Στο "NEW Hotel" η γαστρονομία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι art

Γιορτάζουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Valentines New Hotel

"Love is the greatest refreshment in life" έλεγε ο Pablo Picasso και γιορτάζοντας αυτή τη μοναδική πηγή ανανέωσης που μας προσφέρει ο έρωτας, το "NEW Hotel", το εμβληματικό art & design hotel του αθηναϊκού downtown δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τόλμη και φαντασία. Στις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, το "NEW Hotel" μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει αλλά και να δημιουργεί συναισθήματα. Επίσης, η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι και στο κατεξοχήν design-oriented ξενοδοχείο της πόλης, με την υπογραφή του κορυφαίου Estudio Campana, το ατμοσφαιρικό upcycle περιβάλλον του Art Lounge Rooftop, με φόντο τη φωτισμένη πόλη, βάζει το καλύτερο σκηνικό για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Γιορτάζοντας τον έρωτα και τις "διαδρομές" του, στις 14 Φεβρουαρίου ο Executive Chef του "NEW Hotel", Μπάμπης Κουντούρης, υπογράφει ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά συνδυάζοντας απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις "απαιτούν" λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο "NEW Hotel" θα μας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Valentine’s Μενού

Καλωσόρισμα του Chef
Αρτοσκεύασμα
Χτένια ταρτάρ
πράσινο μήλο, σαλικόρνια, φιστίκι Αιγίνης, vinaigrette λευκού κρασιού, χαβιάρι Oscietra
Καλαμάρι ψητό
ριζότο παντζαριού, πορτοκάλι, ελιές Καλαμών
Ispahan sorbet
βατόμουρο, τριαντάφυλλο, lychee
Μοσχαρίσιο φιλέτο
πουρές καρότου, κρεμμύδι, λικέρ βιολέτας
Pre-dessert
Black Forest
μους πικρής σοκολάτας, Amarena compote, sorbet από κεράσι Morello

NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500 και εδώ.
Instagram: @yeshotelsgroup@artlounge_restaurant | Facebook: @YesHotels | ΤικΤοκ: @yes_hotels | Twitter: @YesHotelsGroup | LinkedIn: @YES! Hotels Group

Hashtags: #ArtLoungeRestaurant #ArtLoungeRooftop #YESHotelsGroup #ContemporaryHotels #DesignHotels

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

My Cookie Dough: Γλυκιά άφιξη με αέρα Λονδίνου στο αθηναϊκό κέντρο

Η ζύμη μπισκότου γίνεται το νέο viral γλύκισμα της πόλης και να πού πρέπει να πας για να την γευτείς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
05/09/2025

Σε αυτό το μεζεδοπωλείο των Άνω Πετραλώνων, το κλασικό είναι το καλύτερο

Παίρνει το όνομά του από ποίημα του Ελύτη, βγάζει τραπεζάκια έξω και σερβίρει γεύση μερακλίδικη.

Μια κατακόκκινη βραδιά γαστρονομίας και οίνου στη Μεγάλη Βρεταννία

Τι συμβαίνει όταν η ελληνική τομάτα συναντά το εκλεκτό Ξινόμαυρο σε ένα γευστικό δείπνο;

Στο 'Neropistolo' κάνουν πάρτι με pastries για να μπει σωστά η νέα σεζόν

Το new age bakery του κέντρου επιστρέφει με ένα ολοήμερο πάρτι, γεμάτο ζύμες και μουσικές.

Γιατί τα vegan εστιατόρια κλείνουν ή πλέον βάζουν και κρέας στο μενού τους

Μερικές σκέψεις πάνω στο φαινόμενο, με αφορμή την πρόσφατη στροφή του φημισμένου 'Eleven Madison Park' στη Νέα Υόρκη.

To 'Emiliano Zapata' είναι μια μεξικάνικη έκπληξη στον Κορυδαλλό

Γεύσεις γεμάτες ένταση και ένας πανέμορφος χώρος συνθέτουν ένα ενδιαφέρον δίπτυχο.

Λένε πως στη Νέα Ερυθραία υπάρχει μία από τις ομορφότερες αυλές των ΒΠ

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.