Σπέσιαλ party brunch by Estrella στο "Hyatt" στη Θεσσαλονίκη

Τα party brunches που οργανώνει μια φορά το μήνα η ομάδα της Estrella στο "Hyatt Regency Thessaloniki" έχουν παλμό.

Party Brunch by Estrella

Πήγα στο happening του Μαρτίου και χειροκρότησα τη φάση για την ενέργεια του κόσμου, την ποικιλία και την ποιότητα των εδεσμάτων, τις μουσικές, την cool χαρούμενη ατμόσφαιρα. Έτσι, επειδή μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική ιδέα, σας πληροφορώ ότι αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου guest chef στο brunch θα είναι ο δικός μας Nick Molyviatis, που κάνει καριέρα στο Λονδίνο που ειδικεύεται στις γεύσεις της Άπω Ανατολής έχοντας διατελέσει head chef του "Kiln" (Northern Thai grill Britain’s Best Restaurant στα National Restaurant Awards 2018 του Restaurant Magazine) στο Σόχο.

Μαζί με τον executive chef του "Hyatt" Απόστολο Αλτάνη, θα ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στον κόσμο. Τηγανητή πάπια και sambal ντομάτας από την Ινδονησία∙ summer roll με γαρίδες, κοτόπουλο με dip μαύρου πιπεριού, banh xeo με μύδια και γαρίδες από το Βιετνάμ, αλλά και πιάτα από Ταϊλάνδη, Λάος και Κίνα, λαχταριστό κάρυ και νούντλς, χορτοφαγικές  σπεσιαλιτέ θα συμπληρώνουν το πληθωρικό μενού. Στις μουσικές το τιμόνι κρατά ο DJ Κωστής Ζαρταλούδης. Αν βρεθείτε κατά Λευκό Πύργο μεριά, μην το χάσετε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τι τρώει ο Πάπας και οι Καρδινάλιοι μέσα στο Κονκλάβιο;

Ισχύει ότι οι μερίδες τους μειώνονται όταν αργούν να βγάλουν απόφαση;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗ
09/05/2025

TwentyFive: Το εστιατόριο των Alec Peters & Γιώργου Τσούλη στο Μικρολίμανο

Το fine comfort steakhouse στον Πειραιά έκανε ντεμπούτο στα της εστίασης δρώμενα και ήδη συζητιέται.

Λένε πως στα Μελίσσια παίζει μια από τις καλύτερες σούβλες της Αθήνας

Σπεσιαλιτέ αφτιασίδωτες και κρεατικά που περνούν μαστόρικα πάνω από τις φλόγες φτάνουν στο τραπέζι, αχνιστά και λιμπιστικά.

"La Bottega Da Marco", μια νέα άφιξη... πιο ιταλική δεν γίνεται

Στην ολόφρεσκη "La Bottega Da Marco" δεν μιλάμε απλώς για "ιταλικό φαγητό". Μιλάμε για γνήσια ιταλική γεύση, μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Τι παίζει με το boba tea στην Αθήνα

Tο γευστικό τσάι με τις πέρλες ταπιόκα που σκάνε στο στόμα δείχνει να έχει τη στιγμή του -και το κοινό του- στην πόλη.

Sani Gourmet 2025: Η καρδιά της γαστρονομίας χτυπά στη Χαλκιδική

Ο βραβευμένος θεσμός του Sani Resort αναδεικνύει και φέτος την Χαλκιδική σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό, με το πιο πολυβραβευμένο resort της χώρας να υποδέχεται κορυφαία όνομα της παγκόσμιας γεύσης για άλλη μια χρονιά.

Σεράμικο

Το αδερφάκι του διάσημου θεσσαλονικιώτικου "Σέμπρικου" συνεχίζει τη διαδρομή του στη μοντέρνα καλοφαγία της μοιρασιάς, μιξάροντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα, επιλεγμένη πρώτη ύλη και μαγειρικούς νεοτερισμούς στη φιλοσοφία της γαστροταβέρνας.