Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες και αυλές για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Μαγαζιά για φαγητό, ποτό και γλυκό για να απολαύσετε το φετινό Αυγουστιάτικο φεγγάρι, γνωστό ως "Πανσέληνος του Οξύρρυγχου".

Πανσέληνος Αυγούστου

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου (19/8) να φωτίζει τον αττικό ουρανό, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για μια βραδινή έξοδο σε μία από τις όμορφες ταράτσες και αυλές της Αθήνας. Στο αφιέρωμα open air έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα εστιατόρια και μπαρ της πόλης με τις ομορφότερες ταράτσες, κήπους και αυλές είτε βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης, είτε προτιμάτε να εξερευνήσετε τις γειτονιές της, για να απολαύσετε την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Οι πολυτελείς ταράτσες με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη Αθήνα σας προσκαλούν για να απολαύσετε το ποτό σας κάτω από το φως του φεγγαριού. Αν προτιμάτε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, οι καταπράσινες αυλές και οι κήποι δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ένα ήρεμο δείπνο με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

Η βραδιά υπόσχεται να είναι μαγική, με τα χρώματα της πανσέληνου να δημιουργούν το τέλειο backdrop για να χαλαρώσετε με κοκτέιλ στο χέρι, επιλέγοντας ανάμεσα σε ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες, από δροσερά πιάτα έως πλούσια επιδόρπια. 

Δείτε πού μπορείτε να περάσετε την Πανσέληνο του Αυγούστου εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
05/11/2025

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.

Πού τρώμε στη Θεσσαλονίκη του Φεστιβάλ;

Όλα τα πριν και τα μετά των προβολών, για να περάσετε τις ημέρες του 66ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σαν πραγματικοί σταρ.

Η ιταλική ελεγκάντσα του Παλαιού Φαλήρου μετρά πάνω από 40 χρόνια γευστικής ιστορίας

Το Da Bruno παραμένει σημείο αναφοράς για την αυθεντική ιταλική κουζίνα στην Αθήνα, με τον Δημήτρη Τσουκάρη να τιμά τις γευστικές παραδόσεις με σύγχρονη ματιά.

Kioku x Birdman: Exclusive take over για μία μόνο βραδιά

Το Birdman, το αγαπημένο Japanese bar + grill, γίνεται απόψε το σκηνικό μιας ξεχωριστής σύμπραξης και υποδέχεται το λονδρέζικο Kioku.

4 νέα ζαχαροπλαστεία και pastry shops που γλυκαίνουν τους Αθηναίους

Λουκουμάδες, πίτες, τάρτες, κρουασάν και πολλές ακόμα γλυκές λιχουδιές στα καινούργια spots της πόλης.