Η παράδοση της Ιαπωνίας συναντά την Ελλάδα στη βραδιά "Ψαράδων"

O head sushi chef του "Matsuhisa Athens", Τόνυ Βρατσάνος και ο chef των "Ψαράδων" , Γιώργος Τσαπάρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά γευστικών εκπλήξεων.

Βραδια ψαραδες

Την Τρίτη 16 Μαΐου στις 8.30 μ.μ., δίνουμε ραντεβού στους "Ψαράδες", όπου η παράδοση της Ιαπωνίας συναντά την Ελλάδα δημιουργώντας ένα μενού degustation που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουμε. Εκεί, ο head sushi chef του "Matsuhisa Athens", Τόνυ Βρατσάνος και ο chef των "Ψαράδων", Γιώργος Τσαπάρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά γευστικών εκπλήξεων.

Το μενού ξεκινά με Κράκερ με πέρλες από ταπιόκα με μελάνι σουπιάς και συνεχίζει με Γαρίδες κοιλάδος με new style sashimi αλλά και Χτένια με butter soy, guacamole και χαβιάρι. Η paper thin σαλάτα με μαριναρισμένο σολωμό in yuzu δίνει τη σκυτάλη στα κυρίως πιάτα: Ριζότο με ελληνικά βότανα, μπακαλιάρο sous vide κι espuma hollandaise και Φρικασέ με φαγκρί, σάλτσα αυγολέμονο και σαλικόρνια. Το δείπνο ολοκληρώνεται με Ναμελάκα με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα, χώμα λευκής σοκολάτας και τσιπ μαύρης σοκολάτας

60€ ανά άτομο με wine pairing με κρασιά από τα κτήματα Σκούρα, Κατώγι Αβέρωφ, Παυλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
08/05/2025

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.

Ο αιθέριος κήπος της Πέτρου Ράλλη

Το Ethereal Garden του Botoxe Athens ανοίγει τις πόρτες του στις 08/05.

Τι έφαγαν οι celebrities στο φετινό Met Gala

Ποιος είναι ο σεφ Kwame Onwuachi και τι μαγείρεψε για τους λαμπερούς καλεσμένους.

Το Gallina ξεκαλοκαιριάζει -και πάλι- στο Domes Zeen Chania

Για 2ο σερί καλοκαίρι, το κουκακιώτικο σποτ... κάνει διακοπές στα Χανιά.