Το Longevity Brunch του "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" φέρνει τη μακροζωία στο πιάτο

'St.George Lycabettus Lifestyle Hotel' Brunch Αθήνα

Ξενοδοχείο - trendsetter, το πάντα δημιουργικό και ανύσυχο "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" μας δίνει φέτος μια ακόμη υπέροχη ιδέα να μετατρέψουμε την πιο lazy μέρα της εβδομάδας, την Κυριακή, σε ολοήμερη γιορτή ευεξίας.

Στο υπέροχο χώρο του ξενοδοχείου στους πρόποδες του Λυκαβηττού και με πανοραμική θέα στην πόλη και τα πιο εμβληματικά της τοπόσημα, στήνεται κάθε Κυριακή, από τις 12 ως τις 4 μ.μ. ένα brunch μπουφέ με όλα όσα περιμένετε κι αγαπάτε αλλά και προτάσεις - έκπληξη που σας κάνουν καλό, από τον executive chef Στέφανο Παπανικολάου μαζί με την ομάδα του.

Γνωρίζετε τις μπλε ζώνες του πλανήτη; Πρόκειται για περιοχές του κόσμου, οι οποίες, σύμφωνα με τη  δημογραφική εργασία των Τζάνι Πες και Μισέλ Πουλέν, που δημοσιεύτηκε το 2004, έχουν μεγαλύτερο από το συνηθισμένο αριθμό ανθρώπων που ζουν πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο. Οι πέντε "μπλε ζώνες" του πλανήτη περιλαμβάνουν από την Οκινάουα (Ιαπωνία), τη Σαρδηνία (Ιταλία), τη Χερσόνησος Νικόγια (Κόστα Ρίκα) και τη Λόμα Λίντα (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) μέχρι τη δική μας φημισμένη για τη μακροζωία των κατοίκων της Ικαρία (Ελλάδα). Στις μπλε ζώνες οι κάτοικοι κάνουν πιο υγιεινές, συνειδητες επιλογές για την διατροφη τους και έχουν για motto το "Live longer & better!".

Φέτος λοιπόν, τόσο το Κυριακάτικο brunch όσο και το ανανεωμένο Breakfast with a view του ξενοδοχείου "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel", το οποίο μας έχει συνηθίσει σε νέες τάσεις και ιδέες στη γαστρονομία δίνοντας πάντα ιδιαίτερη σημασία στην υγεία και την ευεξία εμπνέονται από τις μπλε ζώνες και εστιάζουν στη μακροζωία.

Ενσωματώνουν έτσι το Blue Zone Project στον πληθωρικό και γεμάτο επιλογές για κάθε γούστο μπουφέ όπου πέρα από τα κλασικά και αγαπημένα πιάτα όπως eggs benedict, pancakes, red velvet cake θα βρείτε γωνία Blue Zone με τις δημιουργίες του chef από όλες τις μπλε ζώνες του κόσμου όπως αυγά ψητά στο φούρνο με σάλτσα ντομάτα, ρίγανη και φέτα (Ικαρία), Traditional Pinsa (Καλιφόρνια) ή Gnoccheti με ντομάτα κονφί και φρέσκο βασιλικό (Σαρδηνία).

Κι επειδή στο "St.George Lycabettus Lifestyle Hotel" τα παιδιά έχουν την τιμητική τους και οι μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν πιο ήρεμα το φαγητό τους, έχει στηθεί και παιδική γωνιά με προβολή ταινίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα concept απευθείας από το Βερολίνο φέρνει στην Αθήνα πρωινό που δεν τελειώνει ποτέ

Το διάσημο all-day breakfast concept που καθιέρωσε το πρωινό ως εμπειρία ανεξαρτήτως ώρας, καταφθάνει και στην ελληνική πρωτεύουσα με το Benedict Berlin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
13/12/2025

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.