Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Tasty Awards

Το γαστρονομικό επίπεδο των ξενοδοχείων της Αθήνας ανεβαίνει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο. Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις που μας προκαλούν να κλείσουμε όχι μόνο δωμάτιο, αλλά και τραπέζι.

Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και καλύπτουν όλη την γκάμα των γαστρονομικών επιλογών από τους κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι μέχρι ένα καταπληκτικό pad thai, από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις δυτικά του Κόλπου της Βεγγάλης. Το σημαντικό εδώ και κάποια χρόνια είναι πως τα ξενοδοχεία με τις επενδύσεις που έχουν κάνει στη γαστρονομία, έχουν μπει δυνατά στον εστιατορικό χάρτης της Αθήνας. Τα εστιατόρια τους πλέον είναι επιλογές όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους της πόλης που τα έχουν βάλει σταθερά στην ατζέντα τους.

Στο κέντρο με συγκλονιστικές θέες στην Ακρόπολη, στα ήσυχα καταπράσινα στενά των βορείων προαστίων, ή και νότια, με το γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο φόντο, στις κουζίνες των ξενοδοχείων ψήνονται καινούριες ιδέες, σερβίρονται δημιουργικές γεύσεις, μαγειρεύοντα μενού αξιώσεων.

Αυτό συμβαίνει 100% στα εστιατόρια των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στα Tasty Awards 2023. Ήδη αγαπημένα του κοινού, μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζουμε τώρα εδώ!

Χορηγοί Tasty Awards '23 

Βίκος

Don Papa Rum

Βίκος Cola

Metro Cash & Carry

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".