Στο "NEW Hotel" η γαστρονομία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου είναι art

Γιορτάζουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Valentines New Hotel

"Love is the greatest refreshment in life" έλεγε ο Pablo Picasso και γιορτάζοντας αυτή τη μοναδική πηγή ανανέωσης που μας προσφέρει ο έρωτας, το "NEW Hotel", το εμβληματικό art & design hotel του αθηναϊκού downtown δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τόλμη και φαντασία. Στις 14 Φεβρουαρίου, λοιπόν, το "NEW Hotel" μάς προσκαλεί να γιορτάσουμε τον έρωτα, με όποια ή όποιον επιθυμούμε, με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι και πανοραμική θέα στην πόλη από το Art Lounge Rooftop.

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει αλλά και να δημιουργεί συναισθήματα. Επίσης, η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι και στο κατεξοχήν design-oriented ξενοδοχείο της πόλης, με την υπογραφή του κορυφαίου Estudio Campana, το ατμοσφαιρικό upcycle περιβάλλον του Art Lounge Rooftop, με φόντο τη φωτισμένη πόλη, βάζει το καλύτερο σκηνικό για να συμβεί κάτι τέτοιο.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Γιορτάζοντας τον έρωτα και τις "διαδρομές" του, στις 14 Φεβρουαρίου ο Executive Chef του "NEW Hotel", Μπάμπης Κουντούρης, υπογράφει ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά συνδυάζοντας απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου NEW Hotel

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις "απαιτούν" λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στο "NEW Hotel" θα μας πείσουν για του λόγου το αληθές.

Valentine’s Μενού

Καλωσόρισμα του Chef
Αρτοσκεύασμα
Χτένια ταρτάρ
πράσινο μήλο, σαλικόρνια, φιστίκι Αιγίνης, vinaigrette λευκού κρασιού, χαβιάρι Oscietra
Καλαμάρι ψητό
ριζότο παντζαριού, πορτοκάλι, ελιές Καλαμών
Ispahan sorbet
βατόμουρο, τριαντάφυλλο, lychee
Μοσχαρίσιο φιλέτο
πουρές καρότου, κρεμμύδι, λικέρ βιολέτας
Pre-dessert
Black Forest
μους πικρής σοκολάτας, Amarena compote, sorbet από κεράσι Morello

NEW Hotel, Φιλελλήνων 16 & Ναυάρχου Νικοδήμου 1 (είσοδος από Ναυάρχου Νικοδήμου)

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500 και εδώ.
Instagram: @yeshotelsgroup@artlounge_restaurant | Facebook: @YesHotels | ΤικΤοκ: @yes_hotels | Twitter: @YesHotelsGroup | LinkedIn: @YES! Hotels Group

Hashtags: #ArtLoungeRestaurant #ArtLoungeRooftop #YESHotelsGroup #ContemporaryHotels #DesignHotels

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η "Κληματαριά" είναι η ταβέρνα-σύμβολο της Ορεινής Αρκαδίας

Από το 1931 έως σήμερα, η "Κληματαριά" της οικογένειας Τζίφα συνεχίζει αδιάκοπα να γράφει ιστορία στη Βυτίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/12/2025

Στην πλατεία Προσκόπων, η κρητική κουζίνα συναντά την αγιορείτικη

Σε ένα σταθερό σημείο νοστιμιάς, εκεί όπου αντηχούσαν κάποτε οι φωνές του Μάνου Χατζιδάκι και της Φλέρυς Νταντωνάκη, το φαγητό εξακολουθεί να είναι αφορμή συνάντησης.

Μια βραδιά, μια συνεργασία, ένα μενού που δεν επαναλαμβάνεται "Side by Side" στο zohós

O Executive Chef του zohós Σάκης Βενέτης υποδέχεται τον guest chef Τάσο Στεφάτο σε μια κοινή δημιουργική στιγμή.

Το "Οινοπαντοπωλείο Χρυσομάλλης" προτείνει μοντέρνα μπιστρονομία στην καρδιά της Μεσσηνίας

Δέκα χρόνια μετά την αναγέννησή του από τον Παναγιώτη Χρυσομάλλη, το ιστορικό οινοπαντοπωλείο που ίδρυσε ο πατέρας του το 1958 παραμένει ένα από τα πιο ξεχωριστά γευστικά σημεία της Καλαμάτας.

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.