"Thea Terrace Bar & Restaurant": Τα πυροτεχνήματα... στο πιάτο

Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας.

Thea Terrace Bar & Restaurant

Φέτος, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κλείνει και αυτή τραπέζι για το εορταστικό της δείπνο σε ένα από τα πιο θεαματικά μπαλκόνια της Αθήνας. Με μια συγκλονιστική θέα στο βράχο της Ακρόπολης, που λάμπει ακόμη περισσότερο χάρη στο πολυανεμενόμενο show των πυροτεχνημάτων, το "Thea Terrace Bar & Restaurant" στο "Central Athens Hotel" θέτει το τέλειο πανοραμικό κάδρο για ένα φαντασμαγορικό ρεβεγιόν.

Σε αυτό το λαμπερό εορταστικό σκηνικό, επιφυλάσσει ένα δημιουργικό μενού αποτελούμενο από έξι πιάτα, μεταξύ των οποίων βελουτέ κολοκύθας με τζίντζερ, πορτοκάλι και κατσικίσιο τυρί, καθώς και το έξοχο μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ παστινάκι και πολύχρωμους ανθούς κουνουπιδιού σε μια αλλιώτικη σάλτσα από καπνιστό bourbon. Μοναδική γευστική ένταση προσφέρει το φρέσκο ζυμαρικό bauletti γεμιστό με οστρακόδερμα, ενώ μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών ολοκληρώνει το πολυτελές ρεβεγιόν.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα κυριακάτικα τραπέζια της Αθήνας που αξίζει να δοκιμάσεις

Και brunch και lunch, σε τραπέζια που αξίζουν την προσοχή σου για την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2025

Λένε πως αυτά τα κεμπαπάκια στην Κυψέλη είναι από τα πιο ζουμερά της πόλης

Με φόντο την πλατεία του Άγιου Γεώργιου, τα απολαμβάνεις μαζί με άλλες λιχουδιές σε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά.

Κάτι πολύ νόστιμο συνέβη το περασμένο Σάββατο στο Παγκράτι

Το Ex Machina του Άνταμ Κοντοβά όχι μόνο βρίσκεται σε γαστρονομική φόρμα αλλά θα μας απασχολήσει σοβαρά και με τα 4 hands event του.

Μία από τις πιο φίνες κερκυραϊκές κουζίνες για ένα βράδυ στην Αθήνα

Η υπέροχη γευστική πρόταση του Αριστοτέλη Μέγκουλα και του "Pomo d’ Oro" σερβίρεται για μία και μόνο νύχτα στο "Ark".

Temps Perdu: Το καινοτόμο dough lab ξεφουρνίζει και στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σημείο που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική παράδοση με τη μοντέρνα, βιομηχανική αισθητική, με απώτερο σκοπό να αναδείξει την αίσθηση του 'χαμένου' χρόνου, ο οποίος μέσα από τις εμπειρίες των γεύσεων αναβιώνεται και, τελικά, 'ξανακερδίζεται'.

"Kykloi by Priceless": Ένας νέος κύκλος γαστρονομίας ανοίγει στον Κεραμικό

Με τον βραβευμένο με Michelin Παύλο Κυριάκη στο τιμόνι της κουζίνας, το "Kykloi by Priceless" προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις.