Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες και αυλές για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Μαγαζιά για φαγητό, ποτό και γλυκό για να απολαύσετε το φετινό Αυγουστιάτικο φεγγάρι, γνωστό ως "Πανσέληνος του Οξύρρυγχου".

Πανσέληνος Αυγούστου

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου (19/8) να φωτίζει τον αττικό ουρανό, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για μια βραδινή έξοδο σε μία από τις όμορφες ταράτσες και αυλές της Αθήνας. Στο αφιέρωμα open air έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα εστιατόρια και μπαρ της πόλης με τις ομορφότερες ταράτσες, κήπους και αυλές είτε βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης, είτε προτιμάτε να εξερευνήσετε τις γειτονιές της, για να απολαύσετε την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Οι πολυτελείς ταράτσες με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη Αθήνα σας προσκαλούν για να απολαύσετε το ποτό σας κάτω από το φως του φεγγαριού. Αν προτιμάτε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, οι καταπράσινες αυλές και οι κήποι δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ένα ήρεμο δείπνο με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

Η βραδιά υπόσχεται να είναι μαγική, με τα χρώματα της πανσέληνου να δημιουργούν το τέλειο backdrop για να χαλαρώσετε με κοκτέιλ στο χέρι, επιλέγοντας ανάμεσα σε ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες, από δροσερά πιάτα έως πλούσια επιδόρπια. 

Δείτε πού μπορείτε να περάσετε την Πανσέληνο του Αυγούστου εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.