Στάση Μετρό Αμπελόκηποι: Στο "Penthouse 21", το ψηλότερο roof garden της Ελλάδας

Με πανοραμική θέα της Αθήνας και προσεγμένο γαστρονομικό προφίλ, το ατμοσφαιρικό roof garden του President Hotel αποτελεί ξεχωριστό σημείο συνάντησης στο κέντρο της πόλης.

President Hotel Athens 1

Ενας απολαυστικός καφές με γευστικά σνακ και την εντυπωσιακή 360° θέα είναι σίγουρα ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει μια παραγωγική ημέρα.

Το roof top του ξενοδοχείου President αποτελεί ξεχωριστό σημείο συνάντησης για τους φιλοξενούμενους και τους επισκέπτες για κάθε ώρα της ημέρας αλλά και για κάθε περίσταση. Από τις πρώτες πρωινές ώρες μπορείτε να απολαύσετε καλοφτιαγμένα ζεστά ή κρύα ροφήματα, ενώ από το μεσημέρι τη γευστική σκυτάλη παίρνει ο σεφ Θανάσης Δορμοίρης, δημιουργώντας εξαιρετικά πιάτα, βασισμένα στην δημιουργική μεσογειακή κουζίνα. 

Περισσότερα στο Αφιέρωμα Μετρόραμα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Σπύρο Πεδιαδιτάκη, τι τρώμε στο ολοκαίνουριο "Orbital";

Η ομάδα πίσω από τα "Άκρα", δηλαδή το δίδυμο Γιάννης Λουκάκης – Σπύρος Πεδιαδιτάκης, παρέα με τον Βασίλη Κότσικα έχουν ήδη βάλει μπρος έναν μοντέρνο γαστρονομικό πολυχώρο, που θα ξεδιπλώσει όλα του τα πρόσωπα τις επόμενες εβδομάδες και θα συζητηθεί πολύ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
16/09/2025

Kedros Athens

Λίγο καλοκαίρι ακόμα με ελληνικούς μεζέδες διά χειρός Γιάννη Παρίκου στη Λυκόβρυση.

Luca Piscazzi, τι τρώμε στο καινούριο σου "Pino" στη Γλυφάδα;

Ο ιταλός σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο "Pelagos" έκανε το πρώτο, ολόδικό του επιχειρηματικό βήμα με το "Pino" στη Γλυφάδα: μια μοντέρνα τρατορία αφιερωμένη στις γεύσεις της Ρώμης, και μας μιλά για όλα τα νόστιμα που δοκιμάζουμε εκεί.

Κρασί με υπογραφή Κτήματος Μπαϊρακτάρη στα Vibo Bistrot

Τα Vibo Bistrot σε Γλυφάδα και Πειραιά προτείνουν µια ιδιαίτερη οινική εµπειρία.

Όλα τα νέα εστιατόρια και τα φρέσκα σενάρια της σεζόν στην Αθήνα

Νέα εστιατόρια και μπόλικα microbakeries, φρεσκαρισμένα κόνσεπτ και ταβέρνες, street food αφίξεις και καινούριες λιχουδιές για το κοινό της πρωτεύουσας, προσεχώς.

Για απογευματινό τσάι στον Πύργο Βασιλίσσης

Μία αριστοκρατική παρουσίαση με θέμα την παράδοση του απογευματινού τσαγιού κατά το Βρετανικό έθιμο.

O "Κάβος 1964" στα Ίσθμια είναι η ψαροταβέρνα στα καλύτερά της

Κρυμμένη στις παρυφές της παλιάς Ε/Ο Κορίνθου - Επιδαύρου, η κλασική ψαροταβέρνα της οικογένειας Βλάσση παραμένει στον αφρό της ψαροφαγίας χάρη στην αγαπησιάρικη ατμόσφαιρα και την κορυφαία πρώτη ύλη, την οποία δε διστάζει να δει και με μοντέρνα ματιά.