Σπέσιαλ party brunch by Estrella στο "Hyatt" στη Θεσσαλονίκη

Τα party brunches που οργανώνει μια φορά το μήνα η ομάδα της Estrella στο "Hyatt Regency Thessaloniki" έχουν παλμό.

Party Brunch by Estrella

Πήγα στο happening του Μαρτίου και χειροκρότησα τη φάση για την ενέργεια του κόσμου, την ποικιλία και την ποιότητα των εδεσμάτων, τις μουσικές, την cool χαρούμενη ατμόσφαιρα. Έτσι, επειδή μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική ιδέα, σας πληροφορώ ότι αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου guest chef στο brunch θα είναι ο δικός μας Nick Molyviatis, που κάνει καριέρα στο Λονδίνο που ειδικεύεται στις γεύσεις της Άπω Ανατολής έχοντας διατελέσει head chef του "Kiln" (Northern Thai grill Britain’s Best Restaurant στα National Restaurant Awards 2018 του Restaurant Magazine) στο Σόχο.

Μαζί με τον executive chef του "Hyatt" Απόστολο Αλτάνη, θα ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στον κόσμο. Τηγανητή πάπια και sambal ντομάτας από την Ινδονησία∙ summer roll με γαρίδες, κοτόπουλο με dip μαύρου πιπεριού, banh xeo με μύδια και γαρίδες από το Βιετνάμ, αλλά και πιάτα από Ταϊλάνδη, Λάος και Κίνα, λαχταριστό κάρυ και νούντλς, χορτοφαγικές  σπεσιαλιτέ θα συμπληρώνουν το πληθωρικό μενού. Στις μουσικές το τιμόνι κρατά ο DJ Κωστής Ζαρταλούδης. Αν βρεθείτε κατά Λευκό Πύργο μεριά, μην το χάσετε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η cool αθηναϊκή πίτσα που παίζει ανάμεσα σε Νάπολη και Ρώμη

Ντελικάτη και τραγανή, συνδυάζοντας επιρροές, γράφει χιλιόμετρα στη ζυμαρένια γεύση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΝΔΡΩΝΗ
06/11/2025

Τα microbakeries της Αθήνας που φουρνίζουν και 'ποτίζουν'

Σάντουιτς, ζύμες, pastries αλλά και ποτά, πίτσες και μουσικές στους new age φούρνους της Αθήνας.

Το κοσμοπολίτικο fusion του αθηναϊκού κέντρου

Ο πολυβραβευμένος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής μιξάρει Μεσόγειο και Ασία, στην πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση του 'Okio'.

Νέος Wine Director στο Makris Athens ο Γιάννης Καρακάσης MW

Ένα νέο κεφάλαιο στο food & wine fine dining εγκαινιάζει το βραβευμένο εστιατόριο.

Okio

Ένα κοσμοπολίτικο fusion Ελλάδας, Μεσογείου και Ιαπωνίας με την επιμέλεια του βραβευμένου Παναγιώτη Γιακαλή στην καρδιά της πόλης.

Μήπως αυτά είναι τα καλύτερα παϊδάκια της Αθήνας;

Είναι από αρνάκι γάλακτος που έρχεται εδώ από το Αγρίνιο ή τη Βόνιτσα, είναι τρυφερά κι εκφραστικά, κι έχουν σάρκα αέρινη και βαθιά κρεάτινη, χάρη στη σωστή ισορροπία ελαφρού dry aging, μαστόρικου σχαρίσματος και μετρημένου αρτύματος με αλατορίγανη και τίποτε άλλο.

Ο Γιάννης Μαρινόπουλος νέος Executive Chef στο 5άστερο Vathi Cove της Θάσου

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει έδρα αλλά συνεχίζει στα γνώριμα, δημιουργικά και νόστιμα, μονοπάτια, πάντοτε στο νησί του.