Grand opening για το "Bloom" στη Βούλα

Η Αθήνα συγκεντρώθηκε για να καλωσορίσει τον πιο φρέσκο προορισμό της πόλης.

Bloom

Το grand opening του "Bloom" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτέλεσε το απόλυτο event, με την Αθήνα να συγκεντρώνεται για να καλωσορίσει τον πιο φρέσκο προορισμό της πόλης. 

Η βραδιά περιλάμβανε κοκτέιλ, ειδικά δημιουργημένα για το event, καθώς και fingerfood και σούσι από την βραβευμένη ομάδα του "Moorings", υπό την καθοδήγηση του σεφ Κώστα Λόλα. Η πλούσια λίστα κρασιών συμπλήρωνε το γαστρονομικό ταξίδι, ενώ σε πολύ λίγο χρόνο, ο χώρος γέμισε και το πάρτι ξεκίνησε με live μουσική από τους Prestige the Band

Bloom

Κάθε Παρασκευή απόγευμα, το "Bloom" θα φιλοξενεί το Apospera, ένα μουσικό event με live μουσική από εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Το ηλιοβασίλεμα θα συνοδεύεται από downtempo electronica και organic ήχους, μεταφέροντάς μας από τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο μέχρι τη Belle Epoque.

Bloom

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος με τη σύζυγό του, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Σαράφογλου, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Φανή Λεβέντη, η Μαρίλια Βαζαίου, η Γκέλυ Σαρρή, ο Νικόλας Εμμανουήλ και ο Παναγιώτης Βαξεβανάκης, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.