Πήρες το καπελάκι σου και έφυγες για το "Andaman"!

To εξωτικό bar restaurant των Κάτω Πετραλώνων κλείνει 9 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει με ένα εντυπωσιακό hat party.

Andaman

Το thai στέκι με την εντυπωσιακή σάλα και την περιστοιχισμένη από τροπικά φυτά ταράτσα με τα "πουλιά του παραδείσου", που βλέπει την Πειραιώς και τα σπίτια των Πετραλώνων από ψηλά, έκλεισε τα 9 και γιορτάζει με ένα εμπνευσμένο επετειακό πάρτυ στις 27 Ιανουαρίου. Το χαρακτηριστικό ψάθινο καπέλο που φορούν οι γηγενείς της Ταϊλάνδης, γίνεται το σύμβολο της βραδιάς και προ(σ)καλεί τους θαμώνες να φορέσουν το δικό τους ιδιαίτερο καπέλο εμπνευσμένο από την αγαπημένη τους εποχή. 

Διαβάστε Επίσης

Καπέλα Fedora Panama bucket, μπερέδες ή καπέλα εμπνευσμένα από τις μοντέρνες χήρες και τον Great Gatsby θα παρελάσουν στους τρεις ορόφους για να συναντηθούν στον 1ο όροφο όπου θα χορέψουν στους ρυθμούς ενός house ποτ πουρί με τον Alex McLovin στην κονσόλα σε έναν ιδιαίτερο χώρο που θα ανοίξει ειδικά για την περίσταση. Από τη βραδιά φυσικά δεν θα λείπουν απολαυστικές προτάσεις ταϊλανδέζικης κουζίνας ενώ και η μπάρα θα έχει ενεργό ρόλο συμπληρώνοντας τα party vibes. Μην το χάσετε!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"1600 Raki Ba Raki": Ρεθυμνιώτικη καλοφαγία σε μοντέρνο τέμπο

Στην καρδιά του Ρεθύμνου το "1600 Raki Ba Raki" φέρνει τη χαρά της κρητικής παρέας σε ένα σύγχρονο bistro.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/12/2025

"Άργ(η)ισσα": Στην αγκαλιά της Θεσσαλικής φύσης με άρωμα γιορτής

Σε ένα καταπράσινο τοπίο που ημερεύει την ψυχή, το ομώνυμο εστιατόριο και οι ιδιοκτήτες του Νάνσυ Τζάρτζα και Αστέριος Καρατζολίτης προσφέρουν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης και φιλοξενίας.

Το νέο 'Artisanal' του Γιάννη Παρίκου είναι εδώ

Ανοίγει ξανά αυτή την Παρασκευή το σημαντικό κηφισιώτικο σποτ, με ανανεωμένο χώρο, κάρτα και αίσθηση.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη απολαμβάνει εκλεκτές γεύσεις και κοκτέιλ στο "Azimouthio"

Η ηθοποιός και δεινή foodie στρέφει το γαστρονομικό της ραντάρ σε μια από τις πιο ζεστές γωνιές της Αμφιάλης με εκλεκτές γευστικές προτάσεις και ενδιαφέρουσα μπάρα.

Symposio at Ark: Το Kaliya έφερε τον αέρα της Καλντέρας στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Μπαλόπουλος και ο Στέφανος Παλιόπουλος έφεραν μαζί τους για μια βραδιά στο Ark τον αέρα της Σαντορίνης, τις τεχνικές τους και το σύμπαν των γεύσεών τους.

Δημήτρη Μουδιέ, πώς είναι να σερβίρεις το ακριβότερο tasting menu της Μπανγκόκ;

Συναντήσαμε τον σεφ του "Ore" στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, νικητή του βραβείου ΑΡΓΩ για τη γαστρονομία το 2025 αλλά και βραβευμένο με 1 Μαχαίρι στα Best Chef Awards, και μιλήσαμε μαζί του για το εστιατόριο με το ελληνικό όνομα, τα δεινά των γαστρονομικών trends, τη δημιουργικότητα στην ακραία αφαίρεση, και την αξία των διακρίσεων.

Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος: H γεύση πρέπει να σέβεται τον οργανισμό

Ο αναγνωρισμένος σεφ χαρτογραφεί μια πορεία που συνδυάζει τεχνική ακρίβεια, διεθνείς εμπειρίες και την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη για πιάτα υψηλής θρεπτικής αξίας.