To Nobu Food Festival είναι ξανά εδώ

Κορυφαίες γαστρονομικές βραδιές σε Μύκονο, Πάρο και Βουλιαγμένη, μαζί με τον κορυφαίο σεφ και restaurateur.

To Nobu Food Festival είναι ξανά εδώ

Είναι ξανά εκείνες οι ημέρες του χρόνου που οι fans της γαστρονομικής φιλοσοφίας του Nobu Matsuhisa κυκλώνουν στο ημερολόγιό τους. Κι αυτό γιατί το Nobu Food Festival ξεκίνησε το καλοκαιρινό ταξίδι του στη χώρα μας από τη Μύκονο, και συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς την Πάρο –για πρώτη φορά– και φυσικά την Αθήνα. 

Nobu Food Festival 2024 3

Μέχρι τις 9 Ιουλίου, ο εμβληματικός σεφ και ρεστορατέρ θα βρίσκεται στο Matsuhisa Mykonos για να μυήσει τους επισκέπτες του εστιατορίου σε ένα γαστριμαργικό ταξίδι με special dishes που ακολουθούν τις εκλεπτυσμένες Nobu style τεχνικές. 

Nobu Food Festival 2024 33

Nobu Food Festival 2024 2

Μετά το νησί των Ανέμων, o Nobu San θα επισκεφτεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Nobu Food Festival το Matsuhisa Paros, από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου. Γιορτάζοντας έναν χρόνο παρουσίας στο κυκλαδίτικο νησί, το εστιατόριο αποτελεί έναν κοσμοπολίτικο προορισμό που από την πρώτη στιγμή προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. 

Διαβάστε Επίσης

Από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου, οι επισκέπτες του Matsuhisa Athens θα συναντούν στο αγαπημένο τους restaurant destination στον Αστέρα Βουλιαγμένης τον διάσημο γευσουργό, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί τους μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.