Ένα "Chef’s Lab" στο "Όλυμπος Νάουσα"

Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του για μόλις 22 άτομα, σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept.

ON Residence Όλυμπος Νάουσα Chef’s Lab

H oμάδα του εστιατορίου "Όλυμπος Νάουσα" του ξενοδοχείου "ON Residence" στη Θεσσαλονίκη και ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας, δημιούργησαν το "Chef’s Lab", μια διαδραστική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του εστιατορίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια εμπειρία όπου τα φυσικά κρασιά, η μοριακή γαστρονομία, η ασιατική κουζίνα, οι ζυμώσεις και τάσεις που συναντούμε σε κουζίνες διεθνώς θα έχουν πρώτο ρόλο. Κάθε Τρίτη λοιπόν, μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε, να συζητήσουμε και να ανακαλύψουμε αυτές τις νέες τάσεις πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του "Όλυμπος Νάουσα” σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Σηκώνοντας την αυλαία του concept στις 14 Μαρτίου, ο Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του θα εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας, φτιάχνοντας σπιτικά dumplings και ανοίγοντας τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι σε μια εμπειρία χαλαρής Asian style εξόδου. Ενδιαφέρον!

Λεωφόρος Νίκης 5, Θεσσαλονίκη | Τηλ.: 231 027 5715 | onresidence.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Λένε πως αυτό είναι το καλύτερο βολιώτικο τσιπουράδικο στην Αθήνα

Η κουλτούρα των "τσιπουροκατανύξεων" του Βόλου πιάνει πόστο και στην πρωτεύουσα. Μάλιστα, μετά τις 4 γύρες, σε κερνάνε την 5η.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
08/07/2025

Πρώτη γεύση από το Sumosan, το νέο ιαπωνικό της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η διεθνής αλυσίδα σύγχρονων high‑end εστιατορίων πιάνει Αθήνα και σε υποδέχεται σε ένα feelgood σημείο στην 'αυλή' του One&Only Aesthesis.

Κρέμα: Για παγωτό στο νέο gelato spot της Ηλιούπολης

Από κλασικές γεύσεις ως και viral sensations, δες τι θα βρεις στην Κρέμα.

Το τοπ σουσάδικο που σερβίρει σε μια αεράτη ταράτσα με θέα τον Λυκαβηττό

Ποιοτική (ωμοφαγική και μη) ιαπωνική κουζίνα από ομάδα με εμπειρία που κρατά από τις αρχές της χιλιετίας, με φόντο τον φωτισμένο Άη Γιώργη για ρομαντικό σκηνικό.

Ποντιακή κουζίνα και ξεχωριστά κρασιά παίζουν σήμερα στα εστιατόρια της Αθήνας

Δύο ξεχωριστά events σε δύο πολύ ιδιαίτερα αθηναϊκά σημεία γεύσης.

Μεδίκων: Γεύσεις Μάνης με θέα το λιμανάκι του Αγίου Νικολάου

Γαστρονομική εμπειρία με μανιάτικες ρίζες, σε σκηνικό πέτρας, θάλασσας και δημιουργίας.