Το "Nolan" πάει για σεζόν στη Μύκονο

Από το κέντρο της Αθήνας στα Ματογιάννια, για όλο το καλοκαίρι.

Το εστιατόριο Nolan πάει Μύκονο για το καλοκαίρι @nolanrestaurant

Το κοσμοπολίτικο comfort μπιστρό "Nolan" αφήνει για λίγο το αθηναϊκό κέντρο και ξεκαλοκαιριάζει στο νησί των Ανέμων, καθώς μεταφέρεται από αρχές Ιουλίου στη Χώρα της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα, το πολύ επιτυχημένο concept των Σωτήρη Κοντιζά και Κώστα Πισσιώτη μετακομίζει αυτούσιο -από τους μάγειρες και το σέρβις μέχρι τους ανθρώπους της λάντζας- στο μέρος που μέχρι πρότινος φιλοξενούσε το "Ceresio 7". Το γευστικό του προφίλ θα παραμείνει ακριβώς το ίδιο, με τοπικά υλικά και μερικές premium πρώτες ύλες να προστίθενται στα πιάτα του.

Διαβάστε Επίσης

Μικρές αλλαγές θα υπάρξουν στη λίστα των κρασιών ενώ η μπάρα του αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, με την ταλαντούχα Πόπη Σεβαστού να είναι εκείνη που θα σερβίρει εντός της. 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
05/12/2025

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.

Το πιο designάτο μπαλκόνι της Αθήνας σερβίρει και έξοχη ελληνική κουζίνα

Θέα από την Ακρόπολη έως τον Λυκαβηττό, έργα του Jeff Koons και πεντανόστιμο γιουβέτσι αστακού.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Σημερα, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τέχνη και γαστρονομία στο Οινοποιείο Ντουράκη

Τρεις "συλλεκτικές" βραδιές στις 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου, φέρνουν στο χανιώτικο οινοποιείο γαστρονομία διεθνών διακρίσεων για περιορισμένες θέσεις, με αφορμή την εικαστική έκθεση του σεφ Ιωσήφ Πετρόφ.