Στο "NEW Hotel" η γαστρονομία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι art

Γιορτάζουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Valentines New Hotel

"Love is the greatest refreshment in life" έλεγε ο Pablo Picasso και γιορτάζοντας αυτή τη μοναδική πηγή ανανέωσης που μας προσφέρει ο έρωτας, το "NEW Hotel", το εμβληματικό art & design hotel του αθηναϊκού downtown δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τόλμη και φαντασία. Στις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, το "NEW Hotel" μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει αλλά και να δημιουργεί συναισθήματα. Επίσης, η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι και στο κατεξοχήν design-oriented ξενοδοχείο της πόλης, με την υπογραφή του κορυφαίου Estudio Campana, το ατμοσφαιρικό upcycle περιβάλλον του Art Lounge Rooftop, με φόντο τη φωτισμένη πόλη, βάζει το καλύτερο σκηνικό για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Γιορτάζοντας τον έρωτα και τις "διαδρομές" του, στις 14 Φεβρουαρίου ο Executive Chef του "NEW Hotel", Μπάμπης Κουντούρης, υπογράφει ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά συνδυάζοντας απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις "απαιτούν" λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο "NEW Hotel" θα μας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Valentine’s Μενού

Καλωσόρισμα του Chef
Αρτοσκεύασμα
Χτένια ταρτάρ
πράσινο μήλο, σαλικόρνια, φιστίκι Αιγίνης, vinaigrette λευκού κρασιού, χαβιάρι Oscietra
Καλαμάρι ψητό
ριζότο παντζαριού, πορτοκάλι, ελιές Καλαμών
Ispahan sorbet
βατόμουρο, τριαντάφυλλο, lychee
Μοσχαρίσιο φιλέτο
πουρές καρότου, κρεμμύδι, λικέρ βιολέτας
Pre-dessert
Black Forest
μους πικρής σοκολάτας, Amarena compote, sorbet από κεράσι Morello

NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500 και εδώ.
Instagram: @yeshotelsgroup@artlounge_restaurant | Facebook: @YesHotels | ΤικΤοκ: @yes_hotels | Twitter: @YesHotelsGroup | LinkedIn: @YES! Hotels Group

Hashtags: #ArtLoungeRestaurant #ArtLoungeRooftop #YESHotelsGroup #ContemporaryHotels #DesignHotels

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο Καβούρι και τον Παπαϊωάννου ο Μάικλ Τζόρνταν: Οι λόγοι της επιλογής του

Ο μύθος του ΝΒΑ προτίμησε το θαλασσινό εστιατόριο της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Και υπάρχουν λόγοι γι' αυτό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2025

Στο Αιγάλεω παίζει ένα από τα κορυφαία σουβλάκια της Αθήνας

To "Κομπλέ", στη δημοφιλή γειτονιά των ΔΠ, συνεχίζει την πεντανόστιμη παράδοση του Πειραιώτη "Γιώργου".

To Pelagos on Tour σερβίρει τις καλύτερες στιγμές του

O πολυβραβευμένος σεφ Luca Piscazzi συγκεντρώνει τις αγαπημένες δημιουργίες των τελευταίων τριών ετών σε ένα ειδικό μενού "Best Of".

Λακάνη: Σεβασμός στη γεύση

Στη "Λακάνη" της Ρόδου, η ελληνική παράδοση συναντά τη μοντέρνα γεύση, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Κονταράτου.

Τρία αθηναϊκά εστιατόρια με κορυφαίες λίστες κρασιών ξεχωρίζει το περίφημο Wine Spectator

Basegrill, Travolta και Ateno απέσπασαν τη σημαντική διάκριση του "Award of Excellence" από το κορυφαίο περιοδικό Wine Spectator για τις λίστες κρασιών τους.

Γιατί το Aleria είναι ένα ιδιαίτερο case study της ελληνικής γαστρονομίας

Το Aleria είναι το μοναδικό εστιατόριο που βραβεύεται για χρόνια με τον ίδιο ιδιοκτήτη και σεφ. Κάτι κάνουν καλά ο Νικηφόρος Κεχαγιαδάκης και ο Γκίκας Ξενάκης και μιλούν γι' αυτό στο 'α'.

Αυτό το καφενείο της Κυψέλης παντρεύει την Κρήτη με τη Χώρα των Βάσκων

Οι δύο ίσως πιο περήφανες περιοχές της Μεσογείου συναντιούνται σε τραπεζάκια με θέα τη Φωκίωνος Νέγρη, και το αποτέλεσμα γεμίζει το στόμα με επαναστατικό ενθουσιασμό.