Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Tasty Awards

Το γαστρονομικό επίπεδο των ξενοδοχείων της Αθήνας ανεβαίνει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο. Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις που μας προκαλούν να κλείσουμε όχι μόνο δωμάτιο, αλλά και τραπέζι.

Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και καλύπτουν όλη την γκάμα των γαστρονομικών επιλογών από τους κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι μέχρι ένα καταπληκτικό pad thai, από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις δυτικά του Κόλπου της Βεγγάλης. Το σημαντικό εδώ και κάποια χρόνια είναι πως τα ξενοδοχεία με τις επενδύσεις που έχουν κάνει στη γαστρονομία, έχουν μπει δυνατά στον εστιατορικό χάρτης της Αθήνας. Τα εστιατόρια τους πλέον είναι επιλογές όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους της πόλης που τα έχουν βάλει σταθερά στην ατζέντα τους.

Στο κέντρο με συγκλονιστικές θέες στην Ακρόπολη, στα ήσυχα καταπράσινα στενά των βορείων προαστίων, ή και νότια, με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο φόντο, στις κουζίνες των ξενοδοχείων ψήνονται καινούριες ιδέες, σερβίρονται δημιουργικές γεύσεις, μαγειρεύοντα μενού αξιώσεων.

Αυτό συμβαίνει 100% στα εστιατόρια των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2023. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα εδώ!

Χορηγοί Tasty Awards '23 

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

4 παλιές ψαροταβέρνες της Αττικής - αφορμή για εκδρομή που αξίζει να κρατήσεις μυστικό

Ταβερνάκια με προσωπικότητα σε γραφικούς προορισμούς, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από την πόλη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
03/03/2024

Νέος executive chef, νέα μενού και νέες γαστρονομικές εμπειρίες στο "Rooftop" του "St. George Lycabettus"

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, τη γευστική εμπειρία "Dome dining" μέσα σε ένα "Bubble" περιβάλλον με φόντο όλη την Αθήνα.

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.