Καλοκαίρι στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το «Island», κοσμοπολίτικο σημείο συνάντησης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ανοίγει ανανεωμένο τις πόρτες του Greek chic καλοκαιρινού σκηνικού του ετοιμάζοντας για τους πιστούς θαμώνες του ένα σύνολο από μουσικές και γαστρονομικές εμπειρίες.

Island

Από τις 4 Μαΐου, το εντυπωσιακό θερινό spot της Αθηναΐκής Ριβιέρας ξεκινά τη φετινή σεζόν με party mood και γαστρονομικές προτάσεις που επιμελείται ο Executive Chef του ομίλου Πανά, Νίκος Σκλήρας. Για του λόγου το αληθές, οι γευστικές προτάσεις του ταλαντούχου σεφ περιλαμβάνουν γεύσεις μεσογειακού προφίλ με βότανα και λαχανικά από τους κήπους του "Island", ενώ το sushi corner θα καλύψει τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας.

Island1

Το φαγητό συνοδεύει η προσεγμένη κάρτα των κοκτέιλ ενώ η wine list των sommelier του ομίλου, με επιλεγμένες ετικέτες, ολοκληρώνει την εμπειρία. Τα πάρτυ "Infinity" κάθε Πέμπτη και "Jafari" κάθε Κυριακή, με αναγνωρισμένους διεθνείς DJs είναι θεσμός που συνεχίζεται ενώ ονόματα όπως Adriatique, Who made Who, Bedouin, Damian Lazarus, Argy και Agents of Time είναι μερικά από αυτά που φέτος θα παρελάσουν από τα decks του club. Σημειώστε τέλος ότι οι Meduza, που έχουν προταθεί για "Grammy", το Σάββατο 17 Ιουνίου, ετοιμάζουν ένα πάρτυ που, όπως ςπισημαίνουν οι διοργανωτές, έχουμε πολλούς λόγους να περιμένουμε. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.