Η παράδοση της Ιαπωνίας συναντά την Ελλάδα στη βραδιά "Ψαράδων"

O head sushi chef του "Matsuhisa Athens", Τόνυ Βρατσάνος και ο chef των "Ψαράδων" , Γιώργος Τσαπάρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά γευστικών εκπλήξεων.

Βραδια ψαραδες

Την Τρίτη 16 Μαΐου στις 8.30 μ.μ., δίνουμε ραντεβού στους "Ψαράδες", όπου η παράδοση της Ιαπωνίας συναντά την Ελλάδα δημιουργώντας ένα μενού degustation που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουμε. Εκεί, ο head sushi chef του "Matsuhisa Athens", Τόνυ Βρατσάνος και ο chef των "Ψαράδων", Γιώργος Τσαπάρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά γευστικών εκπλήξεων.

Το μενού ξεκινά με Κράκερ με πέρλες από ταπιόκα με μελάνι σουπιάς και συνεχίζει με Γαρίδες κοιλάδος με new style sashimi αλλά και Χτένια με butter soy, guacamole και χαβιάρι. Η paper thin σαλάτα με μαριναρισμένο σολωμό in yuzu δίνει τη σκυτάλη στα κυρίως πιάτα: Ριζότο με ελληνικά βότανα, μπακαλιάρο sous vide κι espuma hollandaise και Φρικασέ με φαγκρί, σάλτσα αυγολέμονο και σαλικόρνια. Το δείπνο ολοκληρώνεται με Ναμελάκα με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα, χώμα λευκής σοκολάτας και τσιπ μαύρης σοκολάτας

60€ ανά άτομο με wine pairing με κρασιά από τα κτήματα Σκούρα, Κατώγι Αβέρωφ, Παυλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το νέο μενού στο 'Sense' διαβάζει την ελληνική γαστρονομία από τις ρίζες της

Ο βραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος παρουσιάζει μια πρόταση που μοιάζει με μελέτη της ελληνικής γαστρονομικής εξέλιξης μέσα στο χρόνο.

Comfort γεύσεις α λα γκρεκ: Η τάση που αγαπάμε στα τραπέζια της Αθήνας

Φαγητά της αστικής και της τοπικής μας κουζίνας γεμίζουν πλέον σταθερά τα μενού της πόλης με γεύσεις μνήμης που χαίρεσαι ν΄απολαμβάνεις, κι εδώ σταχυολογούμε κάποιες που θα μας έκαναν να επιστρέψουμε.

Το πιο δημοφιλές μεζεδοπωλείο της Αθήνας κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και το γιορτάζει

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, στο Θησείο και από τις 18.30, σε περιμένει μια γιορτή με μουσική, κεράσματα, τσίπουρο και, φυσικά, αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Το αρμενοβίλ και η επιστροφή των ρετρό γλυκών στην Αθήνα

Το θεσσαλονικιώτικο hit γλύκισμα φιγουράρει όλο και συχνότερα στα επιδόρπια των εστιατορίων, ενώ μια τάση επανόδου αγαπημένων desserts αχνοφαίνεται στον ορίζοντα και τυχαίνει θερμής υποδοχής.

Σουβλάκι με ψάρι ημέρας και άλλες θαλασσινές συγκινήσεις, στου Ρέντη

Ο τόπος συνάντησης των ανθρώπων με τη γεύση της θάλασσας βρίσκεται αρκετά πιο μακριά από το νερό, σε ένα εστιατόριο που αξίζει την προσοχή σου.

Η Αθήνα γιορτάζει με νόστιμο τρόπο το Thanksgiving

Απόλαυσε την Ημέρα των Ευχαριστιών με τον πιο νόστιμο τρόπο σε κάποιο από τα παρακάτω εστιατόρια.