Νέα έδρα στην Πάρο αποκτά ο Nobu Matsuhisa

Δεύτερο σπίτι στις Κυκλάδες αποκτά το διεθνές καλοφαγικό brand, αυτή τη φορά στην Πάρο, στο καινούριο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" της Grivalia Hospitality, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του καλοκαιριού.

Matsuhisa Paros

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νάουσα της Πάρου, με θέα το Αιγαίο και άμεση πρόσβαση στην παραλία Πιπέρι, έρχεται στα μέσα του καλοκαιριού το νέο ξενοδοχειακό στολίδι της Grivalia Hospitality: το "Avant Mar". Το νέο κατάλυμα, που προσθέτει στη δυναμικότητα του νησιού 38 ευρύχωρα δωμάτια κοφτερής αισθητικής, μεταξύ των οποίων και επτά πολυτελείς σουίτες με plunge pools και μία premium sea view σουίτα, βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του, για να ανοίξει τις πόρτες του σε μερικές εβδομάδες.

Avant Mar Πάρος

Μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο, εμπλουτίζουν το μπουκέτο πολυτελεών παροχών που θα προσφέρει το νέο κατάλυμα της Πάρου, η κορωνίδα της πρότασής του, όμως, δεν είναι άλλη από το νέο "Matsuhisa Paros", που θα στεγάζεται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Nobu Matsuhisa Paros Avant Mar

Με το Αιγαίο "στο πιάτο" και την λιτή πολυτέλεια για αισθητικό οδηγό, η νέα έδρα του Nobu Matsuhisa στις Κυκλάδες θα φέρει στην Πάρο τη signature γευστική πρόταση του θρυλικού σεφ, μέσα από διαχρονικά σουξέ του διεθνούς εστιατορικού brand, αλλά και νέα πιάτα, σχεδιασμένα απ’ αφορμής του νέου opening, όπως το Black Cod με τραγανό κανταΐφι, ή τα αφράτα Waguy tacos με πιπεριά japaleno.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο”, σημείωσε σχετικά η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, συμπληρώνοντας ότι "ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας".

Άννα Ασημακοπούλου GM Avant Mar Πάρος
Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar

Τη γευστική πρόταση του "Avant Mar" θα συμπληρώνει το παραθαλάσσιο all day εστιατόριο "Thyme", όπου ο executive chef του ξενοδοχείο, Δημήτρης Κατσάνος, θα παρουσιάζει διεθνή φαβορί σε πειραγμένες εκδοχές, όπως η croque madame με παριανό κοτόπουλο και κρέμα από τυρί comte, η κρέμα φάβας με χέλι, αλλά και η γκασπάτσο ντομάτας με παριανό μάνγκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Flame: Η νέα εποχή ενός αγαπημένου εστιατορίου στη Βούλα

Με fine casual φιλοσοφία και μενού που ξεχωρίζει για τη γεύση και την ισορροπία του, το Flame επανασυστήνεται ως all-day προορισμός με χαρακτήρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
22/10/2025

Αυτοί οι λαχανοντολμάδες είναι από τους νοστιμότερους της Αθήνας

Έχουν λάχανο ντελικάτο κι ανάλαφρο σα φύλλο gyoza, κρύβουν μέσα τους μαυλιστική μπουκιά από κόκκινη γαρίδα, και σερβίρονται σε ένα όμορφο loft στο Μοναστηράκι, με τον Παρθενώνα σα καρτ-ποσταλ.

Taste Atlas: Στην κορυφή των καλύτερων τυλιχτών του κόσμου το σουβλάκι

Το Taste Atlas δημοσιεύει νέα λίστα και η Ελλάδα πρωταγωνιστεί με το εθνικό της φαγητό.

Okra

Με τον Δήμο Μπαλόπουλο επί κεφαλής της κουζίνας του, το ρομαντικό loft του Μοναστηρακίου ανανεώνει το γευστικό ενδιαφέρον του, χρειάζεται όμως να ακονίσει περισσότερο τη μαγειρική του πρόταση για να αποκτήσει σαφή ταυτότητα.

Αφιέρωμα | Ιταλική Κουζίνα: Εστιατόρια της Αθήνας που μιλούν -πολύ καλά- ιταλικά

Δεν υπάρχει πιο αγαπημένη εθνική κουζίνα στην πόλη, και τα spots που την υπηρετούν, κλασικά και ολόφρεσκα, παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις. Ανακαλύψτε εστιατόρια και τρατορίες που παίζουν στα δάχτυλα πίτσα, πάστα, τιραμισού και κάθε άλλη νοστιμιά που έχει να προσφέρει η κουζίνα της Μπότας.

Στη 'Λέσβο' των Εξαρχείων ζει ακόμα το αυθεντικό ουζερί

Αγαπημένο στέκι δικηγόρων και φοιτητών, το μυτιληνιό ουζερί της Εμμανουήλ Μπενάκη μετράει πάνω από μισό αιώνα ζωής χωρίς να χάσει την ουσία, την εικόνα και τον παλμό του, σε πείσμα των καιρών.

Το πρώτο Athens Asian Food Festival έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κυψέλη

Γεύσεις και εμπειρίες από Ιαπωνία, Κίνα, Κορέα, Ταϊλάνδη και άλλα μέρη, μαζί με DJ sets καταφθάνουν στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.