Κυριακάτικα brunch στο "Athénée" με τον Αντώνη Σελέκο

Ο pastry chef που έμαθε σε όλη την Αθήνα την ιταλική συνήθεια του panettone, φέρνει στο "Athénée" το signature πιάτο του μαζί με τάρτες με λεμόνι, φρούτα του πάθους, millefeuille με ginger και κανέλα και πολλά άλλα.

Athénée

To "Athénée" για μια χρονιά ακόμη συνεχίζει τον θεσμό των guest pastry chefs στα Κυριακάτικα brunch του και υποδέχεται στο κοσμοπολίτικο lobby του τον Αντώνη Σελέκο. Από τις 5 Νοεμβρίου, ο pastry chef που έμαθε σε όλη την Αθήνα την ιταλική συνήθεια του panettone, φέρνει στο "Athénée" το signature πιάτο του μαζί με τάρτες με λεμόνι, φρούτα του πάθους, millefeuille με ginger και κανέλα και πολλά άλλα.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες της ομάδας του Αντώνη Σελέκου με πρωταγωνιστή το Sourdough Signature Panettone, από τις 12 μ.μ. και μέχρι τις 5 μ.μ.. Στο brunch menu, ο γνωστός pastry chef, με την πολύχρονη πορεία του σε κουζίνες υψηλών απαιτήσεων όπως το 2 φορές βραβευμένο με αστέρι Michelin, "Funky Gourmet", θα παρουσιάσει γλυκά ειδικά φτιαγμένα για το "Athénée" ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί σε πλήρη δράση.

Athénée

Από τις 18 Δεκεμβρίου, το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί το Signature Panettone and Spread που δημιουργήθηκε ειδικά για το "Athénée". Σε περιορισμένο αριθμό, μια ειδικά σχεδιασμένη πολυτελής συσκευασία περιμένει τους λάτρεις του αφράτου γλυκού.

Περισσότερες πληροφορίες

Athenee

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.