Ένα "Chef’s Lab" στο "Όλυμπος Νάουσα"

Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του για μόλις 22 άτομα, σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept.

ON Residence Όλυμπος Νάουσα Chef’s Lab

H oμάδα του εστιατορίου "Όλυμπος Νάουσα" του ξενοδοχείου "ON Residence" στη Θεσσαλονίκη και ο σεφ Δημήτρης Τασιούλας, δημιούργησαν το "Chef’s Lab", μια διαδραστική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του εστιατορίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μια εμπειρία όπου τα φυσικά κρασιά, η μοριακή γαστρονομία, η ασιατική κουζίνα, οι ζυμώσεις και τάσεις που συναντούμε σε κουζίνες διεθνώς θα έχουν πρώτο ρόλο. Κάθε Τρίτη λοιπόν, μας προσκαλούν να δοκιμάσουμε, να συζητήσουμε και να ανακαλύψουμε αυτές τις νέες τάσεις πριν ακόμα φτάσουν στα πιάτα του "Όλυμπος Νάουσα” σε μοναδικές βραδιές 22 μόνο θέσεων. Σηκώνοντας την αυλαία του concept στις 14 Μαρτίου, ο Δημήτρης Τασιούλας και η ομάδα του θα εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας, φτιάχνοντας σπιτικά dumplings και ανοίγοντας τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι σε μια εμπειρία χαλαρής Asian style εξόδου. Ενδιαφέρον!

Λεωφόρος Νίκης 5, Θεσσαλονίκη | Τηλ.: 231 027 5715 | onresidence.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένας "Πρίγκιπας" που γίνεται βασιλιάς της γεύσης

Το δημοφιλές σποτ των Εξαρχείων μεγαλώνει και εξελίσσεται, παραμένοντας μία θαυμάσια πρόταση για πριν και μετά από την πλησιέστερη θεατρική παράσταση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
27/03/2023

Bio Festival 2023: Τα πάντα για τα βιολογικά προϊόντα στην Τεχνόπολη

Βιολογικά προϊόντα φαγητού και ποτού, ομορφιάς και υγείας αλλά και μια σειρά από ομιλίες και workshops θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ που τιμά τη βιολογική παραγωγή.

Δυο νέες αγαπημένες γεύσεις από τη Nespresso Professional

Αρώματα βανίλιας και καραμέλας γεμίζουν την καθημερινότητά μας, με τις νέες αρωματικές γεύσεις Caffé Vanilio και Caffé Caramello, που εξελίσσουν δυο παλιά αγαπημένα φαβορί ραφινάροντας τη γευστική τους απόλαυση.

Η Nico Lazaridi καλωσορίζει τα μονοποικιλιακά κρασιά Cavalieri

Ένα ολοκαίνουριο κρασί από Merlot και η νέα εσοδεία για το Assyrtiko έρχονται να εμπλουτίσουν την οικογένεια μονοποικιλιακών οίνων Cavalieri.

Τι ετοιμάζεις στο "Chicken Picnic", Παύλο Κυριάκη;

Το επιτυχημένο project που κάνει γευστικό focus στο κοτόπουλο ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο σεφ.

Ο Ερβέ Προνζάτο είναι πλέον fusion και ανοίγει ένα νέο street-φουντάδικο στα Πετράλωνα

Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ, πολιτογραφημένος στη γαστρονομική Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνει ενθουσιωδώς κοσμοπολίτης, λατρεύει το street food και ανοίγει στα Πετράλωνα το ψαγμένο street-φουντάδικο "Hawker".