Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία στο βραβευμένο εστιατόριο, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Leandro Carreira και Πέτρος Δήμας σε 4 Hands dinner στο ‘Makris Athens’

Το βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο 'Makris Athens' παρουσιάζει μία ακόμη εκλεκτή γαστρονομική εμπειρία, καθώς διοργανώνει και φιλοξενεί το πρώτο του 4 hands dinner, την Τετάρτη 22 Μαΐου. Σε αυτό, ο σεφ-πατρόν Πέτρος Δήμας υποδέχεται τον Πορτογάλο σεφ Leandro Carreira με απώτερο σκοπό να συνδυάσουν τη μαεστρία τους και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό μενού. 

Makris Athens
© Λεωνίδας Τούμπανος

Το γαστριμαργικό ταξίδι του Leandro Carreira συμπεριλαμβάνει διάσημα εστιατόρια με αστέρια Michelin, ξεκινώντας από το εστιατόριο 'Mugaritz' του Andoni Luis Aduriz στην Ισπανία, το 'Viajante' του Nuno Mendes στο Λονδίνο, ενώ το πιο πρόσφατο επίτευγμά του είναι το' The Sea, The Sea Chef's Table' στο Haggerston.

Με την κοινή αγάπη τους για τη φιλοσοφία farm-to-table, οι σεφ Πέτρος Δήμας και Leandro Carreira θα συνδυάσουν τις γνώσεις, τις τεχνικές και τις δεξιότητές τους για να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό μενού, αποκλειστικά για αυτήν τη μέρα, που θα αναδείξει την αυθεντικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών. 


Info

22 Μαΐου 2024
Κρατήσεις στο 2160047777

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Makris Athens

Άστιγγος 10 & Ερμού 119, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γιορτάζουμε την αλλαγή του χρόνου στο Zappa με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο

Παραμονή Πρωτοχρονιάς διασκεδάζουμε και υποδεχόμαστε το 2026 στον νέο χώρο της Αίγλης Ζαππείου, το Zappa, με Special Guest DJ τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/12/2025

Τι μας σερβίρουν αυτές τις γιορτές τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της Αθήνας

Για κάθε γούστο και budget, μία λίστα με τα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αυτό το αρχοντικό εστιατόριο της Κηφισιάς άνοιξε πριν δυο χρόνια αλλά μοιάζει να ήταν πάντα εδώ

Στο γοητευτικό bistro - steakhouse, ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης αντλεί από classics της μπιστρό παράδοσης για να συνθέσει καλοφαγική πρόταση με κύρια συστατικά την απλότητα και την απλόχερη νοστιμιά – εκείνη που δεν τσιγκουνεύεται την πληθωρικότητα ούτε σε γεύσεις, ούτε σε υλικά, ούτε και σε θερμίδες.

Το 'Αναψυκτήριο' φέρνει διαφορετική γεύση στη Γλυφάδα

Το νέο εστιατόριο των ΝΠ έχει νοσταλγική εσάνς, πανέμορφο χώρο και πιάτα γεμάτα οικεία νοστιμιά.

Rick's

Το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Κηφισιάς αντλεί έμπνευση από τα νεοϋορκέζικα steakhouses και τα μπολιάζει με πληθωρικές εκδοχές κλασικών της γαλλικής μπιστρό παράδοσης, σε ένα καλοφαγικό μιξ που γοητεύει με την θέρμη και την ατμόσφαιρά του.

Η ορδή των micro-bakeries …και το τέλος της μπαγκέτας;

Νεο-αρτοποιοί γεμίζουν τα ράφια με ζυμάρια μακράς ωρίμανσης και οργανικά αλεύρια, αφήνοντας τη μπαγκέτα εκτός παιχνιδιού, οι νέοι δεν αγοράζουν ψωμί καθημερινά, και το προκάτ sliced bread κερδίζει έδαφος.

Το Πιάτο της Εβδομάδας: Χταπόδι alla Luciana στο Mercato

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.