Grand opening για το "Bloom" στη Βούλα

Η Αθήνα συγκεντρώθηκε για να καλωσορίσει τον πιο φρέσκο προορισμό της πόλης.

Bloom

Το grand opening του "Bloom" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα αποτέλεσε το απόλυτο event, με την Αθήνα να συγκεντρώνεται για να καλωσορίσει τον πιο φρέσκο προορισμό της πόλης. 

Η βραδιά περιλάμβανε κοκτέιλ, ειδικά δημιουργημένα για το event, καθώς και fingerfood και σούσι από την βραβευμένη ομάδα του "Moorings", υπό την καθοδήγηση του σεφ Κώστα Λόλα. Η πλούσια λίστα κρασιών συμπλήρωνε το γαστρονομικό ταξίδι, ενώ σε πολύ λίγο χρόνο, ο χώρος γέμισε και το πάρτι ξεκίνησε με live μουσική από τους Prestige the Band

Bloom

Κάθε Παρασκευή απόγευμα, το "Bloom" θα φιλοξενεί το Apospera, ένα μουσικό event με live μουσική από εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Το ηλιοβασίλεμα θα συνοδεύεται από downtempo electronica και organic ήχους, μεταφέροντάς μας από τη Μέση Ανατολή και τη Μεσόγειο μέχρι τη Belle Epoque.

Bloom

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν ο δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλος με τη σύζυγό του, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Σαράφογλου, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Φανή Λεβέντη, η Μαρίλια Βαζαίου, η Γκέλυ Σαρρή, ο Νικόλας Εμμανουήλ και ο Παναγιώτης Βαξεβανάκης, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο μενού που μπορείς να φας εν πλω στις ελληνικές θάλασσες

Νέες καλοκαιρινές γεύσεις, βασισμένες στην εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες αποκλειστικά στα εστιατόρια των πλοίων Festos Palace και Knossos Palace της Minoan Lines.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
01/08/2025

Sani Gourmet 2025: Πώς ο #1 σεφ της Ασίας ρόκαρε τη Χαλκιδική

Το πρόγραμμα ήταν σαφές: το δείπνο θα ξεκινούσε στις 8 και θα μετρούσε 15 πιάτα από το μενού του εστιατορίου "Gaggan", στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Όμως, ο αιρετικός Gaggan Anand, σεφ του #1 εστιατορίου της Ασίας, δεν κινείται βάση προγράμματος: δύο ώρες πριν το σέρβις, μπήκε στην κουζίνα και άλλαξε τα πάντα, υπογράφοντας μια γευστική εμπειρία που ταρακούνησε το Sani Gourmet 2025 σε punk rock ρυθμούς.

Στο Μικρολίμανο, για ένα (σχεδόν) αιωνόβιο εστιατόριο ψαριού

Με ιστορία που κρατά περίπου 100 χρόνια, αποτελεί σημείο αναφοράς για αυθεντική ψαροφαγία με φόντο τη θάλασσα.

Καπάδικο

Ο Μιχάλης Μάρθας βάζει την Κάλυμνο στη γαστρονομική σκακιέρα της χώρας, υπογράφοντας ένα εστιατόριο – φόρο τιμής στη γαστρονομική παράδοση της ιδιαίτερης πατρίδας του, αλλά και φάρο της δικής του δημιουργικής προσέγγισης στη σύγχρονη θαλασσοφαγία.

Στη Λαχαναγορά του Ρέντη συναντάς ένα τα κορυφαία ψαρομάγαζα της Αθήνας

Με τοπ πρώτη ύλη σε μερακλίδικη διαχείριση, το εν λόγω σημείο έχει εξελιχθεί σε μια απ’ τις πιο νόστιμες (και value for money) προτάσεις, ως μαγαζί όχι μόνο για, αλλά και από καλοφαγάδες - πράγμα ιδιαίτερα δυσεύρετο στις μέρες μας.

Για κρασιά στην κρυφή αυλή του κέντρου

Το (περίπου) speakeasy σποτ μια ανάσα από το Σύνταγμα ενδείκνυται για κάθε θερινή περίσταση, από ένα after-work κρασί και σαν ανάπαυλα μετά τα ψώνια έως μια πλήρη έξοδο για οίνο και φαγητό.

Το Medouli στην Αργυρούπολη είναι ό,τι λέει το όνομά του

Αν είσαι λάτρης του καλού κρέατος και ψάχνεις το επόμενο στέκι σου, το Medouli Chop House είναι ο προορισμός που πρέπει να δοκιμάσεις.