Η παράδοση της Ιαπωνίας συναντά την Ελλάδα στη βραδιά "Ψαράδων"

O head sushi chef του "Matsuhisa Athens", Τόνυ Βρατσάνος και ο chef των "Ψαράδων" , Γιώργος Τσαπάρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά γευστικών εκπλήξεων.

Βραδια ψαραδες

Την Τρίτη 16 Μαΐου στις 8.30 μ.μ., δίνουμε ραντεβού στους "Ψαράδες", όπου η παράδοση της Ιαπωνίας συναντά την Ελλάδα δημιουργώντας ένα μενού degustation που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουμε. Εκεί, ο head sushi chef του "Matsuhisa Athens", Τόνυ Βρατσάνος και ο chef των "Ψαράδων", Γιώργος Τσαπάρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια βραδιά γευστικών εκπλήξεων.

Το μενού ξεκινά με Κράκερ με πέρλες από ταπιόκα με μελάνι σουπιάς και συνεχίζει με Γαρίδες κοιλάδος με new style sashimi αλλά και Χτένια με butter soy, guacamole και χαβιάρι. Η paper thin σαλάτα με μαριναρισμένο σολωμό in yuzu δίνει τη σκυτάλη στα κυρίως πιάτα: Ριζότο με ελληνικά βότανα, μπακαλιάρο sous vide κι espuma hollandaise και Φρικασέ με φαγκρί, σάλτσα αυγολέμονο και σαλικόρνια. Το δείπνο ολοκληρώνεται με Ναμελάκα με λευκή καραμελωμένη σοκολάτα, χώμα λευκής σοκολάτας και τσιπ μαύρης σοκολάτας

60€ ανά άτομο με wine pairing με κρασιά από τα κτήματα Σκούρα, Κατώγι Αβέρωφ, Παυλίδη.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράδες

Ζησιμοπούλου 52, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Βεργιώτης που ξέρει από καλό κρέας

Δοκιμάσαμε τις γεύσεις του εστιατορίου που έχει χτίσει τη φήμη του γύρω από το σωστά ψημένο, εκλεκτό κρέας και ανακαλύψαμε γιατί αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε κρεατοφάγο που σέβεται τον εαυτό του.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2025

Η Τρελή Ροδιά: Η νέα άφιξη στα Άνω Πετράλωνα όπου θα φας καλά και φθηνά

Η νέα γαστροταβέρνα των Πετραλώνων είναι ένας ιδανικός γευστικός προορισμός. Δοκιμάσαμε ορισμένα highlights του μενού και ιδού όλα όσα ξεχωρίσαμε.

12 με Τόνο

Ένα μικροσκοπικό στέκι με μεγάλα κότσια, στην εκτός ραντάρ πιάτσα της Νέας Ερυθραίας, μας προκαλεί να δούμε με άλλο μάτι την έννοια του ψαρομεζέ, μέσα από ένα μενού 12 πιάτων μοντέρνας ψαροφαγίας, που αλλάζουν κάθε 12 μέρες.

Matcha Latte: Tο trend της εποχής και πού θα το βρεις στην Αθήνα

Τι είναι το φιστικί ρόφημα που έχει κατακλύσει το feed σου και πού μπορείς να το δοκιμάσεις στην πόλη μας;

To Yaboo στον Πειραιά κλείνει έναν χρόνο λειτουργίας και μας προσκαλεί σε πάρτυ

Bar bites, κοκτέιλ και χορευτική μουσική μας περιμένουν στο ντιζαϊνάτο εστιατόριο.

Σάββατο με BBQ στο Colonial στο Golf της Γλυφάδας

Επιστροφή με γεύσεις και μουσική κάθε Σάββατο μεσημέρι.

Βεργιώτικο

Στο ατμοσφαιρικό του εστιατόριο στη Βέροια, ο Νίκος Μαλλιάρας συνεχίζει να υπηρετεί επίμονα την τέχνη του κρέατος και την απόλαυση του μακριά από τις συνήθεις ταξιδιωτικές συντεταγμένες.