφ και ιδιοκτήτης του θρυλικού Eleven Madison Park της Νέας Υόρκης, βρέθηκε στην Ελλάδα επιθυμώντας να γνωρίσει σε βάθος και να εμπνευστεί από τον γαστρονομικό της πλούτο.

Ο Παύλος Κυριάκης μιλά ιταλικά στο Odori

Το δημοφιλές σποτ της πλατείας Αγίων Θεοδώρων περνά στην Τrattoria/ Vermuteria φάση του, με επικεφαλής της γεύσης του τον πολυβραβευμένο σεφ.