Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του «Rocabella Santorini Hotel»

Αφρόψαρο Σαντορίνη

Θαλασσινό στέκι αναφοράς στα βόρεια προάστια κι ένα απ’ τα εστιατόρια που έχτισαν την πιάτσα του Νέου Ηρακλείο, το "Αφρόψαρο" κάνει φέτος βουτιά στα βαθιά, ταξιδεύοντας μέχρι τη Σαντορίνη, για προνομιούχο πόστο, προικισμένο με μια από τις πιο συναρπαστικές θέες προς την Καλντέρα: αυτήν από τη βεράντα του ξενοδοχείο "Rocabella Santorini Hotel” στο Ημεροβίγλι.

Αφρόψαρο Σαντορίνη

Έχοντας για βασικό του άσο τη δεινότητα του maîtr extraordinaire, Βάκη Κασβίκη και της ιδιοκτήτριας Γεωργίας - Μαρίας Αποστολίδη, στο να εντοπίζουν και να εξασφαλίζουν εξαιρετική πρώτη ύλη για την κουζίνα τους, το "Afropsaro Santorini" θα φέρει στη Σαντορίνη το μοναδικό συνδυασμό joie de vivre ατμόσφαιρας και παιχνιδιάρικης θαλασσινής κουζίνας, με το σεφ Χαράλαμπο Αντωνίου, ηγέτη της αθηναϊκής έδρας, να υπογράφει εδώ ένα νέο μενού, βασισμένο στους πολύτιμους θαλασσινούς θησαυρούς των Κυκλάδων. Έτσι, οι κροκέτες μπακαλιάρου με αγιολί μαύρου σκόρδου, το παστίτσιο με κιμά γαλαζόπτερου τόνου, και οι παραδοσιακοί τοματοκεφτέδες Σαντορίνης με μους φέτας αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην must try λίστα του μενού, ενώ δελεαστική θα παραμένει η head-to-tail εμπειρία, βασισμένη στα φρέσκα ψάρια της ψαριέρας.

Περισσότερες πληροφορίες

Αφρόψαρο

Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
14/09/2025

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2025: Save the date για τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς σάς προσκαλούν στον πιο δημοφιλή γαστρονομικό θεσμό της χρονιάς, για να γευτείτε προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές στα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας!

O 'Armando' βγάζει την πίτσα του… out of the box

Μια σειρά από αναπάντεχα pop ups φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε την πίτσα, στον πεζόδρομο της Σαλαμίνος.

Πώς το Μαμαλούκα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

Όλη η Ελλάδα στο πιάτο, με θέα τον Θερμαϊκό, σε ένα sui generis γευστικό σποτ.

Agora Paths στο Σύνταγμα: Η αρχαία αθηναϊκή αγορά γίνεται πιο σύγχρονη από ποτέ

Πάγκοι με τοπικά προϊόντα, γευσιγνωσίες και κρασί στην καρδιά της Αθήνας, στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την αυλή του Αιγάλεω ξέρουν τα πάντα για τον μεζέ

Ένα ανακαινισμένο παλιό προσφυγικό σπίτι σερβίρει προσιτές ελληνικές γεύσεις, σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλαρότητας.

Κάβος 1964

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.