To Nobu Food Festival επιστρέφει στην Αθήνα

Ο διάσημος σεφ έρχεται για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους Nobu lovers, στα αθηναϊκό του προσκυνητάρι, το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα, από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου

Nobu Matsuhisa Nobu Festival Athens 2023

Ο ηγέτης της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, Nobu Matsuhisa, επιστρέφει στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους λάτρεις τις fusion γευστικής του πανδαισίας, στο "Matsuhisa Athens". Ο γαστρονομικός megastar θα φέρει τη δημιουργική του βιρτουοζιτέ στην πιο όμορφη βεράντα της αθηναϊκής ριβιέρας από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου, για το Nobu Food Festival, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα, και τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.

Nobu Matsuhisa Athens 2023

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival, ο διάσημος chef θα βρίσκεται στο "Matsuhisa Athens" για να υποδεχθεί τους επισκέπτες με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του, να ανακαλύψουμε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του και να εμπλουτίσουμε τη γνώση μας όχι μόνο γύρω από τη nikkei κουλτούρα που φέρνει στο πιάτο ο σπουδαίος maestro, αλλά και για το μέλλον μιας γαστρονομικής τάσης για τον οποία ο Nobu αποτελεί αδιαμφισβήτητο leader.

Επιπλέον, για όσους αναζητούν μια πραγματικά πολύτιμη ανάμνηση, τα υπογεγραμμένα αντίτυπα των βιβλίων του Nobu θα είναι κάτι που θα κρατήσετε για πάντα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.