"Nights of Gastronomy": Μια γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο chef Στέλιο Σακαλή στο "Nana Princess"

Ο γαστρονομικός θεσμός συνεχίζεται στο "Nana Princess" με βραδιές που υπογράφουν κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομικής σκηνής αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Nights of Gastronomy

Μετά την επιτυχία των δύο προηγούμενων κύκλων, ο γαστρονομικός θεσμός "Nights of Gastronomy" συνεχίζεται στο "Nana Princess" με βραδιές που υπογράφουν κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομικής σκηνής αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Στις 11 Οκτωβρίου, το εστιατόριο "Eternal Blue" υποδέχεται τον επίσης διακεκριμένο με αστέρι Michelin, chef Στέλιο Σακαλή.

Nights of Gastronomy

O Στέλιος Σακαλής Executive Chef του fine dining εστιατορίου "Il Pievano" στο Chianti της Τοσκάνης, συνδυάζει κλασικές ιταλικές και ελληνικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές, δημιουργώντας πιάτα με έμφαση στην παράδοση και τη δημιουργικότητα. Η γαστρονομική του διαδρομή, τον έχει οδηγήσει σε κορυφαία εστιατόρια παγκοσμίως, όπου έχει κερδίσει την αναγνώριση για την έμπνευση και δημιουργία γευστικών απολαύσεων που βασίζονται σε τοπικά υλικά και φρέσκια πρώτη ύλη.

Nights of Gastronomy

Έπειτα από την επιτυχημένη και απολαυστική βραδιά του γαστρονομικού θεσμού στις 19 Σεπτεμβρίου, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες του βραβευμένου με αστέρι Michelin, chef Παύλου Κυριάκη, έρχεται μια ακόμα να προστεθεί στο ημερολόγιο του Nights of Gastronomy.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Όταν το κοντοσούβλι μπαρμπούνι συνάντησε το ocean negroni

Η cocktail list του Τραβόλτα με την υπογραφή του head bartender και mixologist Δημήτρη Παπαϊωάννου εισάγει νέα δεδομένα στην ποιοτική ψαροφαγία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟς
13/10/2025

Το πιο value for money ρομαντικό δείπνο για βραβείο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές, μερικά απ’ αυτά όμως είναι ιδανικά για τετ α τετ όχι μόνο με τη γαστρονομία, αλλά και με το έτερο ήμισυ.

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.