Νέα έδρα στην Πάρο αποκτά ο Nobu Matsuhisa

Δεύτερο σπίτι στις Κυκλάδες αποκτά το διεθνές καλοφαγικό brand, αυτή τη φορά στην Πάρο, στο καινούριο υπερπολυτελές ξενοδοχείο "Avant Mar" της Grivalia Hospitality, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στα μέσα του καλοκαιριού.

Matsuhisa Paros

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Νάουσα της Πάρου, με θέα το Αιγαίο και άμεση πρόσβαση στην παραλία Πιπέρι, έρχεται στα μέσα του καλοκαιριού το νέο ξενοδοχειακό στολίδι της Grivalia Hospitality: το "Avant Mar". Το νέο κατάλυμα, που προσθέτει στη δυναμικότητα του νησιού 38 ευρύχωρα δωμάτια κοφτερής αισθητικής, μεταξύ των οποίων και επτά πολυτελείς σουίτες με plunge pools και μία premium sea view σουίτα, βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατασκευής του, για να ανοίξει τις πόρτες του σε μερικές εβδομάδες.

Avant Mar Πάρος

Μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο, εμπλουτίζουν το μπουκέτο πολυτελεών παροχών που θα προσφέρει το νέο κατάλυμα της Πάρου, η κορωνίδα της πρότασής του, όμως, δεν είναι άλλη από το νέο "Matsuhisa Paros", που θα στεγάζεται στο χώρο του ξενοδοχείου.

Nobu Matsuhisa Paros Avant Mar

Με το Αιγαίο "στο πιάτο" και την λιτή πολυτέλεια για αισθητικό οδηγό, η νέα έδρα του Nobu Matsuhisa στις Κυκλάδες θα φέρει στην Πάρο τη signature γευστική πρόταση του θρυλικού σεφ, μέσα από διαχρονικά σουξέ του διεθνούς εστιατορικού brand, αλλά και νέα πιάτα, σχεδιασμένα απ’ αφορμής του νέου opening, όπως το Black Cod με τραγανό κανταΐφι, ή τα αφράτα Waguy tacos με πιπεριά japaleno.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο”, σημείωσε σχετικά η κυρία Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, συμπληρώνοντας ότι "ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας".

Άννα Ασημακοπούλου GM Avant Mar Πάρος
Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar

Τη γευστική πρόταση του "Avant Mar" θα συμπληρώνει το παραθαλάσσιο all day εστιατόριο "Thyme", όπου ο executive chef του ξενοδοχείο, Δημήτρης Κατσάνος, θα παρουσιάζει διεθνή φαβορί σε πειραγμένες εκδοχές, όπως η croque madame με παριανό κοτόπουλο και κρέμα από τυρί comte, η κρέμα φάβας με χέλι, αλλά και η γκασπάτσο ντομάτας με παριανό μάνγκο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Βεργιώτικο"

Μυσταγωγική κρεατοφαγία στη σπηλιά

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
08/12/2025

Το πιάτο της εβδομάδας: Σολομός με στρατσιατέλα στο Matsuhisa Athens

Κάθε εβδομάδα, ένα μέλος της γευσιγνωστικής ομάδας του 'α', ξεχωρίζει ένα από τα πιάτα που δοκίμασε στα εστιατόρια της πόλης.

Νέος σεφ στα εστιατόρια 'Barbarossa' ο Αθανάσιος Κακαράς

Αλλαγή καπετάνιου στο πηδάλιο της γευστικής διεργασίας για τα δημοφιλή εστιατόρια Πάρου και Αθήνας.

Στον Χολαργό, για ένα εστιατόριο που τιμά την πεμπτουσία του ελληνικού τραπεζιού

Στο επίκεντρο της γευστικής διεργασίας εδώ ο μεζές, με εκλεκτές πρώτες ύλες του, που προέρχονται από μικρούς παραγωγούς από κάθε γωνιά της χώρας.

Το κομψό brunch του InterContinental Athens επαναναπροσδιορίζει το στυλ

Πρόσφατα ανανεωμένο, το "Artlounge" στο λόμπι του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες σε έναν χώρο όπου η σύγχρονη αισθητική συναντά την υψηλή φιλοξενία, δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον για να ξεκινήσει η μέρα με γεύση και στιλ.

Nonnas Athens

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της Πλάκας, όμως οι "Nonnas" του χρειάζονται σαφέστερη ταυτότητα και λίγη παραπάνω χάρη, για να εξασφαλίσουν το στίγμα τους στην περιοχή.