Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το 'Gallina' είναι δίχως αμφιβολία ένα από εκείνα τα αθηναϊκά εστιατόρια που έχουν συζητηθεί όσο λίγα τους τελευταίους μήνες στην Αθήνα. Πλέον, το δημοφιλές γευστικό σποτ του Κουκακίου θα σερβίρει -για τους επόμενους δύο μήνες- το μενού του και στο 'Domes Zeen Chania'.

Gallina

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania' 4

Το αθηναϊκό εστιατόριο θα καταλάβει έναν από τους δύο dining χώρους του κρητικού ξενοδοχείου, προσφέροντας στον επισκέπτη τις σπεσιαλιτέ του πολυβραβευμένου σεφ Παύλου Κυριάκη - εμπνευστή, μεταξύ άλλων, προτάσεων όπως τα Wagyu Beef & Red Prawn Tartare, Lobster Pasta και John Dory with Assyrtiko Sauce.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania' 2

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική κίνηση του 'Domes Zeen Chania', στην προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω το γαστρονομικό του προφίλ.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania' 3


Info

Χανιά
Τηλ.  2310 810624
domesresorts.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.

"Το Μαγαζάκι Που Λέγαμε": Ταξίδι γεύσεων με φόντο την Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων

Στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης των Ιωαννίνων, πυροδοτώτησε το ρεύμα των μικρών προσωπικών εστιατορίων στην πόλη.