Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες και αυλές για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Μαγαζιά για φαγητό, ποτό και γλυκό για να απολαύσετε το φετινό Αυγουστιάτικο φεγγάρι, γνωστό ως "Πανσέληνος του Οξύρρυγχου".

Πανσέληνος Αυγούστου

Με την Πανσέληνο του Αυγούστου (19/8) να φωτίζει τον αττικό ουρανό, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για μια βραδινή έξοδο σε μία από τις όμορφες ταράτσες και αυλές της Αθήνας. Στο αφιέρωμα open air έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα εστιατόρια και μπαρ της πόλης με τις ομορφότερες ταράτσες, κήπους και αυλές είτε βρίσκεστε στο κέντρο της πόλης, είτε προτιμάτε να εξερευνήσετε τις γειτονιές της, για να απολαύσετε την Πανσέληνο του Αυγούστου.

Οι πολυτελείς ταράτσες με πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τη φωτισμένη Αθήνα σας προσκαλούν για να απολαύσετε το ποτό σας κάτω από το φως του φεγγαριού. Αν προτιμάτε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, οι καταπράσινες αυλές και οι κήποι δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ένα ήρεμο δείπνο με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα.

Η βραδιά υπόσχεται να είναι μαγική, με τα χρώματα της πανσέληνου να δημιουργούν το τέλειο backdrop για να χαλαρώσετε με κοκτέιλ στο χέρι, επιλέγοντας ανάμεσα σε ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες, από δροσερά πιάτα έως πλούσια επιδόρπια. 

Δείτε πού μπορείτε να περάσετε την Πανσέληνο του Αυγούστου εδώ

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το Sunday Roast σερβίρεται ξανά στο Vezené

Στο τραπέζι μπαίνουν κλασικά κυριακάτικα, κάποια νέα entries, νόστιμες παρασπονδίες και ωραίες υπερβολές που αξίζουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2025

Γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Για φίνα μοσχίδα, φιλέτο προβατίνας και κόκορα παστιτσάδα στον Νέο Κόσμο

Μία από τις πιο ξεχωριστές γαστροταβέρνες της πόλης, τιμά με το δικό της τρόπο την ελληνική και μεσογειακή γευστική παράδοση.

Νέες "Anthes" γεύσεις από τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη

Το νέο μενού στο όμορφο εστιατόριο και μπαρ του κέντρου έχει μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που τις θέλεις πολύ.

Symposion 2025: Το χειροποίητο σε άλλο λέβελ

Στη Μεγαλόπολη υπάρχει ένα παραδοσιακό ελληνικό μαγειρείο νέας γενιάς που ανεβάζει επίπεδο στο σπιτικό εποχικό φαγητό.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη δοκιμάζει το "Feedέλ", ένα γαστρονομικό μεζεδοπωλείο όχι σαν όλα τ' άλλα!

Το "Feedέλ" στη Γλυφάδα φέρνει το ρυθμό και τη ζωντάνια του παραδοσιακού ελληνικού οικογενειακού τραπεζιού στο σήμερα.

'Smoku': Η επιστροφή του Δημήτρη Κατριβέση στην Αθήνα

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.